Net zo veelzijdig als jij: de ASUS Chromebook Flip C434

Als zzp’er ben je bijzonder afhankelijk van een goede werkuitrusting. Een laptop waarmee je overal en altijd kunt werken, is onmisbaar. Of je nu doortikt achter je bureau, even mailt op de bank of in de tuin: jouw strakke deadlines wil je altijd en overal halen. Maak kennis met de veelzijdige en compacte krachtpatser die 360 graden om zijn eigen as draait: de ASUS Chromebook Flip C434.


Op zoek naar meer thuisblijf ideeën? Wij geven je tips!

Lees meer


Flexibel werken van je bureau tot op de bank

Een deel van zijn naam verraadt een zeer praktische designeigenschap: het beeldscherm van de ASUS Chromebook Flip C434 kan 360 graden om zijn as ‘flippen’. Dankzij het 360 graden ErgoLift-scharnier werk je met deze Chromebook op allerlei plekken in en om het huis. Gebruik hem als standaard werklaptop op je bureau, als tablet op de bank of als rechtopstaand scherm in de trein. Het scharnier houdt het scherm in elke hoek stevig op zijn plaats. Wanneer het scherm draait naar de laptopmodus, draait het toetsenbord mee, waardoor je comfortabel kunt blijven typen. Als de Chromebook gekanteld staat met extra ruimte onder de laptop, krijgt de heldere audioprestatie een extra boost.


Razendsnel urenlang doorwerken

Dankzij de nieuwe, krachtige Intel-processors beleef je als zzp’er veel gemak met deze ASUS Chromebook Flip. Razendsnel werken is geen enkel probleem, je wisselt zonder problemen tussen meerdere apps en tabbladen. Of je nu een reeks artikelen tikt, een fotoreportage moet bewerken of een dynamische presentatie in elkaar zet. Bovendien beschikt de Flip C434 over relatief veel werkgeheugen (8 GB), een sterke accu (tot 10 uur) en een Wi-Fi 5 ontvanger. Zo voltooi je altijd al jouw taken, of je nu thuis bent of onderweg.

Stijlvol, met oog voor detail

Deze innovatieve Chromebook is de perfecte match voor gebruikers die niet alleen oog hebben voor mobiele veelzijdigheid, maar ook een strakke vormgeving. Het 14 inch-scherm heeft ultradunne randen (5 mm), wat echte luxe uitstraalt. Bovendien heb je hierdoor tijdens je werk zoveel mogelijk scherm op een zo klein mogelijk oppervlak. Zo blijven alle vensters goed overzichtelijk. De ASUS Flip C434 beschikt over een 13inch-behuizing met een 14 inch-beeldscherm (Full HD). De behuizing bestaat volledig uit aluminium, wat zorgt voor stevigheid en een prettig gewicht van 1,45 kilo.

Kleurrijk en haarscherp beeld tijdens je werk en in je weekend

Of je nu een website ontwerpt, foto’s moet bewerken of ter ontspanning een serie kijkt op Netflix, je staart soms urenlang naar hetzelfde beeldscherm. De ASUS Chromebook Flip C434 heeft niet alleen een strak en praktisch design, ook de inhoudelijke prestaties van deze alleskunner liegen er niet om. Het Full HD scherm heeft ledverlichting, wat zorgt voor een prettige kijkervaring. Door de 178graden-breedbeeldtechnologie ontstaat er een brede kijkhoek. Bovendien biedt het heldere scherm over 100 procent sRGB-weergave, wat zorgt voor een nauwkeurige kleurweergave.

De ASUS Chromebook Flip C434 is verkrijgbaar in de zakelijke kleur Spangle Silver vanaf €599,-.Op zoek naar meer thuisblijf ideeën? Wij geven je tips!

Lees meer