De beste smart-tv voor ieder individu

De gloednieuwe oled- en led-lijn van Panasonic laat ieder persoon in zijn waarde. Het maakt niet uit of je nou van gaming, sport, series, films, concerten of tv-programma’s houdt, want dankzij het veelzijdige karakter bedienen deze baanbrekende televisies iedereen optimaal. Op deze pagina vind je interessante artikelen en video's over alle Panasonic OLED TV's en specifieke innovaties. Daarnaast vertellen we je meer over de nieuwste serie OLED televisies van Panasonic: de TX-65JZ2000. See it all, feel it all met de nieuwe OLED televisies van Panasonic en ga altijd voor de ultieme kijkervaring!


Panasonic OLED TV kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken


Organiseer je eigen thuisfestival

Panasonic-televisies laten je festivaloptredens (her)beleven alsof je er daadwerkelijk fysiek bij bent. De nieuwe oled- en led-televisies bieden naast een groot formaat namelijk een uiterst natuurgetrouwe kleurweergave. De lichtshow en overige visuele hoogstandjes komen op het scherm dan ook exact overeen met hoe die in de werkelijkheid hebben plaatsgevonden. 

Lees meer

Entertainment voor het hele gezin

Veel mensen kijken tegenwoordig liever naar series, films en tv-programma’s op een moment wanneer dat hen het beste uitkomt. Snelle toegang tot de populairste streamingdiensten is hierbij een must. Dat komt mooi uit, want het opgepimpte besturingssysteem Home Screen 6.0 en de uitzonderlijk hoge beeldkwaliteit van Panasonic-televisies voldoen aan alle eisen.

Lees meer

Geniet van een sportzomer vol met emotie

Sport is emotie, want winst en verlies liggen nu eenmaal vaak dicht bij elkaar. Dankzij de verbluffende beeldkwaliteit van Panasonic-televisies leef je nog intenser met zwoegende topsporters mee. Met de kersverse oled- en led-televisies van Panasonic ben je verzekerd van een intense sportzomer vol met emotionele hoogte- en dieptepunten.

Lees meer

Het beste beeld voor games, sport en films

Panasonic-televisies switchen afhankelijk van de videocontent soepel naar de beste beeldinstellingen. Een prettige gedachte, want het voorkomt dat je zelf binnen de instellingen moet rommelen. Je hebt er geen omkijken naar, terwijl je altijd geniet van de allerbeste beeldkwaliteit.

Lees meer

De televisie was nog nooit zo onmisbaar

De afgelopen maanden zullen voor iedereen anders zijn geweest, maar één ding is zeker, het heeft ervoor gezorgd dat we met z’n allen veel meer tijd in huis hebben doorgebracht dan we gewend zijn. En hoewel er heel veel dingen zijn die je thuis kunt doen, is het vooral de televisie die vaker gebruikt wordt dan ooit.

Lees meer


“Deze Panasonic is er voor wie perfectie nastreeft in zijn filmbeleving

Eric Beeckmans - Expert BesteProduct.nl
Ontdek de magie van film

De Panasonic TX-65HZW2004 werd in de expertreview van BesteProduct.nl beoordeelt met een 9,2!

Lees hier de hele review


Wat is oled in 2022?

Oled-televisies zijn inmiddels niet meer weg te denken van de markt, maar dat is niet zonder slag of stoot gegaan. Hoe heeft oled zich ontwikkeld en wat maakt de technologie tegenwoordig mogelijk?De doorontwikkeling van de technologie heeft er vooral voor gezorgd dat oled-televisies anno 2021 niet meer weg te denken zijn.

Lees meer

Creëer de ultieme filmervaring op tv

Door de jaren heen zijn televisies steeds slimmer geworden en zijn er meer manieren gevonden om het beeld en geluid te verbeteren. Zo komt het regelmatig voor dat een film wordt weergegeven op een manier die de filmmaker helemaal niet bedoeld heeft. Daar is nu een oplossing voor: Filmmaker Mode en Dolby Vision IQ.

Lees meer

70 jaar televisie: een geslaagd experiment

Vijfhonderd. Dat is het aantal televisies dat zich op 2 oktober 1951 in Nederland bevond, de avond waarop de eerste nationale televisieavond werd uitgezonden. In de zeventig jaar daarna is er een hoop veranderd. Op het gebied van wat er op televisie te zien is, maar vooral ook op het gebied van de technologie zelf.

Lees meer

De televisie is belangrijker dan ooit

Het is alweer zeventig jaar geleden dat in Nederland de eerste tv-uitzending het levenslicht zag. Sinds die tijd is er veel veranderd, zowel het toestel zelf als de manier waarop we hem gebruiken en waar we naar kijken. Één ding is dit jaar heel duidelijk geworden, de televisie is belangrijker en relevanter in ons leven dan ooit.

Lees meer


panasonic hzw2004 Getest

Panasonic TX-65HZW2004 getest

Met eindcijfer 8


Dolby Vision IQ: haal de bioscoop in huis

Nu we met zijn allen zoveel mogelijk thuis proberen te blijven, ligt een avondje uit naar de bioscoop minder voor de hand. Gelukkig wil dat niet zeggen dat je de bioscoopervaring hoeft te missen. Met Dolby Vision IQ beleef je de authentieke bioscoopervaring gewoon bij je thuis.

Lees meer

Ervaar Dolby Atmos-geluid vanuit alle kanten

Het geluid van platte oledtelevisies is bij de meeste modellen een ondergeschoven kindje. Bij Panasonic hoef je je daar geen zorgen over te maken: met de nieuwe 360° Soundscape Pro-techniek beschikken de televisies namelijk over een audiosysteem van het hoogste niveau.

Lees meer

Hollywood kleuren thuis in je woonkamer

Je hebt er misschien nooit bij stil gestaan, maar het beeld dat we al zo lang op televisie bekijken is niet hetzelfde als wat de filmmaker in de studio ziet. Tot nu, want dankzij de nieuwste Panasonic OLED-tv haal je de magie van Hollywood naar de woonkamer. Breng Hollywood kleuren naar jouw woonkamer!

Lees meer

Vind de Panasonic televisie die bij jou past!