Samsung Family Hub™ kopen?
Bekijk de inhoud van je koelkast met de functie 'View inside'. Zo kun je op afstand zien of je nog boodschappen moet halen, mochten vrienden spontaan langskomen.
Maak je huis in 1 klik gezellig met de Samsung SmartThings-app.
Ontdek hier
-->

Op afstand in je koelkast kijken, waar je ook bent

Zou het niet handig zijn als je altijd precies weet wat je thuis nog in de koelkast hebt liggen? Je kent het wel, je staat in de supermarkt en hebt een boodschappenlijstje gemaakt met alles wat je nodig hebt voor een gezonde, lekkere maaltijd. Bij de koeling sta je met een zak geraspte kaas in je handen, maar dan slaat de twijfel toe: had je thuis nu wel of niet een aangebroken verpakking staan? Er is niemand thuis om even te kijken en dubbel kopen is zonde, want zo vaak eet je het nu ook weer niet.

Gelukkig heeft Samsung de oplossing: je start de SmartThings-app , selecteert in het menu je koelkast en tikt op View Inside. De camera’s thuis in de koelkast maken realtime een foto van wat er allemaal in de koeling ligt, en je ziet meteen of je de kaas moet meenemen. Handig! Het is een van de mogelijkheden die een slimme koelkast van Samsung: de Family Hub™, je kan bieden.Waar je ook bent, via de handige snufjes van deze slimme koelkast verspil je nooit meer tijd en geld aan eten dat je eigenlijk al in huis had. Bovendien open je minder vaak de koelkastdeur, wat goed is voor het milieu én je portemonnee.

Maak je leven makkelijker met Samsung Smart Home

Ontdek meer

Heb je nog iets nodig?

Ook heel herkenbaar: je bent onderweg en hebt zin in je favoriete gerecht. Dat maak je bijna elke week en is niet alleen smakelijk, maar ook makkelijk – want met een paar ingrediënten ben je klaar. In je voorraadkast ligt nog een hoop in blik en zak, maar je twijfelt over de gekoelde ingrediënten. Je hebt haast, want je moet je aansluiting halen – en als je nog naar de supermarkt moet, mis je de bus. Je pakt je telefoon erbij en checkt via View Inside even gauw of je nog iets nodig hebt. De glasheldere foto’s laten er geen twijfel over bestaan… alles wat je nodig hebt, is voorhanden. En je timing is perfect, want in de verte zie je de bus al aankomen. Nog even en je kunt naar huis en meteen aan de slag.

Samsung QLED 8K

Samsung Family Hub™ kopen?

Verrassing!

En dan is je geliefde jarig. Je hebt als verrassing een heerlijke taart gebakken en die ligt met een rode roos in de koelkast. Op het slimme scherm van de koelkastdeur laat je een lief berichtje achter. Je kunt niet wachten tot hij of zij de deur opendoet en jouw spontane cadeautjes ziet liggen. Appen om te vragen of je partner het leuk vond, is niet zo romantisch. Kijk gewoon even mee op afstand via de SmartThings-app, en je ziet meteen of de verrassing is gevonden, en of er nog een stukje taart voor je over is.

Ontdek de Samsung Family Hub™

Meer informatie

Eindeloze mogelijkheden

De slimme Samsung Family Hub™ biedt nog veel meer dan dit. Op het slimme display bekijk je programma’s, check je het weerbericht, bekijk je je agenda en die van je gezin. Je zoekt er recepten op en maakt boodschappenlijstjes en taken voor iedereen binnen je gezin. Via de SmartThings-app ben je altijd connected met je koelkast en de andere compatible apparaten, zoals verlichting, televisie, soundbar, maar ook de smart wasmachine. Ben je aan het koken en belt er iemand aan? Dan kun je zelfs met een compatible slimme deurbel de deur open doen vanaf je koelkast. Maak je huis slim er profiteer van alle voordelen die een Smart Home te bieden heeft, zodat jij meer tijd over hebt voor leuke dingen.