Welkom in de wereld van Philips Hue

Philips Hue is jouw persoonlijke draadloze verlichtingssysteem. Het combineert helder en energiezuinig LED-licht met intuïtieve technologie. De lampen, de bridge en de app veranderen de manier waarop je licht bedient en ervaart.

Hoe werkt het?

Philips Hue is gebaseerd op ZigBee LightLink, een veilige en betrouwbare technologie. De bridge is het hart van jouw Philips Hue-systeem. De bridge verbindt jouw smartphone of tablet met de Philips Hue-lampen. Je kunt tot 50 Philips Hue-lampen en accessoires op één bridge aansluiten.

De bridge is via Wifi verbonden met het internet. Zo kun je de verlichting bedienen als je van huis bent, maar ook van andere slimme functies gebruikmaken. De bridge wordt meegeleverd met alle Philips Hue starter kits. Maar je kunt hem ook los kopen om eenvoudig zelf je eigen Philips Hue-systeem te bouwen.

Ga direct aan de slag met Philips Hue. Bekijk de starterspakketten

Typen Philips hue lampen

Philips Hue biedt drie typen slimme lampen die in verschillende vormen, afmetingen en modellen worden geleverd. Ze werken allemaal samen om je woning slimmer, comfortabeler en energiezuiniger te maken.

Hue White
Bedien je verlichting vanaf overal ter wereld, of automatiseer je lampen zodat het lijkt alsof je thuis bent.

Hue White Ambiance
Wordt natuurlijk wakker en schep voor elk moment de juiste sfeer, van koel vitaliserend daglicht tot ontspannend warmwit licht.

Hue White & Color ambiance
Speel met 16 miljoen kleuren en verander je alledaagse verlichting in een buitengewone ervaring.

Wat kan Philips Hue?
Bekijk de video

Licht voor jouw speciale momenten

Philips Hue white ambiance kan je helpen om heerlijk in slaap te vallen en wakker te worden. Je kunt je energieker voelen en het helpt je tijdens het lezen, om je beter te concentreren of om te ontspannen. Schep voor elk moment de juiste sfeer met een assortiment van mooi, natuurlijk wit licht. Gebruik de Philips Hue-app om elke tint wit licht in te stellen, van koel vitaliserend daglicht tot ontspannend warmwit licht.

Voor elk moment de juiste sfeer
Bekijk de video

Eenvoudige bediening en comfort

Bedien je slimme verlichting van je slaapkamer tot je achtertuin. Je kunt zelfs je verlichting overal ter wereld bedienen, als je maar internet hebt.

Onbegrensde mogelijkheden

Met Philips Hue kun je je alledaagse verlichting veranderen in een buitengewone ervaring. Connected woningverlichting biedt eindeloze mogelijkheden om te spelen met kleuren of om lampen te synchroniseren met je muziek, tv en games voor meeslepende effecten. En met de honderden apps waaruit je kunt kiezen, kun je de kracht van je verbeelding de vrije loop laten.

Laat je verbeelding spreken
Bekijk de video

"Het overtreft mijn verwachting. Ik ben een echte techfreak en had niet verwacht dat er zoveel mogelijk is! Echt super!"

8,2 Hugo 31-10-2014

Lees alle reviews

Bediening zoals jij wilt

Ervaar snelle en gemakkelijke bediening van je verlichting met de Philips Hue app voor iOS en Android. Installeren is een kwestie van minuten. Of probeer een van de vele apps ontwikkeld voor Philips Hue. Je kunt Philips Hue op meerdere manieren bedienen, bijvoorbeeld via draadloze schakelaars. Met een draadloze bewegingsmelder kun je zelfs de lichten automatisch aan laten gaan.

Accessoires

Je kunt Philips Hue op meerdere manieren bedienen, bijvoorbeeld via draadloze schakelaars. Met een draadloze bewegingsmelder kun je zelfs de lichten automatisch aan laten gaan, zodra je de kamer binnenkomt.

Friends of Hue

Friends of Hue zijn andere slimme producten en platformen die samenwerken met Philips Hue. Samen brengen we toepassingen die jouw leven nog gemakkelijker maken.

Benieuwd naar het hele assortiment? Bekijk alle Philips Hue producten
Naar de producten