Kijk vanaf nu écht nooit meer om naar je energie met Vanzelf!

Nooit meer nadenken over gas en stroom, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Immers, we worden ons steeds meer bewust van het klimaat, en moeten juist heel goed nadenken over ons energie- en stroomverbruik. Waar we echter liever niet over willen nadenken, is de energierekening en de jaarlijks terugkerende vraag: moet ik nu overstappen of niet, en zo ja waarheen? Het goede nieuws is dat dát voortaan dus niet meer nodig is.


Binnen enkele stappen nooit meer te veel betalen? Doe nu de check bij Vanzelf!

Check

Je staat er niet bij stil (en dat wil je liever ook niet te vaak). In sommige gevallen kan het juist wel interessant zijn om er even na te denken over je energierekening. Bijvoorbeeld wanneer je een nieuw apparaat koopt dat veel stroom verbruikt, zoals een wasmachine of droger. Ook elke keer wanneer de energieprijzen, al dan niet positief in het nieuws zijn, denk je wellicht aan jouw energierekening. Maar ook bij grotere beslissingen in je leven, zoals een verhuizing of verbouwing, is de keuze voor je energieaanbieder een relevant thema. Als het onderwerp niet vanzelf in je gedachten is, dan staat er wel een verkoper aan je deur die je op het hart drukt dat het écht goedkoper kan.

Wanneer je in je energierekening duikt, kom je al snel in een jungle van aanbieders en prijsvergelijkers terecht, wat nogal complex kan zijn. Het aanbod is groot en iedere maatschappij claimt dat zij de beste keuze voor jou hebben.

Maar, wanneer is dit nu écht het geval? Wat als je jezelf niet bij elke beslissing rondom energie, zoals de jaarafrekening je af hoeft te vragen: heb ik het wel goed gedaan? Was het tóch niet verstandiger geweest om over te stappen? Daarbij hebben we wel iets beters te doen dan om de haverklap aanbiedingen van energieleveranciers te vergelijken. Dat is tijd die we liever steken in leuke dingen doen. Een energieleverancier vinden die bij je past, zou je geen energie moeten kosten, en dat is precies de gedachte achter Vanzelf.

Jouw onafhankelijke energieadviseur

Vanzelf is ontworpen om ervoor te zorgen dat je nooit meer hoeft na te denken over je energierekening, terwijl je toch altijd zeker bent van de juiste energiedeal die het beste bij je past. Dat lijkt op het concept van een prijsvergelijker, maar is nét even anders. Want waar je bij een prijsvergelijker zelf op jacht moet wanneer je twijfelt over wat het beste voor je is, vul je bij Vanzelf simpelweg één keer je verbruik enwensen in, waarna Vanzelf doorlopend voor jou op zoek gaat naar de beste energiedeal.

Wanneer je een mooi voorstel aangeboden krijgt en je accepteert deze, dan is er verder vrij weinig wat je hoeft te doen. Je vult je gegevens in en Vanzelf zorgt voor de overstap. Als een jaar later de tijd is gekomen omnaar jouw contract te kijken, hoef jij je daar niet druk om te maken. Anders dan bij een prijsvergelijker speurt Vanzelf voortdurend naar de energiedeal die het beste past bij de voorkeuren die je hebt opgegeven.Het enige dat jij hoeft te doen is eens per jaar aan te geven of je van die aanbieding gebruik wilt maken, zo hou jij de regie. De kracht van Vanzelf is dat jij wordt ontzorgd en dus niet zelfop zoek hoeft te gaan naar de beste energiemaatschappij voor jou.Vanzelf is onafhankelijk en heeft met iedere energieleverancier dezelfde afspraak. Daarmee is Vanzelf onafhankelijk, transparant en betrouwbaar.


Binnen enkele stappen nooit meer te veel betalen? Doe nu de check bij Vanzelf!

Check

Bespaar geld en tijd

Waar je voorheen vanwege al het gedoe wellicht niet wilde nadenken over overstappen, wordt dat dankzij Vanzelf enorm interessant. Gemiddeld bespaar je als klantzo’n 150 euro per jaar! Een mooi bedrag om leuke dingen mee te doen.

Je hoeft nooit meer om te kijken of na te denken over je energierekening want dat gaat voortaan vanzelf. De tijd die je níet besteed aan het uitzoeken van de beste energiedeal hou je over voorvéél leukere dingen in het leven. Jouw energierekening herzien? Laat dat maar aan Vanzelf over!

Vul jouw postcode en huisnummer in en deel wat je energieverbruik is. Vervolgens geef je aan wat voor jou belangrijk is: Groene stroom? Hoe bekend is een leverancier? Of altijd weer dé scherpste prijs? Jij bepaalt het door aan te geven wat jouw voorkeuren zijn. Vanzelf gaat met jouw input over je voorkeuren en energieverbruik op zoek naar de beste energiedeal. En de rest? Dat raad je al, gaat helemaal vanzelf.


Ben jij ook nieuwsgierig naar de beste energiedeal? Vul dan hier je gegevens in!

Vul in