Jouw haar, jouw style met Remington!

Voor de meeste vrouwen is dit een herkenbaar verhaal: we hebben een stijltang, krultang, föhn en verschillende borstels in huis om ons haar perfect te stylen tijdens het föhnen. Maar al die producten nemen veel ruimte in beslag en het wisselen ertussen kan soms erg lastig zijn. Tijd om afscheid te nemen van die situatie!

Gelukkig denkt Remington graag met ons mee en presenteert ons de Keratin Protect Föhnborstel/Krulborstel en de Sleek & Curl Expert Stijltang. Met deze stylingtools creëer je in een razend tempo de mooiste kapsels voor bijvoorbeeld de feestdagen, een bruiloft of die leuke date. Ook als je gewoon behoefte hebt aan prachtig gestyled haar, om je nog beter te voelen, dan zit je goed met deze tools én de tips die we hieronder geven. Daarnaast vind je hier ook twee leuke tutorial-video’s hoe je zelf jouw haar kunt stylen!


Simpel en gemakkelijk krullen of steilen met de Sleek & Curl Expert Stijltang

Zou het niet fijn zijn om elke dag voor een andere haarstijl te kunnen kiezen, zonder dat meerdere stijltangen in huis moet hebben? De Sleek & Curl Expert is jouw stijl- en krultang ineen. Dankzij de afgeronde platen draai jij in een handomdraai de mooiste krullen in je haar of steil je jouw lange lokken mooi glad. De stijltang heeft een coating van zwart titaniumkeramiek, wat ervoor zorgt dat je haar soepeler door de platen heen glijdt. Daarnaast is de warmteverdeling op de platen beter door de keramische coating op de platen. Je hoeft daarnaast ook niet lang op de stijltang te wachten tot deze warm is, want binnen 15 seconden is de hij klaar voor gebruik, of je nu strakke krullen wilt of mooi, zacht steil haar.

Dankzij de verschillende temperatuurinstellingen (150-230°) is de stijltang voor elk haartype geschikt. De temperatuur is makkelijk af te lezen van het digitale scherm en te vergrendelen. Zo kan je niet per ongeluk de temperatuur aanpassen terwijl je bezig bent met je nieuwe coupe.


Wil jij ook een feestelijk kapsel creëren bij je eigen haar? Dat kan! Onze haarspecialist Daphne laat zien hoe je gemakkelijk en snel je haar in model kunt brengen met de Sleek & Curl Expert. In deze video geeft zij je tips hoe je je haar het beste kunt krullen of steilen én hoe je het 'kapperseffect' eenvoudig bij jezelf kunt creëren. Bekijk nu de video!


Overal te gebruiken

Bij de meeste stijl- en krultangen is het snoer net te kort, waardoor je soms in de vreemdste posities moet staan terwijl je jouw haar voor de spiegel perfect in model probeert te brengen. Dat is met de Sleek & Curl Expert Stijltang verleden tijd. Met een snoer van 3 meter krijg je alle ruimte om jouw mooie lokken prachtig te stylen. Daarbij komt dat de stijltang een universeel voltage heeft en wordt geleverd met een hittebeschermende hoes voor de platen. Zo neem je de stijltang overal, veilig, mee naar toe.


Weg met die ‘bad hair day’ dankzij de Keratin Protect roterende Föhnborstel

Dat feestje gisteravond werd toch iets later dan je in gedachten had… Je had feestelijke lokken gecreëerd met de Sleek & Curl Expert, maar nu moet je weer terug naar de orde van de dag. Je springt nog even snel onder de douche voordat je naar je werk gaat. Poef! Je haar is niet meer in model te brengen.

Gelukkig hebben we daar de Keratin Protect Föhnborstel voor: föhnen en stylen ineen! Je bespaart jezelf een hoop tijd door je haar tegelijkertijd te drogen én te stylen. De krachtige roterende föhnborstel van 1000 watt droogt je haar volledig, waardoor je geen föhn meer nodig hebt. Voor optimaal resultaat droog je je haar tot 90% en laat je de roterende föhnborstel de rest van het werk doen. Dankzij de toevoeging van keratine en amandelolie aan de keramische coating, zorg je ervoor dat je haar sterk en gezond blijft tijdens het stylen.


Wil je meer volume creëren in je haar? Dan komt de Remington Keratin Protect roterende Föhnborstel goed van pas! Onze haarspecialist Daphne laat in deze video zien hoe je met de Keratin Protect Föhnborstel meer volume kunt creëren in je haar en hoe je het het beste in model kunt brengen met deze Föhnborstel. Daarnaast laat ze zien hoe je dat mooie, speelse effect eenvoudig zélf kunt creëren. Bekijk de video! 


Niet 1, niet 2, maar 3 opzetstukken

Je leest het goed! Deze Keratin Protect Föhnborstel vervangt 4 producten in jouw beauty-la. En dat betekent meer ruimte voor extra beautyproducten! Jouw föhn en drie verschillende stijlborstels maken plaats voor deze ene föhnborstel.

Met twee thermische borstels (één met gemengde haren en één met zachte haren), creëer je uitstekend volume of haal jij je natuurlijke slag terug in je haar. De föhnborstel draait twee kanten op, dus je bepaalt zelf of je de slag naar binnen of buiten wilt laten vallen.

Heb jij diezelfde avond wéér een leuke avond op de planning staan en wil je iets extra’s? Het Root Boost-opzetstuk is speciaal gemaakt om jouw haar perfect te touperen vanaf de haaraanzet.Dankzij het lange snoer van 3 meter kun je overal aan de slag gaan! Alle aandacht zal naar je prachtig gestylde haar gaan.


Ook voor jouw haar

Heb je lang haar of juist iets korter? Verf jij je haar regelmatig? Had je liever krullen gehad in plaats van je steile haar? Of heb jij prachtig kroeshaar maar wil je een keer wat anders? Beide stylingtools zijn geschikt voor elk haartype.

De Sleek & Curl Expert is speciaal uitgevoerd met 10x meer keramiek dan standaard stijltangen, waardoor de tang 2x soepeler door je haar glijdt. Ook zorgt dit voor een betere warmteverdeling waardoor elke lok perfect in model valt. Dit scheelt jou een hoop tijd en frustratie.

Daarnaast hebben we de Keratin Protect Föhnborstel. Doordat de borstelhulzen uitgevoerd zijn met een geavanceerde keramische coating, verrijkt met keratine en amandelolie, beschadig jij je haar niet en kun je deze borstel keer op keer, elke dag weer gebruiken. Handig wanneer je elke dag met perfect gestyled haar de deur uit wilt gaan.

Deze stylingtools zijn gewoon onmisbaar om ons haar prachtig in model te krijgen. Zet ze op je verlanglijstje, kijk je partner lief aan of haal ze zelf in huis. Want met in totaal 6 jaar garantie gaat jouw haar alleen maar beter zitten.Deze pagina is tot stand gekomen in samenwerking met Remington.