Verander eenvoudig de sfeer in huis met Philips Hue

We doen hard ons best om het huis zo sfeervol mogelijk in te richten, maar het is lastig om iets te kiezen dat geschikt is voor alle gelegenheden. MediaMarkt laat zien dat je met de verlichting van Philips Hue je huis geschikt kunt maken voor alle huiselijke activiteiten.

Verlichting doet veel met de sfeer in en rondom ons huis. We steken daarom graag kaarsjes aan tijdens een romantische date, kijken een spannende film het liefst met lampen die mee kleuren met het beeld en zitten tijdens de lange zomeravonden graag buiten met zachte, warme verlichting. Vaak zien mensen op tegen het vinden van bijpassende verlichting, maar dat hoeft vandaag de dag niet meer. Met de lampen van Philips Hue is sfeervol verlichten namelijk heel gemakkelijk. De lampen, die je bedient met je stem of met een smartphone-app, kunnen miljoenen kleuren en verschillende wittinten weergeven waardoor er een tal van mogelijkheden zijn.


Met de smartphone-app bedien je alle lampen tegelijkertijd, per kamer, of zelfs per lamp. Ben je bijvoorbeeld toe aan een romantisch avondje met je partner, maar zit je tijdens de coronacrisis thuis vast met de kinderen? Laat de Philips Hue Play-lampen in de woonkamer dan mee kleuren met de televisie terwijl de Philips Hue Filament-lampen rustig flikkeren als kaarslicht in de keuken. De kinderen ervaren een film of game dan als nooit tevoren, terwijl je keuken aanvoelt als dat romantische restaurantje om de hoek. In de late uurtjes verplaats je het romantische sfeertje dan met een druk op de knop naar de slaapkamer terwijl de kinderen rustig in slaap vallen met een gedimd nachtlampje.Voor iedereen met een tuin zorgt Philips Hue ook buiten voor de juiste verlichting bij elke gelegenheid. Naast het verlichten van het paadje naar de voordeur voor een luxueuze uitstraling, zijn er ook veel uitgebreidere mogelijkheden. De gekleurde Philips Hue Lily-spots kunnen bijvoorbeeld meedansen op de maat van de muziek met behulp van Philips Hue Sync. Hiermee verander je een doorsnee barbecue eenvoudig in een gezellig tuinfeest waar menig buurman niet aan kan tippen. Na het feestje kan het systeem ’s nachts ook bijdragen aan een veiliger gevoel met behulp van de bewegingssensor. Als er iets beweegt in of rondom het huis springen de door jou gekozen lampen automatisch aan. Wil je het helemaal goed aanpakken, koppel dan ook een Nest Protect zodat de lampen automatisch aanspringen in het geval van brand of koolmonoxide-gevaar.

De lampen van Philips zijn er niet alleen om een gezellige sfeer en veiligheid te creëren, maar kunnen ook bijdragen aan andere activiteiten. Nu alle sportscholen dicht zijn tijdens de coronacrisis is het belangrijk om thuis oefeningen te doen om fit te blijven, maar van de gezellige warme tinten van de meeste normale lampen word je juist lui en onproductief. De lampen van Philips Hue bieden daarom een speciaal thema met een koele lichttint die zorgt voor een energieker gevoel. MediaMarkt biedt nu een bundelvoordeel op de White Ambiance-spots met GU10-fitting waarmee je voordelig je huis voorziet van sfeervolle én energieke verlichting.


Op zoek naar meer thuisblijf ideeën? Wij geven je tips!

Lees meer