Snoerloze Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless: nooit meer stofzuigen voordat je dweilt!

Een bak yoghurt met muesli laten vallen op jouw keukenvloer? Geen zorgen! Vanaf nu ruim je dit in één handomdraai op met de nieuwe, snoerloze Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless. Zeg maar gedag tegen het pakken van jouw stofzuiger uit de bezemkast, het vullen en sjouwen van een emmer en het talloos uitwringen van je dweil. De handige stofzuiger en dweil in één, de Kärcher FC 7 Cordless, kan jou behoorlijk wat tijd en energie besparen. Met de Floor Cleaner realiseer je een tijdsbesparing van ca. 50% en reinig je 20% grondiger in vergelijking met een traditionele dweil!

Stel je voor: het is acht uur ’s ochtends. Jij hebt net ontbeten, bent eigenlijk al iets te laat voor werk en stopt de klaargemaakte lunch voor de kinderen nog even snel in hun schooltas. Klap! Ja hoor, net nu valt het ontbijtbordje van een van de kinderen van de tafel. Broodkorstjes, boter, hagelslag en zelfs dat kommetje havermoutpap liggen uitgespreid op de vloer. Je partner is al weg en de vloer wil je in deze smerige toestand niet achterlaten. Helaas, die meeting van negen uur ga je niet meer redden. Dit boeltje opruimen met de stofzuiger en daarna de dweil kost te veel tijd.

Niet met de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless! Je pakt deze alleskunner snel in de hand en na een halve minuut schoonmaken is het klusje geklaard en ziet jouw keukenvloer er weer brandschoon uit. Zet de Floor Cleaner terug in de stand alone stand en klaar is kees. Op naar je werk!

FC 7 Cordless: snoerloos en krachtig voor 135 m2 aan vloeren

De Floor Cleaner FC 7 Cordless is de nieuwste vloerheld in de Floor Cleaner lijn van Kärcher. De FC 7 Cordless is het nieuwe topmodel en is, ten opzichte van de Floor Cleaners FC 3 en FC 5, uitgerust met een aantal nieuwe, gebruiksvriendelijke toepassingen.

Een erg praktische en duurzame eigenschap, vergeleken met de eerste Floor Cleaners, is dat deze poetshulp snoerloos is. De FC7 Cordless wordt aangedreven via een krachtige, oplaadbare lithium-ion accu. Een stroomkabel ligt niet meer in de weg en hoeft niet opgerold te worden. Dit biedt vooral erg veel bewegingsvrijheid.

Met een volle accu kun je 45 minuten lang alle soorten harde vloeren (tegels, parket, laminaat, PVC, vinyl) een grondige poetsbeurt geven. Dit is voldoende om een woning van maar liefst 135 m2 meter volledig te laten shinen. Ervan uitgaande dat niet elke vierkante meter besprenkeld is met hagelslag en havermoutpap. Dankzij de zeer flexibele koppeling van het handvat kun je zelfs die kruimels onder de laagste traptrede eenvoudig verwijderen. Doordat de aandrijving centraal in het apparaat geplaatst is, reinig je helemaal tot aan de plint. En dat is nou nét de plaats waar vuil zich ophoopt!

Hoe werkt dit ingenieuze schoonmaaksysteem?

De Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless vangt in één keer zowel droog als nat alledaags vuil op. Maar hoe werkt dit ingenieuze schoonmaaksysteem nu precies? Het apparaat is uitgerust met vier microvezelrollen die door middel van tegenrotatie vuil verwijderen, van ronddwarrelend stof en haren tot etensresten en hardnekkige koffievlekken. Voor alledaags bevuilde houten en stenen vloeren kies je stand een of twee, en voor lastige vlekken schakel je de boost-modus in.

Terwijl de vier rollen het vuil wegrollen en deponeren in de afvalwatertank worden ze constant bevochtigd met vers water uit de schoonwatertank. Hierdoor wordt vuil direct weer van de rollen verwijderd. Je dweilt als het ware continu met een schone emmer. De watertankinhoud wordt duidelijk gevisualiseerd door verlichte pictogrammen op het handvat, die oplichten als de tank resp. vol of leeg is.

Legen, wassen en laden

Nadat jouw vloeren weer schitteren en na slechts 2 minuten droog en begaanbaar zijn (door het lage waterverbruik bespaar je zelfs 90% water ten opzichte van ouderwets dweilen), schakel je het zelfreinigingsprogramma in. Vervolgens verwijder je de inhoud van de afvalwatertank door hem eenvoudig los te klikken en leeg te gieten. Even omspoelen en klaar. De bevuilde rollen kun je losdraaien en tot 60 graden uitwassen in de wasmachine. Bevestig de onderdelen terug in het systeem, plaats de Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless op het laadstation en voor je het weet kun jij weer gretig gebruikmaken van deze poetsheld!

De Kärcher Floor Cleaner FC 7 Cordless is verkrijgbaar in twee varianten. De standaard gele- en de witte premiumvariant. Het premium model is uitgerust met een handige ledstrip aan de voorzijde voor donkere hoekjes en wordt geleverd inclusief vier extra steenrollers en reinigingsmiddel.