Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker - Reviews

Best Reviewed jun 2020 Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dsa 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russel hobbs 25630-56

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
Ik heb hem net maar hij werkt zoals verwacht. Had eerst een kleinere crockpot maar wilde meer inhoud. Wat ook fijn is zijn de klemmen om de deksel zodat deze niet gaat wiebelen bij het verlaten van de stoom.

Pluspunten

  • Deksel met klemmen
  • Imhoud

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

A-NIET-A 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slow cooker sous vide

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

10,0
Je kan er zoveel mee! Nog meer dan dat ik weet! Top apparaat. Leuk om je te verdiepen in recepten om elke dag iets aparts en lekkers op tafel te zetten

Pluspunten

  • Koken terwijl je werkt
  • Mals en zacht vlees

Minpunten

  • Groot om op te bergen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

van der Oord 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slowcooker Sous Vide

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

8,0
Product gekozen voor de diverse opties : koken op hoog en lage temperatuur, compleet met thermometer en timer!
Heerlijke gerechten in een handomdraai!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Moon 01-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top voor op de werkdagen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
Erg handig, in de ochtend vullen en bij thuiskomst is de maaltijd klaar.

Had misschien leuk geweest als er een paar basis recepten bij hadden gezeten.

Maar zelf zoeken is geen probleem. Tot nu toe allemaal goed geslaagd.

De keramische pot is wel een beetje groot voor mijn gootsteentje.

Maar daar kan hij zelf niets aan doen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet 28-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede slowcooker die makkelijk en goed is in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
De pan werkt erg goed voor stoofpotjes. Het scheelt enorm veel tijd. Erg makkelijk in gebruik. Je kunt er lekkere gerechten in maken en kost weinig tijd. Als je thuis komt is het gerecht klaar en kun je gaan eten.

Pluspunten

  • duidelijk afleesscherm
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Raijmond 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super “SLOW COOKER” van Russell Hobbs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

10,0
Zondag 24 Mei 2020 een slowcooker besteld en maandag 25 Mei 2020 in huis.
Direct mee aan de slag gegaan en wat een top product! Super om mee te werken, handig in de omgang, duidelijke omschrijving en exclusieve en moderne uitstraling! Al met al een waanzinnige aankoop doe ik iedereen kan aanbevelen als je thuis wilt experimenteren met slow cooking ( stoofvlees op grootmoeders wijze, Indonesische stoofgerechten, spare ribs ) of gewoon lekker sous vide en vacuüm te garen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

8,0
Eenvoudige bediening, goede prijs-kwaliteitverhouding. Wel is het vermogen van de sous vide functie een stuk lager dan bij een 'echte' sous vide machine/stick.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Monica Vebruggen 25-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

sous vide

Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

10,0
geweldige slowcooker , ik ben meer dan tevreden . Ik zet de pan aan voor ik ga werken en als ik thuis komt is de maaltijd voor het hele gezin klaar. Het vlees is echt botermals , je hebt geen mes nodig.

Pluspunten

  • timer
  • grote pan
  • pan kan in de oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gezin met 2 kids 22-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig volledige maaltijd, heerlijk knapperige groente

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
Voor het eerst een slowcooker. Helemaal tevreden wat een prachtig apparaat. Waren nog even bang dat hij te groot zou zijn omdat we gezin met vier zijn en ook bij visite willen gebruiken. Grootte is ook met vier personen geen probleem. De groente kwamen na zes uur in de pan er nog knapperig uit, echt bijzonder. Vlees super mals met veel smaak zonder aanbraden. Met aanbraden schijnt er nog meer smaak aan te zitten. Gemakkelijk in bediening. Sous vide nog niet geprobeerd. Wel wat veel vocht, dus volgende keer minder bouillon toevoegen.

Pluspunten

  • Bediening gemakkelijk
  • Glazen doorkijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac 20-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
Verschillende gerechten al gemaakt, allemaal geweldig! Wat een aanwinst!!
Prettig in gebruik, heb nog geen minpunten ontdekt.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Snel schoon

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sous vide slow cooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

10,0
Goede solide kwaliteit, makkelijke bediening.
Duidelijk display en goede handleiding. Makkelijk schoon te maken. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

8,0
prettig in gebruik, mooie inhoud om o.a. sauzen e.d. te maken. de kernthermometer is echt een aanwinst. het reinigen gaat zeer eenvoudig. in het geheel zeer tevreden over deze Sous vide Slowcooker. het bijbehorende rekje voor Sous vide zou van mij iets zwaarder uitgevoerd mogen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rinske 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russel Hobbs Slow Cooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

8,0
Ben heel benieuwd, zojuist ontvangen en ziet er goed uit. Over het gebruik kan ik nog niks zeggen, maar heb er alle vertrouwen in.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Sasa13 06-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sous vide slowcooker 25630-56

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

8,0
We hebben de slowcooker nu 2 keer gebruikt en hij bevalt tot nu toe goed. Je kan heel fijn de uren aanpassen en de temperatuur. Mooi degelijk product met een keramische binnenpan. Het enige wat nog handig was geweest is een timer.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Handmatig aan te passen

Minpunten

  • Geen timer
  • Geen sous vide probeer zakje erbij

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Custers 30-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk apparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
Vandaag voor het eerst mee gekookt. Een heerlijke coq au vin gemaakt. Super handig en en snel. Je bereidt het en 8 uur later is het klaar!

Pluspunten

  • smaak
  • Snelheid

Minpunten

  • Warmtehoud stand

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

marta 21-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sous Vide en slowcooker in een

Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
We hebben al een sous vide apparaat maar ik wilde ook een slowcooker erbij, en dit apparaat is alle twee in een.

Pluspunten

  • handig en leuk design
  • ruimtebesparend apparaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 17-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slowcooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk product met vele mogelijkheden! Makkelijk in gebruik en na het indrukken van de startknop doet het apparaat precies waar hij voor bedoeld is.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Patricia 05-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste indruk

Geschreven voor: Russell Hobbs 25630-56 Sous Vide Slowcooker

Algemene score

8,0
De eerste indruk is zeer goed. De pan net in gebruik genomen, was erg makkelijk. Resultaat weet ik vanavond pas.

Pluspunten

  • Grote pan
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Mooi display

Minpunten

  • Nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer