Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

NAD T747

9,0 Lees 6 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

p-kieskeurig 06-04-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,4
Hele mooie tuner/versterker met een heel mooi geluid.
Enige nadeel vind ik dat hij geen netwerkaansluiting heef.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Van Rillaer 31-03-2012
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Ben er zeer tevreden mee in combinatie met mijn Blu-ray speler de NAD T577 en mijn speakers B&W CM1, enkel een minpuntje, toch soms wat schokkerig beeld (maar wist hiervan), dus toch niet helemaal up to date, is ook geen nieuw model meer hé. heb Het zilveren model 600€ betaald, vroeger nieuwprijs was 1399€ (2009) Heb alle toestellen rechtstreeks op tv aangesloten en probleem is nu opgelost,
tot nu toe zeer tevreden gebruiker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ZB69 13-05-2012

Hey hoe houden de boxen zich op deze receiver?
Ik zit zelf aan te denken de B&W 685 erbij te kopen.

gr

Reageer

john56133 19-01-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Na een korte periode in het bezit geweest te zijn van een Onkyo 608 en aangezien ik deze receiver icm mijn Focals niet het mooie stereo geluid gaf wat hoort bij deze speakers overgegaan op de Nad.
Deze geeft een mooi evenwichtig stereo geluid, hierbij komen de Focals geheel tot leven, evenals in Dolby/DTS is het geluid veel evenwichtiger dan de Onkyo.
Het verschil? de Onkyo is veel schril in stereo, bij films in Dolby of DTS knalt alles over de 5 speakers, dat mag even leuk zijn maar gaat snel vermoeien, daarbij werd de subwoofer ook te veel aangestuurd.
Bij de Nad is hier geen sprake van, je kan merken dat aan de bouw van de receiver veel aandacht is besteed. De setup gaat toch vrij gemakkelijk, jezelf even vantevoren goed inlezen, alles aansluiten en dan de meetmicrofoon aansluiten en de calibratie laten doen, op zich gaat dit erg goed, na deze setup kan je handmatig als dat nodig is wat zaken veranderen.
Al met al maakt Nad zijn naam waar, tevens zit er na aanmelding op de site van Nad, 5 jaar volledige fabrieksgarantie op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
diederickbadon 21-03-2012

Hi,

Ik las jouw review met veel interesse. Ben je nog steeds tevreden over dit apparaat? Heeft dit model Lipsync?

Bij voorbaat dank voor je reactie!

Met vriendelijke groet,
Diederick

Reageer

Johan338 21-03-2011
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Ik heb vooral voor de NAD gekozen omdat deze reciever ook stereo goed weergeeft. Na ongeveer 2 weken gebruik kan ik zeggen dat het geluid van deze reciever zowel in surround als stereo subliem is. (Tot 2000 euro is er geen enkele reciever die in stereo beter presteerd). De geluidsweergave is vooral muzikaal en verveelt geen moment.

Het gebruik is na wat gewenning niet moeilijk. (gebruiksaanwijzing goed doorlezen Het on screen display is op het eerste gezicht niet altijd logisch....maar dat went).

De inregeling met de meetmicrofoon werkt redelijk. Toch loont het de moeite om de speakerlevels zelf in te stellen met testtoon en een DB-meter.

Conclusie: andere merken hebben op gebied van vormgeving en mogelijkheden misschien (nog) meer te bieden. Maar als je voor goed geluid gaat is de NAD T747 in deze prijsklasse eerste keus.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

CJ_Hut 14-04-2010
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Ik heb de NAD nu een aantal maanden staan en wat ben ik blij! Het is een betrouwbaar apparaat met een loepzuiver geluid. Ik heb hiervoor apparatuur gehad van Onkyo (9000 serie) en NAD, maar dit is de beste tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ahoog 23-07-2009
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb deze versterker 2 dagen in bezit. Hij is geweldig. Bij het selecteren heb ik ook gekeken naar de vergelijkbare Denon en Marantz versterkers. Beiden hebben minder diepgang in de klank dan deze. NAD maakt echt versterkers voor het zo natuur getrouw mogelijk weergeven van het geluid.
Deze nieuwe versterker heeft ook lipsync, iets wat eerdere NAD versterkers niet hadden. Zeer welkom als je concerten wilt kijken met een groot flat screen. Door de beeld verbeterende technieken in het scherm krijg je een vertraging in het beeld. Met lipsync kun je dit corrigeren. Ik kan nog niets zeggen over de duurzaamheid, maar het geluid is dik in orde :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
diederickbadon 21-03-2012

Hi,

Ik las jouw review met veel interesse. Ben je nog steeds tevreden over dit apparaat? Heeft dit model Lipsync?

Bij voorbaat dank voor je reactie!

Met vriendelijke groet,
Diederick

Reageer