Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Acer Aspire X3200

9,0 Lees 11 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bassie90 17-08-2009 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Ik heb deze computer nu ongeveer een maand in bezit, en hij bevalt heel goed, alleen de opstart processen nog een beetje aangepast en de acer programma troep eraf gegooit.
Voor het Gamen is hij aardig goed alleen bijvoorbeeld GTA 4 doet het niet en Call of duty 4 Speelt ook gewoon zeer matig op laagste instellingen, Verder andere spellen zoals Warrock of Soldier Front speel hij gewoon op zijn beste kwaliteit zonder haperingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronenhes 18-02-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Vorige week deze PC aangeschaft en tot nu toe goede ervaringen.
Bij installatie wel heel veel Acer producten die geinstalleerd worden, veel hiervan zijn aardig maar niet noodzakelijk en ook daarna weer verwijderd.

Gezien de prijs/kwaliteitsverhouding is deze PC een van de toppers in zijn segment. Het aantal opties en mogelijkheden is voldoende, het formaat van de PC is lekker compact en het design ziet er ook niet slecht uit. Wat wel even wennen is, is de lade van de dvd/cd writer. Deze komt met achter een 'afdekplaatje' er uit.

Stadaard is Vista geinstalleerd maar draait er prima op, de PC is snel, stil en klikt lekker weg.
Moet wel gezegd worden dat deze PC vooral voor gebruik van internet en email is, plus een beetje downloaden en opslaan van muziek, afbeeldingen en video's. Ik denk niet dat de PC geschikt is voor zwaar grafisch werk of heavy gaming.

Al met al een prima apparaat wat ook de nodige aansluitingen van deze tijd heeft en met zn 320GB opslag een gem gebruiker voldoende ruimte geeft. Een aanrader voor iemand die voor een niet al te dure prijs een prima computer wil aanschaaffen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bart123456 12-02-2009 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
Goede pc, ziet er mooi uit en is erg klein. Als je echt een computer wil om te gamen, zou ik deze niet kopen maar voor de iets oudere spellen is de computer prima. Het is wel jammer dat je Office er nog apart bij moet kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DanielDestructor 31-01-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Echt een hele goede koop! ik heb hem gisteren gekocht. zat nog een beetje te tqwijfelen maar ik dacht: gewoon doen. Dit is een goede beslissing geqweest. Vista werkt gewoon vlekkenloos. Veel mensen zeggen dat deze grafische kaart niet geschikt is voor 3D gaming, maar dat is ie dus weL! Ik draai hier GTA San Andreas en Need For Speed Carbon gewoon op de hoogste instelling zonder haperingen. Ook op grote beeldschermen doet hij het goed. ik heb hem hier op mijn Samsung 32 Inch LCD tv gezet en het beeld is nog steeds super! Hij is ook behoorlijk snel en de 320 GB Harddisk geeft genoeg mogelijkheden.

DOEN!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed de boer 29-01-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Heerlijk vlotte computer! Als ik ergens niet tegen kan is het wel trage computers. Dit was wel iets waarvoor ik bang was bij deze computer ivm Windows Vista. Maar niets is minder waar, Vista is zeer gebruiksvriendelijk hoewel in het begin je veel (dubbel) toestemming moet verlenen voordat een gegeven opdracht wordt uitgevoerd. Verder is het systeem aardig hufterproof gemaakt, is het niet meer zo gemakkelijk kritieke wijzigingen door te voeren. Ik heb geen ervaring met gaming maar voor alle andere toepassingen is dit een prima computer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iestyn 02-01-2009 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Prima apparaat voor de allerdaagse behoeftes: mailen, internetten, tekstverwerken enz. Maar hij kan ook goed foto's beheren en bewerken, muziek rippen en afspelen etc. Ik verwacht dat zwaardere zaken zoals b.v. videobewerking wel zou kunnen, maar waarschijnlijk trager dan op een duurdere pc. Als je de nieuwste en krachtigste games wilt spelen is dit misschien ook niet het meest geschikte apparaat (?).

Het is een klein, elegant kastje voor een klein prijsje. De behuizing is netjes afgewerkt, hoewel uiteraard plastic, en hij is muisstil (als er geen lamp op zou zitten zou je haast niet weten dat hij aan staat!). Meegeleverd toetsenbord en muis zijn echter echt te plastic voor mijn smaak, dus ik gebruik mijn oude spullen wel.
Installatie duurde zo'n 2 uur. Eerst geef je op in welke taal je Windows wilt hebben en daarna gaat dit vanzelf. Daarna heb ik een paar uur besteed aan het verwijderen van alle software die ik niet erop wil hebben, maar die automatisch wordt meegeleverd, zoals trialversies van b.v. Office 2007 en McAfee antivirus en diverse zoekprogramma's en online games. Daarna mijn eigen programma's erop gezet.

Algemene indruk na een maand in bezit is dat het een -zeker voor die prijs- degelijk en stabiel systeem is dat snel en stil zijn werk doet zonder problemen. Enige nadeel die ik heb ondervonden is dat ik het beeld via VGA-kabel nooit echt goed heb kunnen krijgen - via HDMI/DVI is het beeld echter prachtig. Ook wil ik even gezegd hebben dat Windows Vista (na enige gewenning) echt een aanwinst is, ondanks de geruchten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kelsey 16-12-2008 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
goede ding,klein,geen lawaai.
Alleen de update duurt wel even.
Goede produckt voor zijn geld.
amd2x64,is dat 2x 32bits ?
Verder behoorlijk overzichtelijk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joepvl 12-10-2008 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Ik heb de pc twee dagen in mij bezit.
Gewoon een hele goede koop,
Je hoort hem niet, lekker klein, en prima prestaties
Meer heb je niet nodig, kan weer enkele jaren vooruit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scenic19 08-10-2008 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,6
vanaf aug.2008 aangeschaft, werkt perfect, in het begin ging alleen de netwerkkaart in slaapstand, verholpen in energiebeheer, samen met vista nog geen enkel probleem lekker snel en compacte computer met dvd brander en eigenlijk alles wat er op een comp.hoort te zitten.
tot nu toe zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Prins 03-10-2008 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
We hebben deze pc aangeschaft i.v.m. veroudering vorige pc.
Voor de huis/tuin en keuken consument is dit een prima pc met diverse mogelijkheden.
Qua snelheid ben ik dik tevreden en kan ik zeggen dat hij als een trein loopt.
Hij is vrijwel geruisloos.
Kortom tot op heden nog geen enkel probleem of klacht over gehad.
Ik heb de pc gewoon rechtop staan, vind ik persoonlijk mooier dan liggend, maar ja, smaken verschillen.

Op dit moment zeker een dikke prima voor deze toch wel veelzijdige pc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ger de cocq 01-10-2008 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
zeer goede computer en een compacte uitvoering.
ben goed te vreden kwa prijs en prestaties van deze kleine computer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer