Samusung QuickDrive™ wasmachine kopen?
Bedien je QuickDrive™ wasmachine met de SmartThings-app van Samsung.
Maak je huis in 1 klik gezellig met de Samsung SmartThings-app.
Ontdek meer
-->

Krijg een melding als je wasmachine klaar is

Wil je minder tijd kwijt zijn aan het huishouden, en meer tijd overhouden voor de dingen die je echt leuk vindt? Zet de nieuwste technieken in en programmeer je apparaten zo om jouw leven makkelijker te maken.

Je kleding en textiel wassen is iets wat elke week wel een paar keer terugkomt. Op zichzelf geen langdurig karwei, maar alles bij elkaar toch wel een taak waarop je graag wat tijd wilt besparen. Via de slimme app van Samsung, de SmartThings-app, kun je al je slimme apparaten met elkaar verbinden. In een zogenoemd Smart Home automatiseer je terugkerende taken waardoor jij tijd overhoudt voor de zaken die je zelf belangrijk vindt.

Start wanneer jij wilt

Ouderwetse wasmachines werken heel statisch. Je doet de was erin, drukt op een paar knoppen om een programma in te stellen, voegt wasmiddel en wasverzachter toe en zet hem aan. Of je gebruikt de startuitstelknop, als die er al op zit. Bijvoorbeeld omdat je wilt dat de machine klaar is als je uit school of je werk komt. Of als je daltarief gebruikt voor elektriciteit en de wasmachine precies om 7 uur ’s morgens zijn programma af moet hebben. Met de SmartThings-app gaat dat veel handiger.

Samsung QLED 8K

Samsung QuickDrive™ kopen?

De was is klaar wanneer jij dat wilt!

Als je je slimme wasmachine koppelt aan de app, stel je hem voortaan in via je smartphone. Het uitgebreide keuzemenu biedt allerlei handige functies. Zo kun je niet alleen een begintijd instellen, maar juist ook een eindtijd. Er komt geen rekenwerk of terugtellen aan te pas: als jij opgeeft wanneer de boel klaar moet zijn, zorgt de wasmachine ervoor dat hij op tijd aan de gang gaat.

Samsung QuickDrive™ wasmachine kopen?

Ontdek hier

Altijd het beste wasprogramma

Ook het wasprogramma zelf stel je in via de app. De wasassistent geeft je suggesties voor het beste wasprogramma voor de spullen in de trommel, en de keuze is daarna aan jou. Je kiest een van de mogelijkheden en je QuickDrive™ wasmachine doet de rest. Die heeft trouwens nog veel meer voordelen. Zo wast hij tot wel de helft sneller en bespaart hij daardoor tot wel 20 procent energie. Dat kan doordat de trommel en achterplaat onafhankelijk van elkaar draaien en de bewegingen worden aangepast op de status van de was in de trommel.

Status bijhouden op afstand

Dus zodra de machine aanstaat, kun jij andere dingen gaan doen. Wil je weten hoelang het nog duurt? Dan check je dat snel via de app. Maar ook het wassen pauzeren of annuleren regel je op afstand via de SmartThings-app. Je loopt nooit meer voor niets naar de wasmachine om te kijken hoelang het nog duurt en of hij toevallig al klaar is. Als de was klaar is, krijg je een melding op een gekoppeld apparaat. Dat kan je telefoon of smartwatch zijn, maar ook je tablet of televisie en zelfs de slimme Family Hub™ koelkast.

Met de SmartThings-app en de QuickDrive™ wasmachine ben je nog sneller klaar en toch altijd op de hoogte. Weer een handige manier van Samsung om je leven makkelijker te maken!

Maak je leven makkelijker met Samsung Smart Home

Ontdek meer