Russell Hobbs Sous Vide 6.5 Liter Slowcooker - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 51 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Sous Vide 6.5 Liter Slowcooker op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M.K. 14-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet perfect wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige ruime slowcooker. Makkelijk in gebruik en simpel schoon te maken. De inzetpan kan niet op het fornuis maar dat vind ik zelf geen probleem

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Prijs / kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 08-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sous vide slowcooker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ideale combinatie. Lekker ruime slowcooker voor bijv een hele kip of lekkere royale stoofgerechten en heerlijk sous vide kunnen koken. Een heel nieuw experiment voor mij, maar duidelijke handleiding en overzichtelijk apparaat. Een mooie aanvulling op mijn andere Russell Hobbs slowcooker familie

Pluspunten

  • Formaat
  • Duidelijk display
  • Kernthermometer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wings& 68 06-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product bij vrienden gezien en was ook overtuigd dat ik ook zon slowcooker wou hebben

Pluspunten

  • Compact
  • Gemakkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

WouterJ. B. 05-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote slowcooker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze eerste slowcooker. Nu drie gerechten in gemaakt: 2 verschillende stoofpotjes en een rollade. Werkt gebruiksvriendelijk en intuïtieve bediening. Sous vide nog niet gebruikt, daar verwacht ik wel veel van. Op inductie kunnen de binnenpotten sowieso niet dus viel het andere merk af op de veelzijdigheid van deze slowcooker

Pluspunten

  • Groot

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in

Reageer

a**n@g**l.com 05-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een slowkooker is in elke keuken onmisbaar.ik gebruik hem vooral voor het garen van verschillende soorten vlees.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

f**r@h**l.nl 04-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product en prijs kwaliteit is top !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi product voelt en ziet er degelijk uit.
Kwaliteit en levensduur moet zich nog bewijzen maar we hebben al meer producten van dit merk dus dat zou goed moeten komen.

Timer zou wel over de 24 uur moeten kunnen gaan maar is wel tijdens bereiden ten alle tijde aan te passen zoals duur en temperatuur etc.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

r**i@h**l.com 04-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg mooie en grote slowcooker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi lekker groot en doet goed zijn werk
Erg handig met de vlees thermometer

Pluspunten

  • Groot
  • Vlees thermometer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**k@h**l.nl 02-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede slowcooker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede slowcooker voor heerlijke gerechten, gemakkelijk in gebruik.
Pima prijs/kwaiteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

mark 02-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede multifunctionele slowcooker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
doet precies wat ik verwacht, helaas bakt hij wel flink aan in de rand onderin wat erg lastig schoonmaken is met grote kans op beschadiging van de schaal.

Pluspunten

  • sous vide
  • slowcooker
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • bakt aan in de rand onderin
  • deksel houd vocht vast in niet bereikbare plaatsen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Batraof 25-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit..

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gisteren pas ontvangen, dus nog niet kunnen gebruiken, maar eerste indruk is "nice". Ziet er degelijk uit

Reageer

Ron 02-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote inhoud pan

Algemene score

9,0
Wij houden van langzaam gegaard vlees, en dat gaat in deze pan bijzonder goed.
Meerdere soorten vlees al geprobeerd en het is echt geweldig.
Vooraf veel over gelezen en het is waar wat er is geschreven. Ik zeg TOP.

Pluspunten

  • Grote inhoud

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

J. Konings 29-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat met makkelijke en goede bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar nieuwe mogelijkheden om te koken. Met dit apparaat heb je een ruime inhoud en makkelijke bediening. Toch zijn er zeer veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kloosterman 20-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot en kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie kwaliteit en gemakkelijk te bedienen. Gezin van 3 dus de pan is groot genoeg voor een volledige maaltijd. S'morgens aanzetten en s'middags een heerlijke soep, kant en klare maaltijd of heerlijk stuk draadjesvlees. Nu online zoeken naar heerlijke gerechten om klaar te maken.

Pluspunten

  • Formaat
  • Kaliteit

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bert 20-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Algemene score

9,0
Heb dit apparaat gekocht omdat het voor mij ( als niet ervaren kok ) een gigantische oplossing is,om lekkere en gezonde maaltijden te maken.
Geen enkele ervaring met koken en na enige aarzeling en gewenning,ben ik reuze blij met dit apparaat.
Voldoet 100 procent aan mij verwachting en is zeker aan te bevelen

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christavdv 18-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne slowcooker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel blij met deze slowcooker, mooie keramische binnenpan en eenvoudig in gebruik! Sous vide nog niet gebruikt maar gaan we zeker doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Stijn 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Geweldig product voor heerlijk eten. Ik heb de slowcooker gekocht als verjaardagscadeau voor mijn huisgenoot en hij kan nu al niet meer zonder. Goed te gebruiken voor maaltijden die je in het weekend van te voren wilt bereiden. Wij kunnen niet meer zonder! Ook de sous-vide optie is een echte aanrader om te proberen, mega chill ding,

Pluspunten

  • Lekker eten
  • Gebruikersvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ideaal en supersimpel apparaatje

Algemene score

10,0
Met 6,5 liter een lekker ruime en onzettend fijne slowcooker. Waarmee je vanwege de externe thermometer ook nog een sous vide kan bereiden. En met € 20,- cashback ook nog eens supervoordelig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 10-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slow cooker (sous-vide)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De pan oogt mooi en staat mooi op mijn aanrecht. Belangrijker nog is dat hij makkelijk in gebruik is en het resultaat heerlijk! We hebben al fijne soepjes gemaakt en heerlijke stoofpotjes. Een aanrader!

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Ruime inhoud

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Esther 08-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben blij met de grote inhoud, voor mijn gezin met 3 puberjongens kan ik er prima in koken. Er zijn online veel recepten te vinden. Nadat alles erin zit, heb ik er geen omkijken meer naar.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Groot apparaat om op te bergen
  • Snoer kan niet volledig los

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie grote pan met keramike binnenpan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze slowcooker/ souvide pan is ideaal voor het maken van heerlijke gerechten. Ideaal is de binnenpan van keramiek. Het eten smaakt na bereiding heerlijk. Zonder al teveel gedoe maak je echt super heerlijke stoofpotten, brood, stampotten en nog veel veel meer. Ook de mogelijkheid om sousvide gerechten is ideaal , nooit meer een koude biefstuk op je bord. Heerlijk gegaard buikspek en ga zo maar door. Vergeet vooral de temperatuurmeter niet, die je heel makkelijk laat zien of je gerecht de juiste temperatuur heeft bereikt binnen in je gerecht. Het is niet mijn eerste slowcooker maar nu wel de grootste ;-)

Pluspunten

  • temperatuurmeter,
  • glazendeksel die te vergrendelen is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews