PS Vita games - Vergelijken & kopen

Met de PlayStation Vita speel je altijd en overal de beste PlayStation-games. Onderweg, thuis op de bank of op het toilet, waar je maar wilt. De handheld is alweer een poosje uit, dus goedkope PS Vita-games vinden is tegenwoordig een eitje. Vergelijk hier de beste Vita-spellen zodat je altijd voor een koopje klaar bent.
Filteren

Warner Bros. Interactive LEGO Harry Potter: Jaren 5-7

 • Genre actie, avontuur
 • Releasedatum 09-03-2012
 • Omschrijving In LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 volg je de beroemde tovenaarsleerling Harry Potter in zijn laatste drie jaar op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Maar zoals de titel al verraadt, ziet Harry Potter er anders uit dan gebruikelijk. De game vertelt het verhaal van Harry's laatste drie toverjaren namelijk volledig in LEGO-stijl.In de game kun je op avontuur gaan met Harry, Ron, Hermelien en andere bekende personages uit de Harry Potter-serie. Je kunt lessen volgen, toverspreuken gebruiken, toverdranken maken, op je bezemsteel vliegen en opdrachten uitvoeren om punten voor je afdeling te verdienen. Tijdens de game kun je vrij rondlopen op bekende plekken in de tovernaarswereld. Zo kun je het kasteel van Zweinstein uitpluizen, winkelen in de Wegisweg, op avontuur in het Verboden Bos en Zweinsveld bezoeken. Tevens neem je het op tegen zowel oude, als nieuwe tegenstanders, waaronder Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden.
Warner Bros. Interactive LEGO Harry Potter: Jaren 5-7

SALTOO LEGO Marvel's Avengers

 • Omschrijving Grote verscheidenheid aan Marvel personages Speel meer dan 100 nieuwe en terugkerende personages vrij met unieke vaardigheden. Inclusief iconische personages als Hulk, Iron Man, Captain America, Thor, nieuwe karakters van Marvels Avengers: Age of Ultron en nog veel meer.
SALTOO LEGO Marvel's Avengers

Warner Bros. Interactive Lego Star Wars

 • Omschrijving LEGO Star Wars: The Force Awakens - PS Vita - van LEGO in de categorie Videogame.
Warner Bros. Interactive Lego Star Wars

Aksys Games Xblaze Code Embryo

 • Omschrijving De hoofdpersoon, Touya Kagari, is een inwoner van de stad Shin Yokozaki en een tweedejaarsstudent aan de prestigieuze Hakuou North Academy. Als een serieuze en verantwoordelijke jongeman lijkt Touya niet meer te zijn dan je gemiddelde middelbare scholier.<br /><br />Toen hij terugkeerde van zijn parttime baan, hoorde hij een mysterieus geluid uit de diepten van de Restricted Ward, een gebied dat verboden terrein was voor onbevoegden vanwege een vreselijke ramp die daar tien jaar geleden plaatsvond.
Aksys Games Xblaze Code Embryo

Sony PlayStation AllStars Battle Royale

 • Omschrijving Kruip in deze explosieve vechtgame in de huid van de grootste PlayStation-personages ooit, waaronder PaRappa the Rapper en Kratos. Profiteer van de mogelijkheden voor cross-platform spelen om het onderweg tegen PlayStation 3-spelers op te nemen. <br /><br />Maak je verwoestende speciale moves meester en knok je een weg naar de top in plaatselijke wedstrijden voor maximaal vier spelers of in de online toernooien via PlayStation Network. <br />
Sony PlayStation AllStars Battle Royale

Namco Bandai One Piece: Burning Blood PlayStation Vita

 • Platform PlayStation Vita
 • Genre vechten
 • PEGI rating 12
Namco Bandai One Piece: Burning Blood PlayStation Vita

PQube Earth Defense Force 2 Invaders From Planet Space

 • Omschrijving In EDF 2: Invaders From Planet Space neem je de rol op je van 1 van 3 elite strijders. Als een van deze strijders moet je vechten tegen hordes van gigantische insecten vanuit een third-person perspectief met allerlei wapens, voertuigen, jetpacks, luchtaanvallen, mijnen, energie wapens en nog heel veel meer.
PQube Earth Defense Force 2 Invaders From Planet Space

Sony Soul Sacrifice

 • Genre RPG
 • Omschrijving In Soul Sacrifice neem je de rol op je van een slaaf die op een verboden boek stuit dat de lezers in staat stelt om eeuwenoude gevechten tussen magiers en monsters te beleven. <br /><br />Om gebruik te maken van magie tijdens deze gevechten moet de speler een 'Sacrifice' geven. Dit kan bijvoorbeeld een voorwerp zijn, een ledemaat, of zelf een leven.
Sony Soul Sacrifice

Sony Unit 13

 • Genre actie
 • Releasedatum 09-03-2012
 • Omschrijving Unit 13 is een third-person shooter van de makers van SOCOM en MAG. Jij bestuurt een lid van een terrorismebestrijdingteam en wordt op pad gestuurd om verschillende missies te voltooien. De game bevat zes speelbare personages met unieke eigenschappen en kent zesendertig missies op negen verschillende locaties. De missies zijn opverdeeld in vier categorieën. Zo zijn er missies waar je zelf een aanpak kunt kiezen, waar je niet ontdekt mag worden, die binnen een bepaalde tijd voltooid moeten worden en de Elite Missions waar een aantal hulpmiddelen wordt uitgeschakeld. Naast een singleplayermodus bevat de game ook een competitieve en een coöperatieve multiplayermodus. De resultaten in de multiplayermodus worden online bijgehouden in leaderboards. Ook krijgen spelers online extra opdrachten die de manier van spelen in de standaardmissies moeten veranderen.
Sony Unit 13

Sony WipEout 2048, PS Vita PlayStation Vita

 • Platform PlayStation Vita
 • Genre race
 • PEGI rating 7
Sony WipEout 2048, PS Vita PlayStation Vita

Warner Bros. Interactive LEGO Jurassic world

 • Omschrijving Na de epische verhaallijnen van Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park en Jurassic Park III en de langverwachte Jurassic World is LEGO, Jurassic World de eerste videogame waar spelers alle vier Jurassic films kunnen herbeleven en ervaren.<br /><br />Het spannende avontuur, compleet in LEGO vorm en verteld met de typische klassieke LEGO humor van TT Games, recreëert onvergetelijke scènes en acties uit de films. Fans kunnen sleutelmomenten uit het spel herbeleven en krijgen de mogelijkheid om de uitgestrekte werelden van Isla Nublar en Isla Sorna volledig te ontdekken.<br /><br /> - Herleef de sleutelmomenten uit alle vier Jurassic films: Een avontuur dat al 65 miljoen jaar in de maak is- nu in de klassieke LEGO blokjes fun.<br /> - Richt schade aan als LEGO dinosaurussen: Kies uit 20 dinosaurussen, waaronder de vriendelijke Triceratops, de dodelijke Raptor, de kwaadaardige Compy en de ontzagwekkende T-Rex.<br /> - Stel jouw eigen dinosauruscollectie samen: Verzamel LEGO amber en experimenteer met DNA om volledig originele dinosaurussen te maken, zoals de Dilophosaurus Rex.<br /> - Bevolk en onderzoek Isla Nublar en Isla Sorna: Stop jouw unieke dinosauruscreaties in een omheining om jouw speciale Free Play missies te voltooien.<br /> - Speel met familie en vrienden met eenvoudige en toegankelijke drop-in, drop-out gameplay optie. (Alleen verkrijgbaar op console).
Warner Bros. Interactive LEGO Jurassic world

Namco Bandai One Piece Pirate Warriors 3 PlayStation Vita

 • Platform PlayStation Vita
 • Genre actie
 • PEGI rating 12
Namco Bandai One Piece Pirate Warriors 3 PlayStation Vita

NIS America Stranger of Sword City

 • Genre RPG
 • Omschrijving Stranger of Sword City /Vita - van NIS America in de categorie Videogame.
NIS America Stranger of Sword City

Namco Bandai Touch My Katamari

 • Genre puzzel, puzzel & behendigheid
 • Releasedatum 22-02-2012
 • Omschrijving Touch My Katamari is een puzzelspel waarin je met de zoon van The King of All Cosmos speelt. Als prins is het jouw taak om allerlei gekke missies op te lossen.Via het touchscreen kun je de bal laten rollen langs alle hoeken van de wereld. Het achterste touchscreen biedt de mogelijkheid om de bal kleiner of groter te maken. Verder biedt het spel een speciale King's Bonus Mission, die één keer per dag speelbaar is. Er is een membership-systeem waarbij de mensen die veel 'candy' verdienen hoog gerankt worden.
Namco Bandai Touch My Katamari

Warner Bros. Interactive LEGO In De Ban van de Ring

 • Genre actie, avontuur
 • Releasedatum 23-11-2012
 • Omschrijving Lego In de Ban van de Ring is gebaseerd op verhaallijnen van de drie Lord of the Ring-films. Gamers beleven het bekende epische avontuur waarin Frodo en zijn kameraden een eeuwenoude ring moeten vernietigen die al het goede in de wereld Midden-Aarde dreigt te vernietigen. Het verhaal wordt in deze game vertelt in de herkenbare, luchtige en humoristische Lego-stijl. Er zijn ruim tachtig speelbare personages in deze game, waaronder Frodo, Aragorn, Gandalf, Legolas, Gimli, Boromir, Sam, Merijn en Pepijn. Verschillende personages hebben verschillende kwaliteiten en vaardigheden. Zo kan Legolas met pijl-en-boog schieten, is Gimli bewapend met zijn bijl en kan Frodo de ring omdoen en zo de Ringgeesten tegenkomen. Er zijn nog allerlei wapens en items te vinden, zoals het Lich van Eärendil en elventouw.Lego In de Ban van de Ring heeft een meer open opzet dan zijn voorgangers. Spelers kunnen gewoon de aangegeven route volgen op hun avontuur, maar ook naar andere plekken toe reizen die ze vinden op hun wereldkaart.
Warner Bros. Interactive LEGO In De Ban van de Ring

Warner Bros. Interactive Injustice (GOTY Edition

 • Omschrijving Wat als onze grootste helden onze grootste bedreiging worden? Injustice Gods Among Us introduceert een gedurfde nieuwe franchise in het fighting game genre van NetherRealm Studios, de makers van het vechtspel Mortal Kombat.<br /><br />Met DC Comics iconen zoals Batman, Lex Luthor, Green Arrow, The Joker, Green Lantern, Cyborg, The Flash, Harley Quinn, Nightwing, Solomon Grundy, Superman en Wonder Woman. De nieuwste titel van de bekroonde studio presenteert een diep en origineel verhaal. Helden en schurken zullen beginnen met epische gevechten op grote schaal in een wereld waar de grens tussen goed en kwaad is vervaagd.
Warner Bros. Interactive Injustice (GOTY Edition
Beste ps vita games
Populairste ps vita games