Creëer ruimte en orde met deze thuiswerktips

Hoe zorg je voor een goed ingerichte thuiswerkplek? Met welke gadgets vul je je werkplek aan? En wat zijn de redenen om één keer in de week thuis te werken? Dit en meer lees je terug op deze pagina.

Samsung Space Monitor kopen? Vergelijk de prijzen

Bekijken

6 redenen waarom je moet thuiswerken

Hoe praktisch is thuiswerken, hoe overtuig je de baas en hoe zorg je ervoor dat je de juiste hardware hebt. Dit en meer lees je hier.

Lees meer

Zo richt je je thuiswerkplek in

Als je weleens thuis werkt, is het belangrijk om een goede werkplek te hebben. Waar moet je opletten bij het inrichten van deze plek?

Lees meer

Download de minigids!

Alle thuiswerkartikelen in een online magazine
Download nu gratis.

* Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om (zie onze privacyverklaring). Door het downloaden van de checklist meld je je aan voor onze nieuwsbrief van Kieskeurig. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden. Ook ontvang je éénmalig een mail vanuit Samsung

Uitgelicht: Samsung Space Monitor

Wanneer je met regelmaat veel achter de computer zit, is het extra belangrijk dat je werkhouding goed is, en de afstand tussen je ogen en het beeldscherm optimaal. Samsung heeft de Space Monitor-serie ontwikkeld om je daarbij te helpen én loste daarnaast nog een aantal andere irritaties op.

Lees meer

Thuiswerken? Denk aan je beeldscherm

Maar hoe ideaal thuiswerken ook is, er schuilt ook gevaar. Als je je werkplek niet goed hebt ingericht kun je daar fysiek veel problemen door ondervinden.

Lees meer

5 gadgets voor thuiswerken

Zit je veel uur achter een computer? Dan moet je je werkplek goed voor jezelf inrichten. Het aanschaffen van de juiste hardware is daarbij ook belangrijk!

Lees meer

Deze pagina is tot stand gekomen in samenwerking met Samsung Space Monitor.