Salora 40BHD800 Projector - LED, 800x480, HDMI, USB, TV tuner - White - Projectorsteunen

Salora 40BHD800 Projector - LED, 800x480, HDMI, USB, TV tuner - White
Salora 40BHD800 Projector - LED, 800x480, HDMI, USB, TV tuner - White
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 69,00 Bekijk alle aanbieders
7.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Salora 40BHD800 Projector - LED, 800x480, HDMI, USB, TV tuner - White op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

joop24-01-2019

SALORA 40BHD800

super te spreken over de prijs kwaliteit verhouding. gemakkelijk te verplaatsen naar andere locaties. heb hem al vanaf dat ie op de markt is in 2016 maar hij doet het nog net zo fantastisch. echte aanrader voor iedereen.
Pluspunten
  • alles werkt perfect.
  • je kan eventueel tv kijken...
Minpunten
  • afstandbediening niet meegeleverd
matt.derks27-08-2018
3.0

Hele lawaaiige beamer met enorm slechte beeldkwaliteit.

3.0
Slechtste beamer ooit neegemaakt in 15 jaar. Dat zoiets wordt verkocht Houd je geld in de zak en koop een betere!
Fotodick08-02-2017

Verrassend goede beamer

Dit compacte beamertje heeft alle standaardfuncties aan boord: foto's, video's en zelfs tv kijken. Ik heb voor een niveau boven het instapmodel gekozen. De prijs/kwaliteitsverhouding is dan optimaal. Het geruis van de koelventilator neem ik voor lief, omdat ik hem voor korte presentaties en als vervanging van de conventionele tekenprojector gebruik. De keystone-correctie (trapezium-effect opheffen) werkt alleen in verticale richting, maar daar kun je met de juiste plaatsing rekening houden.
Pluspunten
  • complete functies
  • gemakkelijke bediening
  • behoorlijke lichtsterkte
Minpunten
  • keystone enigszins beperkt
AH05-12-2016

Prima beamer

Leuke kleine beamer die voor de prijs verrassend goed werkt, zeker i.s.m. Google Chromecast. Gebruik hem voor de kinderkamer. Wil daar geen tv, maar af en toe filmpje is OK. NB De projectie-afstand is 1,19 tot 4 meter (dit i.t.t. de specs.)
Pluspunten
  • prijs