Ga voor de ultieme kijkervaring met Panasonic

Wat de beste tv is voor jou, is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen. Het vinden van de perfecte televisie voor jou, kan namelijk nog best een ingewikkelde klus zijn. Daarom helpen wij je op weg! Op deze pagina vind je interessante artikelen en video's over onder andere OLED, 4K en Smart tv's. Daarnaast vertellen we je meer over het nieuwste model OLED televisie van Panasonic: de Panasonic TX-65HZW2004. Breng Hollywoud naar jouw huiskamer met de OLED televisies van Panasonic en ga altijd voor de ultieme kijkervaring bij jou thuis!


Panasonic OLED TV kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Creëer de ultieme filmervaring op tv

Door de jaren heen zijn televisies steeds slimmer geworden en zijn er meer manieren gevonden om het beeld en geluid te verbeteren. Zo komt het regelmatig voor dat een film wordt weergegeven op een manier die de filmmaker helemaal niet bedoeld heeft. Daar is nu een oplossing voor: Filmmaker Mode en Dolby Vision IQ.

Lees meer

Wat is oled in 2021?

Oled-televisies zijn inmiddels niet meer weg te denken van de markt, maar dat is niet zonder slag of stoot gegaan. Hoe heeft oled zich ontwikkeld en wat maakt de technologie tegenwoordig mogelijk?De doorontwikkeling van de technologie heeft er vooral voor gezorgd dat oled-televisies anno 2021 niet meer weg te denken zijn.

Lees meer

70 jaar televisie: een geslaagd experiment

Vijfhonderd. Dat is het aantal televisies dat zich op 2 oktober 1951 in Nederland bevond, de avond waarop de eerste nationale televisieavond werd uitgezonden. In de zeventig jaar daarna is er een hoop veranderd. Op het gebied van wat er op televisie te zien is, maar vooral ook op het gebied van de technologie zelf.

Lees meer

De televisie is belangrijker dan ooit

Het is alweer zeventig jaar geleden dat in Nederland de eerste tv-uitzending het levenslicht zag. Sinds die tijd is er veel veranderd, zowel het toestel zelf als de manier waarop we hem gebruiken en waar we naar kijken. Één ding is dit jaar heel duidelijk geworden, de televisie is belangrijker en relevanter in ons leven dan ooit.

Lees meer


Panasonic cashbackdeals!

In de periode van 1 november 2020 t/m 31 januari 2021 ontvang je bij aankoop van een Panasonic OLED of 4K HDR TV tot € 300,- retour. Check hier welke cashback je krijgt bij welk Panasonic model! Kijk voor de volledige actievoorwaarden op www.panasonic.nl/acties.

*Klik op onderstaande modellen om naar productpagina te gaan.panasonic hzw2004 Getest

Panasonic TX-65HZW2004 getest

Met eindcijfer 8


Ervaar Dolby Atmos-geluid vanuit alle kanten

Het geluid van platte oledtelevisies is bij de meeste modellen een ondergeschoven kindje. Bij Panasonic hoef je je daar geen zorgen over te maken: met de nieuwe 360° Soundscape Pro-techniek beschikken de televisies namelijk over een audiosysteem van het hoogste niveau.

Lees meer

Hollywood kleuren thuis in je woonkamer

Je hebt er misschien nooit bij stil gestaan, maar het beeld dat we al zo lang op televisie bekijken is niet hetzelfde als wat de filmmaker in de studio ziet. Tot nu, want dankzij de nieuwste Panasonic OLED-tv haal je de magie van Hollywood naar de woonkamer. Breng Hollywood kleuren naar jouw woonkamer!

Lees meer


“Deze Panasonic is er voor wie perfectie nastreeft in zijn filmbeleving

Eric Beeckmans - Expert BesteProduct.nl
Ontdek de magie van film

De Panasonic TX-65HZW2004 werd in de expertreview van BesteProduct.nl beoordeelt met een 9,2!

Lees hier de hele review


Dolby Vision IQ: haal de bioscoop in huis

Nu we met zijn allen zoveel mogelijk thuis proberen te blijven, ligt een avondje uit naar de bioscoop minder voor de hand. Gelukkig wil dat niet zeggen dat je de bioscoopervaring hoeft te missen. Met Dolby Vision IQ beleef je de authentieke bioscoopervaring gewoon bij je thuis.

Lees meer

Zo kijk je in 4K: 10 tips

Wie weleens in een elektronicawinkel komt, weet dat 4K-televisies tegenwoordig dé standaard zijn. Toch komt er bij het afspelen van 4K-beelden meer kijken dan louter de aanschaf van een capabele televisie. Waar vind je bijvoorbeeld geschikte videocontent en op welke wijze speel je deze streams of bestanden vervolgens af?

Lees meer

Haal méér uit Netflix

Netflix is onze favoriete streamingsdienst. Het aanbod wordt steeds beter en technisch werkt de dienst goed. Het enige waar we soms tegenaan lopen, is dat het soms erg onoverzichtelijk is welke titels er op Netflix staan. Voor dat probleem, en nog een heleboel andere, is er gelukkig een oplossing.

Lees meer


Vind de Panasonic televisie die bij jou past!