Leer alles over OLED, 4K en de beste apps voor je Smart tv

Wat de beste tv is voor jou, is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen. Om je op weg te helpen verzamelen we op deze pagina de meest interessante artikelen en video's over 4K, OLED en Smart tv's. Ook vind je hier informatie over apps en streamingdiensten, zodat jij straks het uiterste uit jouw nieuwe tv kunt halen. Laat je inspireren en lees snel verder!


Subliem tv-geluid zonder extra audio-apparatuur

Oled-tv’s bieden weliswaar oogstrelend beeld, maar de geluidskwaliteit is vaak bedroevend. Vervelend, want de aanschaf van een soundbar of home-cinemaset kost weer extra geld. Panasonic gooit het met zijn GZW2004-serie over een andere boeg. 

Lees meer

Panasonic GZW2004 als mediaveelvraat

Dankzij hoogwaardige beeld- en geluidseigenschappen heeft de GZW2004 alles in huis om je favoriete muziek, films, series, tv-programma’s en games in de beste kwaliteit af te spelen. Gebruik hiervoor de geïntegreerde apps of koppel via talloze aansluitpoorten diverse apparaten. Deze oled-televisie fungeert binnen iedere woning probleemloos als centrale mediahub.

Lees meer


Sony KD-55XH9505 Getest!

Sony KD-55XH9505 getest!

Best Reviewed met eindcijfer 8,9!


Panasonic OLED TV kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Panasonic GZW2004: Vernieuwing en topkwaliteit

Keuze genoeg als je op zoek bent naar een OLED-televisie. Het perfecte zwart en intense kleuren zijn een sterke troef voor filmfans maar ook voor heel wat andere kijkers. De Panasonic GZW2004 pakt uit met een aantal unieke eigenschappen, van een custom OLED-paneel tot Dolby Atmos speakers. 

Lees meer

Productreview Panasonic GZW2004

Voor BesteProduct.nl werd de nieuwe OLED-tv van Panasonic uitgebreid bekeken en getest door een technische expert. Op welke punten blinkt deze tv uit, wat kan beter en wat valt op? De expert geeft een cijfer en uitgebreid oordeel per onderdeel.

Lees meer


De Panasonic GZW2004 in beeld

Wat zijn de bijzondere features van deze OLED-tv? In deze productvideo van BesteProduct.nl en Kieskeurig.nl wordt alle functies van de tv uitgebreid toegelicht. Hoe is de beeldweergave en wat doen de Dolby Atmos speakers precies? Is de tv makkelijk in te stellen? Ontdek het in deze video.


“Wat een geweldige ervaring. Het is net of je je in de bioscoop bevindt!

Rutger - Kieskeurig.nl Testpanel
Een geweldige beeldkwaliteit

Het Kieskeurig.nl Testpanel was erg onder de indruk van het haarscherpe beeld en gaf de Panasonic Oled-tv een 8,5!

Lees alle reviews

Hollywood kleuren thuis in je woonkamer

Je hebt er misschien nooit bij stil gestaan, maar het beeld dat we al zo lang op televisie bekijken is niet hetzelfde als wat de filmmaker in de studio ziet. Tot nu, want dankzij de nieuwste Panasonic OLED-tv haal je de magie van Hollywood naar de woonkamer.

Lees meer

Bekijk HLG-foto's nu ook op je tv-scherm

De nieuwe systeemcamera’s van Panasonic hebben een unieke functie. Dankzij HLG Photo omzeil je het beperkte dynamisch bereik van een digitale camera. Er zijn nog maar weinig beeldschermen die HLG-foto's kunnen weergeven. De Panasonic OLED GZW2004 is er een van.

Lees meer


Zo kijk je in 4K: 10 tips

Wie weleens in een elektronicawinkel komt, weet dat 4K-televisies tegenwoordig dé standaard zijn. Toch komt er bij het afspelen van 4K-beelden meer kijken dan louter de aanschaf van een capabele televisie. Waar vind je bijvoorbeeld geschikte videocontent en op welke wijze speel je deze streams of bestanden vervolgens af?

Lees meer

Haal méér uit Netflix

Netflix is onze favoriete streamingsdienst. Het aanbod wordt steeds beter en technisch werkt de dienst goed. Het enige waar we soms tegenaan lopen, is dat het soms erg onoverzichtelijk is welke titels er op Netflix staan. Voor dat probleem, en nog een heleboel andere, is er gelukkig een oplossing.

Lees meer