Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker - Reviews

Specificaties
Instelbare thermostaat
Ja
Kleur(en)
zwart
Anti-aanbaklaag
Ja
  • Best Reviewed 5 keer jan 2021
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dsa 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russel hobbs 25630-56

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
Ik heb hem net maar hij werkt zoals verwacht. Had eerst een kleinere crockpot maar wilde meer inhoud. Wat ook fijn is zijn de klemmen om de deksel zodat deze niet gaat wiebelen bij het verlaten van de stoom.

Pluspunten

  • Deksel met klemmen
  • Imhoud

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Monica Vebruggen 25-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

sous vide

Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

10,0
geweldige slowcooker , ik ben meer dan tevreden . Ik zet de pan aan voor ik ga werken en als ik thuis komt is de maaltijd voor het hele gezin klaar. Het vlees is echt botermals , je hebt geen mes nodig.

Pluspunten

  • timer
  • grote pan
  • pan kan in de oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

8,0
prettig in gebruik, mooie inhoud om o.a. sauzen e.d. te maken. de kernthermometer is echt een aanwinst. het reinigen gaat zeer eenvoudig. in het geheel zeer tevreden over deze Sous vide Slowcooker. het bijbehorende rekje voor Sous vide zou van mij iets zwaarder uitgevoerd mogen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Klant 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte bereiding van je voedsel

Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
Wij hebben onlangs de slow cooker aangeschaft, en gebruiken hem nu al dagelijks. Voedsel bereiding is op deze manier dood eenvoudig en je hoeft er totaal niet op te letten (en ja het smaakt ook nog eens ).

Pluspunten

  • Koken zonder op te letten
  • alles word super mals

Minpunten

  • Te laat ondekt
  • Verder kan ik echt niets bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 02-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote inhoud pan

Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
Wij houden van langzaam gegaard vlees, en dat gaat in deze pan bijzonder goed.
Meerdere soorten vlees al geprobeerd en het is echt geweldig.
Vooraf veel over gelezen en het is waar wat er is geschreven. Ik zeg TOP.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

J. Konings 29-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat met makkelijke en goede bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
Op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te koken. Met dit apparaat heb je een ruime inhoud en makkelijke bediening. Toch zijn er zeer veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kloosterman 20-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot en kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

8,0
Mooie kwaliteit en gemakkelijk te bedienen. Gezin van 3 dus de pan is groot genoeg voor een volledige maaltijd. S'morgens aanzetten en s'middags een heerlijke soep, kant en klare maaltijd of heerlijk stuk draadjesvlees. Nu online zoeken naar heerlijke gerechten om klaar te maken.

Pluspunten

  • Formaat
  • Kaliteit

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bert 20-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
Heb dit apparaat gekocht omdat het voor mij ( als niet ervaren kok ) een gigantische oplossing is,om lekkere en gezonde maaltijden te maken.
Geen enkele ervaring met koken en na enige aarzeling en gewenning,ben ik reuze blij met dit apparaat.
Voldoet 100 procent aan mij verwachting en is zeker aan te bevelen

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christavdv 18-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne slowcooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
Heel blij met deze slowcooker, mooie keramische binnenpan en eenvoudig in gebruik! Sous vide nog niet gebruikt maar gaan we zeker doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Stijn 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slowcooker

Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
Geweldig product voor heerlijk eten. Ik heb de slowcooker gekocht als verjaardagscadeau voor mijn huisgenoot en hij kan nu al niet meer zonder. Goed te gebruiken voor maaltijden die je in het weekend van te voren wilt bereiden. Wij kunnen niet meer zonder! Ook de sous-vide optie is een echte aanrader om te proberen, mega chill ding,

Pluspunten

  • Lekker eten
  • Gebruikersvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ideaal en supersimpel apparaatje

Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

10,0
Met 6,5 liter een lekker ruime en onzettend fijne slowcooker. Waarmee je vanwege de externe thermometer ook nog een sous vide kan bereiden. En met € 20,- cashback ook nog eens supervoordelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 10-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slow cooker (sous-vide)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
De pan oogt mooi en staat mooi op mijn aanrecht. Belangrijker nog is dat hij makkelijk in gebruik is en het resultaat heerlijk! We hebben al fijne soepjes gemaakt en heerlijke stoofpotjes. Een aanrader!

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Ruime inhoud

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Esther 08-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
Ik ben blij met de grote inhoud, voor mijn gezin met 3 puberjongens kan ik er prima in koken. Er zijn online veel recepten te vinden. Nadat alles erin zit, heb ik er geen omkijken meer naar.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Groot apparaat om op te bergen
  • Snoer kan niet volledig los

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie grote pan met keramike binnenpan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
Deze slowcooker/ souvide pan is ideaal voor het maken van heerlijke gerechten. Ideaal is de binnenpan van keramiek. Het eten smaakt na bereiding heerlijk. Zonder al teveel gedoe maak je echt super heerlijke stoofpotten, brood, stampotten en nog veel veel meer. Ook de mogelijkheid om sousvide gerechten is ideaal , nooit meer een koude biefstuk op je bord. Heerlijk gegaard buikspek en ga zo maar door. Vergeet vooral de temperatuurmeter niet, die je heel makkelijk laat zien of je gerecht de juiste temperatuur heeft bereikt binnen in je gerecht. Het is niet mijn eerste slowcooker maar nu wel de grootste ;-)

Pluspunten

  • temperatuurmeter,
  • glazendeksel die te vergrendelen is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniela 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne slowcooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

10,0
Het is een mooie ruime pan.
Zeer gebruiksvriendelijk.
Makkelijk schoon te maken.

Als de tijd om is piept die even en gaat dan over naar warmhoud stand.

Pluspunten

  • 6,5L inhoud
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

celine 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sous vide slow cooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

8,0
Super kwaliteit binnenpan goede kwaliteit (steen)
Goede instructie boekje
Duidelijk en voor iedereen is dit goed te doen

Pluspunten

  • Goede binnenpan
  • Thermometer
  • Duidelijke uitleg

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeroen 04-01-2021
  • Product gekocht

Goede kwaliteit Slow cooker

Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik. Eten erin en verder heb je er geen omkijken meer na. Snel te reinigen en duidelijke instellingen. Temperatuur blijft constant en wijkt niet af van andere thermometers. Waardoor je vlees goed sappig blijft .

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

slow cooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat het een zeer gode cooker is voor deze prijs. Hij is gebruiksvriendelijk en degelijk.

Pluspunten

  • Solide
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt uitstekend!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

10,0
Heel benieuwd naar het "voorgaren " van bv entrecote en ossenhaas en het dan kort aanbakken. Ik moet zeggen, echt geweldig en ontzettend makkelijk. Latet maar eens kijken hoe het gaat met stoofschotels en bv soepen, maar ook dat gaat lukken...

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Het werkt echt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooie ruime slowcooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

8,0
Een mooie ruime slowcooker met timer, thermometer en inzet rekje om heerlijke gerechten in te bereiden

Pluspunten

  • Ruime pan
  • Externe thermonmeter om in het product te steken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews