Denon AVR-X2400H - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Denon AVR-X2400H
Best Reviewed november 2017
Specificaties
Aantal kanalen
7.2
Uitgangsvermogen (per luidspreker)
95 watt
HDMI in
8
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bjorn Lagace 27-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een plezier in huis!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als jong gezin met 2 dochters is er altijd ambiance in huis.
Daarom vond ik dat het tijd werd om de oude stereo keten een upgrade te geven.
Na enkele demo's en reviews te lezen heb ik dan ook resoluut gekozen voor de X2400H in combinatie met een Q acoustic 5.1 setje.
Eenvoudig te installeren, ideaal in combinatie met tv/ps4/digibox en super goeie apps om te bedienen van eender waar.
Staan we te poetsen, dan nemen we de tablet, gooien wat liedjes in de playlist en gooien het volume omhoog...zonder ons in de ruimte te moeten bevinden.
Dochters die via YouTube hun favoriete songs opzetten en hun dansshow oefenen of filmpje huren met de kids, hun reactie als ze iets achteraan(surround) horen is heerlijk...
Kortom een verrijking aan het gezin waar muziek terug een centrale rol opeist.
Prijs/kwaliteit onverslaanbaar.
Bedankt Denon.

Pluspunten

  • Eenvoudig in bediening
  • Apps voor tablet/smartphone
  • Snelle installatie
  • Echt kwaliteit

Minpunten

  • Tot op heden geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 25-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Connectiviteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijskwaliteit is top, zeker nu die 200 euro goedkoper is dan toen doe net uit was. deze avond gekocht ter vervanging van mijn oude dolby surround set. Geluid is echt heel mooi, en is goed af te stemmen op de ruimte en speakers met bijgeleverde microfoon. Ik heb de avr gekocht icm surround speakers van klipsch (quantet) en subwoofer van B&W. De klipsch subwoofer vind ik icm de versterker niet fijn af te stellen. Avr is verder heel degelijk gebouwd en heeft mooie uitstraling. Let wel op de diepte van de avr, want als je meer vermogen wilt wordt dr versterker dieper en kun je niet altijd in tv meubel meer kwijt. Meer vermogen hoeft niet als je kleine speakers hebt als ik. Geluid is trouwens gelijk aan vloerstaande speakers tot 400 euro) en blijft zelf bij bijna maximale volume bloedzuiverend met deze versterker. Connectiviteit van de avr is top, hij ontvangt vele media draadloos op. Ook kan de avr uitgebreid worden met draadloze speakers in andere kamers enzo.. Dus helemaal voorbereid op toekomst! Ideale avr als je wel kwaliteit wilt, dus bedrade speakers en misschien in toekomst wilt uitbreiden

Pluspunten

  • Prijskwaliteit
  • Geluid en instelmogelijkheden

Minpunten

  • Opstart tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Steef 25-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig geluid en super integratie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik geniet van een prachtig meerkanaals geluid met de Denon AVRX2400H 7.2-kanaals netwerk A / V-ontvanger. Hij levert tot 95W vermogen bij 8 Ohm en is compatibel met Dolby Atmos en DTS: X voor objectgebaseerde audio-ondersteuning. Dankzij de ingebouwde Bluetooth- en AirPlay-ondersteuning kan de ontvanger draadloos muziek streamen van compatibele bronnen, zoals smartphones en tablets. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi- en Ethernet-connectiviteit heeft de AVR-X2400H toegang tot verschillende op internet gebaseerde muziekbronnen, zoals Pandora, SiriusXM en TuneIn internetradio. Als extra gemak kunt u de gratis Denon 2016 AVR Remote App downloaden om de ontvanger vanaf uw Android- of iOS-apparaten te bedienen.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden
  • App en Heos integratie

Minpunten

  • Hamdmatige toonregeling ontbreekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leon Timmer 24-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prachtig vol geluid, bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben nu een half jaar in bezit van deze Denon HEOS receiver. Het geluid is erg goed, ook is het ideaal dat je alle apparaten op deze receiver kan aansluiten ( o.a. via HDMI) om vervolgens 1 HDMI kabel aan je TV te koppelen en voilà! HEOS werkt ook erg goed, ideaal om je eigen muziek, maar ook online diensten (zoals spotify, soundcloud, tunein) mee te koppelen onder 1 account

Pluspunten

  • Geluid, erg goed
  • HEOS
  • 4K throughput
  • Bluetooth

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 24-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geavanceerd én eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor mijn thuisbioscoop staat sinds enige tijd de Denon AVR-X2400H centraal als nieuw knooppunt tussen alle apparatuur. Het zo configureren was verrassend eenvoudig en ook de audioafstelling is zo gedaan met de bijgeleverde microfoon.

De intergratie met HEOS music en diensten als Spotify werkt vlekkeloos. En de bediening is duidelijk via zowel de schermweergave als het LCD paneel.

Enig nadeel is dat de AVR zelf geen 4K gebruikt voor weergave en overlays, waardoor het niet mogelijk menu’s weer te geven over 4K bronnen.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Eenvoudige installatie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Ondersteuning de laatste standaarden
  • Twee HDMI uitgangen

Minpunten

  • Geen 4K overlay

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schalkie53 07-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Net in gebruik genomen, maar nu al onder de indruk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 5 jaar een Denon 1713 te hebben gebruikt, nu de bezitter van de X2400H. De 1713 is qua muziek toch een zwakkere broeder. De 2400 laat mijn trouwe BNS SC2 weer voluit knallen. Surroundgeluid klinkt ook erg goed. Er zijn zoveel mogelijkheden dat er nog veel valt te ontdekken. Heb hem gekocht bij Foka die hem snel leverde en ook nog eens met een prima korting!

Pluspunten

  • Muziekweergave
  • Razend heldere surround

Minpunten

  • Moet ik nog ontdekken?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer