Inhoudsopgave

  1. Set the mood: maak je huis gezellig in 1 klik
  2. Krijg een melding als je wasmachine klaar is
  3. Op afstand in je koelkast kijken, waar je ook bent
  4. Samen tv kijken, zelfs op afstand
Ontvang een melding op je slimme apparaten wanneer de was klaar is.

Ontdek meer
Bekijk op afstand de inhoud van je koelkast.

Ontdek meer
Maak je huis in 1 klik gezellig met de Samsung SmartThings-app.

Ontdek meer

Samsung creëert van jouw huis een Smart Home

Steeds meer huizen staan vol met slimme apparaten. Van deurbellen, lampen, televisies tot aan robotstofzuigers en zelfs koelkasten. Je kunt ze allemaal om de beurt instellen via hun eigen app, maar dat kost veel tijd en de apparaten werken los van elkaar, niet met elkaar.

Hier heeft Samsung de app voor, namelijk de SmartThings-app:een digitaal knooppunt waarin je al je slimme (compatible) apparaten aan elkaar koppelt en samen laat werken om jou tijd, energie en moeite te besparen. Je profiteert er op allerlei manieren van in je dagelijks leven en op bijzondere momenten. Ontdek snel een aantal manieren waarop Samsung jouw leven makkelijker én leuker kan maken.

Set the mood: maak je huis gezellig in 1 klik

Zit je werkdag erop? Tik dan op de ingestelde ‘Movie Night’-scène in je SmartThings-app. De slimme verlichting dimt, de soundbar komt tevoorschijn en jouw Samsung Smart TV speelt je favoriete programma. Zo creeër jij de perfecte sfeer!

Lees meer
Samsung QLED 8K

Samsung QLED 8K TV kopen?

Krijg een melding als je wasmachine klaar is

Iedereen heeft het weleens meegemaakt. Je zit te wachten tot de wasmachine klaar is, omdat je eigenlijk de deur uit moet. Verbind je slimme wasmachine met andere slimme apparaten in je huis. Zo ontvang je meldingen overal waar je bent en weet je meteen wanneer je was klaar is.

Lees meer
Samsung QLED 8K

Samsung QuickDrive™ kopen?

Op afstand in je koelkast kijken, waar je ook bent

Ben je vergeten wat er in je koelkast ligt tijden het boodschappen doen? De View Inside functie in de SmartThings-app maakt het mogelijk om op afstand in je slimme Family Hub™ koelkast te kijken.

Lees meer
Samsung QLED 8K

Samsung Family Hub™ kopen?

Samen tv kijken, zelfs op afstand

Tap View maakt het makkelijk om van je smartphone naar het grote scherm te streamen. Tik zachtjes met je smartphone tegen de TV. Met de functie Multi View kun je ook gewoon TV ernaast blijven kijken. Op deze manier kun je de wedstrijd toch samen met je vrienden kijken.

Lees meer
Samsung QLED 8K

Samsung Galaxy S20 kopen?

Bekijk hier hoe de SmartThings-app van Samsung jouw dagelijks leven makkelijker maakt