Cobeco Toycleaner Lemon Foam 160 - Prijzen vergelijken

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
  • Kieskeurig
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Besteld voor: 23:59 geleverd in: 1dag(en)
  • Gratis verzending vanaf € 20,- | 30 Dagen Bedenktijd
€ 14,99 + € 2,99

Productomschrijving

Reinigingsmiddel voor Speelgoed

Cobeco Toycleaner Lemon Foam is ontworpen om jouw (spel)plezier in optimale conditie te houden. Met zijn citrusgeur en schuimformaat biedt deze reinigende formule een effectieve en toch zachte schoonmaak voor verschillende speelgoedartikelen.

Fris en Hygiënisch

De Cobeco Toycleaner heeft een heerlijke citroengeur waardoor speelgoed fris en schoon ruikt na de reiniging. Dit verhoogt niet alleen de gebruiksbeleving, maar zorgt er ook voor dat je speelgoed in een optimale staat blijft.

Gebruiksvriendelijk Schuimformaat

De Cobeco Toycleaner Lemon Foam komt in een handige spuitfles, waardoor het eenvoudig is aan te brengen en te gebruiken op jouw speelgoed. De schuimformule zorgt voor een grondige reiniging, zonder dat hierbij veel van het product gebruikt hoeft te worden. Kortom, voor wie op zoek is naar een effectieve manier om zijn of haar speelgoed schoon en fris te houden, is de Cobeco Toycleaner Lemon Foam een uitstekende keuze. Met zijn aangename geur en eenvoudige toepassing maakt het de schoonmaak van speelgoed tot een snel en eenvoudig proces.
Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.
Prijshistorie inzien?

Login of registreer om de complete prijshistorie voor dit product te zien.

Registreren Inloggen