Kies dé perfecte televisie voor een onvergetelijke sportzomer

Sportwedstrijden verschijnen dankzij de modernste cameratechnieken fraaier in beeld dan ooit. Het visuele spektakel van de EK Voetbal, Olympische Spelen en Tour de Franceschreeuwen om een televisie die de oogstrelende opnames in volle glorie weergeeft. Koop daarom een nieuwe qled- of oledtelevisie uit het topsegment. Je doet daarmee op het gebied van beeldkwaliteit geen enkele concessie. Geniet met zo’n nieuwbakken beeldbuis van detailrijke beelden met levendige kleuren en inktzwarte contrasten. Creëer voor jezelf een onvergetelijke sportzomer!

Met een omvangrijke qled- of oled televisie lijkt het net alsof Dafne Schippers, Memphis Depay en Tom Dumoulin in levenden lijve voorbijrazen. En dat gewoon in je eigen woonkamer! Zowel oled als qled staan namelijk garant voor natuurgetrouwe kleuren waarbij er geen details achterwege blijven. Snelle beelden spatten zonder haperingen van het scherm. Gezien de rappe prestaties van onze vaderlandse topsporters is een televisie met gevoel voor snelheid geen overbodige luxe. Overweeg daarom een nieuwe televisie met een hoge beeldfrequentie van 100 hertz en verlies jezelf voortaan volledig in de spannendste sportwedstrijden.


Groot én scherp beeld

Cameraploegen nemen grote sportevenementen tegenwoordig in een hoge resolutie op. Sommige providers geven bij het juiste tv-abonnement zelfs haarscherpe 4K-beelden door, zoals Ziggo en KPN tijdens de EK Voetbal. Sportliefhebbers zien voortaan details die ze voorheen nooit zagen. Tel de grassprietjes op de knie van Mathijs de Ligt na een succesvolle tackle of bekijk alle rimpels op het blije gezicht van Cristiano Ronaldo na wéér een treffer.

Een hoge resolutie komt op een grote smart-tv het beste tot zijn recht. De LG OLED55C16LA is een betaalbare televisie van 55 inch die sportwedstrijden aan de hand van het hoogwaardige oledpaneel zeer fraai weergeeft. Daar krijg je beslist geen spijt van. Ga je liever voor een nóg groter maatje, dan zijn de Samsung QLED 65Q95TC en LG OLED65G1RLA absolute aanraders. Het scherm van 65 inch bombardeert ieder sportevenement tot een intense belevenis die je niet snel zult vergeten. De LG OLED65G1RLA geldt hierbij als neusje van de zalm. Het kersverse oled evo-paneel bevat een zeer hoge lichtopbrengst en voorziet kijkers hierdoor van volledig kleurechte beelden. Dit is LG’s beste oledtelevisie ooit!


Meer weten over de LG OLED55C16LA?

Klik hier!

Puur realisme

Bij de weergave van sportwedstrijden wens je een zo realistisch mogelijk beeld. Alleen zo krijg je het gevoel alsof je er fysiek bij bent. Dat komt mooi uit, want de huidige generatie oled- en qled-televisies weten live-sportwedstrijden tot in perfectie te reproduceren. Het maakt hierbij niet uit of de wedstrijden overdags of ’s avonds plaatsvinden. Zwart is vanaf nu daadwerkelijk zwart (en niet donkergrijs), waardoor avondwedstrijden een genot zijn om naar te kijken. Daarnaast kunnen de genoemde beeldbuizen miljoenen kleurtinten weergeven. De beelden ogen hierdoor levendig, waarbij sportliefhebbers zich vergapen aan subtiele kleurdetails die gewone led-tv’s achterwege laten. Geniet tijdens een bergrit in de Tour de France van de ruige Pyreneeëntoppen of merk hoe het heilige Wimbledon-gras gedurende het tennistoernooi steeds meer kale plekken krijgt.


Meeslepend stadiongeluid

Organisatoren van sportevenementen laten sinds de start van de coronapandemie mondjesmaat meer toeschouwers toe. Wel zo prettig, want het enthousiaste publiek geeft sportwedstrijden een extra dimensie. Met de LG OLED55C16LA of LG OLED65G1RLA kies je voor een televisie waarbij je de stadionsfeer in de woonkamer kunt proeven. Dankzij het ingebouwde audiosysteem met Dolby Atmos-ondersteuning krijg je spreekkoren, striemende fluitconcerten en juichende fans feilloos te horen.

De Samsung QLED 65Q95TC bevat eveneens een meerkanaals-audiosysteem. Aan de hand van Dolby Digital-ondersteuning bereiken de audiogolven vanuit meerdere richtingen je oren. Doe je ogen maar eens dicht en ervaar rondom je zitpositie het luidruchtige publiek. Het onbevangen stadiongevoel ervaar je voortaan op een intense manier. Sluit je liever een soundbar of home-cinemaset op de beeldbuis aan? Geen probleem, want de besproken televisies bevatten maar liefst vier HDMI-poorten voor het koppelen van audiovisuele apparatuur. Meer weten over de Samsung OLED 65Q95TC?

Klik hier!

Optimaal kijkgenot

Wie bij het kijken van sportwedstrijden een optimale focus wenst, vindt in de prijsvriendelijke Samsung QLED 65Q95TC een ideale smart-tv. Samsung levert namelijk de veelgeprezen One Connect Box mee. Dat is een apart kastje met alle audio- en video-aansluitingen die je in een tv-meubel kunt wegstoppen. Het voordeel hiervan is dat er vanaf de beeldbuis slechts één transparante kabel naar de One Connect Box loopt. In plaats van allerlei bungelende snoertjes gaan het video-, audio- en stroomsignaal allemaal door die ene kabel. Een prettige bijkomstigheid is dat je de Samsung QLED 65Q95TC strak tegen de wand kunt ophangen. Laat je voortaan door niets meer afleiden en concentreer je louter op de sportieve prestaties.

Vind je het leuk om samen met familie of vrienden te kijken? De besproken televisies van Samsung en LG zijn echte gezelschapsdieren. De schermtechnieken qled en oled bieden namelijk uitstekende kijkhoeken. Hierdoor ervaren ook mensen aan de zijkanten van de televisie sportwedstrijden in een maximale beeldkwaliteit. Zit tijdens de belangrijkste sportwedstrijden voortaan met een huis vol dierbaren aan de buis gekluisterd en geniet samen van een prachtige sportzomer!


Meer weten over de LG OLED65G1RLA?

Klik hier!

Over PlatteTV

De drie bovenstaande televisies zijn verkrijgbaar bij PlatteTV. Deze specialist heeft momenteel negen vestigingen in Nederland, terwijl er binnenkort ook filialen in Den Bosch en Rotterdam openen. Klik hier voor een winkel bij jou in de buurt. Tijdens de sportzomer strooit PlatteTV geregeld met acties. Via de live chat op de website kun je zelfs bij ieder product om korting vragen. Ontdek aan de hand van gedetailleerde productinformatie en talloze klantreviews welke televisie het beste bij je past. PlatteTV is met zijn A-Z Service Totaalpakketten erg onderscheidend. Zodra tijdens de afgesproken periode een dode pixel optreedt, ruilt de winkel het toestel zonder morren om. Een geruststellende gedachte, want een defecte pixel valt doorgaans niet onder de standaardfabrieksgarantie.