Steelstofzuigers in de praktijk

Het is vandaag mamadag! Een fijne, maar ook een intensieve dag, want je hebt heel wat ballen hoog te houden. Je baby moet op tijd naar bed, je peuter moet vermaakt worden, je hond moet een flinke wandeling maken en ondertussen wil je het huis ook nog een beetje op orde houden. Een hele uitdaging. Gelukkig heb je sinds gisteren een efficiënte hulp in huis die je altijd even kan helpen wanneer dat nodig is: je nieuwe steelstofzuiger! 

Bekijk hier alle Rowenta stofzuigers.

Bekijken

9.00 uur: veel hondenhaar  

De ochtend in huis is vaak één grote chaos. De kinderen hebben hun ontbijt nog maar net achter de kiezen en je hond staat al te piepen: hij moet uit. Je man vertrekt naar zijn werk en jij maakt je 2 kinderen en je hond klaar voor een wandeling in het bos. Wanneer je terug bent, gaan je kinderen lekker spelen op de grond. De hond, die lekker in het bos heeft kunnen rennen, ploft naast hen op de grond neer en laat een heleboel hondenharen op de vloer achter. Je baby kruipt er zo doorheen! Gelukkig is daar je steelstofzuiger! Je pakt ‘m erbij en dankzij de hoge zuigkracht heb je binnen een minuut het haar van je huisdier weggezogen. Je laat de hond in z’n mand liggen en je kinderen kunnen weer lekker spelen op een schone vloer! 

12.00 uur: een kruimelige lunch

Het is tijd om te lunchen. Je peuter heeft weinig zin om zijn boterham met hagelslag op te eten. Sterker nog: hij heeft ontdekt dat het veel leuker is om zijn brood te verkruimelen. De hele tafel en vloer zijn bezaaid met kleine broodkruimeltjes en hageltjes. Voorheen liet je je hond alles opeten, maar nu pak je je steelstofzuiger erbij. Het handige van dit apparaat is dat je ‘m niet alleen als gewone stofzuiger, maar ook als kruimelzuiger kunt gebruiken. De vloer is binnen korte tijd schoon en vrij van kruimels, en je gebruikt de kruimelzuiger om de tafel schoon te maken. Ideaal! 

15.00 uur: buitenspelen en zand in de auto 

Je baby is wakker van het middagslaapje en je besluit met beide kinderen naar de speeltuin te gaan. Je pakt vandaag de auto. De speeltuin is een succes en na anderhalf uur besluit je weer naar huis te gaan. Je zoontje heeft helaas de halve zandbak meegenomen. Zijn laarzen zitten vol zand en hij besluit deze in de auto lekker leeg te gooien. Bij thuiskomst parkeer je je baby in haar stoeltje en je peuter voor een filmpje. Je pakt je steelstofzuiger erbij, zet het juiste opzetstukje op het apparaat en je loopt even snel naar de auto. De ergste hopen zand kan je van de bekleding afkloppen en de rest van het zand zuig je op met je steelstofzuiger. Het zand is binnen korte tijd helemaal weg, zelfs in de kleinste hoekjes waar je met je vorige stofzuiger nooit bij kon komen! 

19.00 uur: de grote avondschoonmaak 

Je beide kinderen liggen heerlijk te slapen. Het was een leuke dag. Nu is het tijd om het huis even snel op te ruimen en schoon te maken, zodat je daarna lekker je favoriete serie kunt kijken op de bank. Wederom is je nieuwe steelstofzuiger een enorme hulp. Je hebt de Rowenta X-Force Flex steelstofzuiger in huis, en deze stofzuiger is voorzien van flex-technologie. Dankzij deze technologie kan de buis van de stofzuiger buigen, waardoor je ook onder laag meubilair goed en effectief kunt schoonmaken zonder te bukken. 

Dankzij de LED-lampjes in de zuigmond zie je precies of je ook al het stof uit donkere hoekjes hebt weggezogen, want daar willen de haren van je hond nog wel eens eindigen. De broodkruimels van je peuter en het zand dat van buiten komt en op je kleed is beland… je zuigt het allemaal snel en makkelijk weg. Je Rowenta X-Force Flex steelstofzuiger kan namelijk met 1 zuigmond alle verschillende soorten ondergrond zuigen. Je zuigt snel en gemakkelijk je huis schoon. Tijd om lekker te genieten van een schoon en stofvrij huis! 

Een steelstofzuiger maakt je leven een stuk makkelijker. Het huis schoon houden met 2 kinderen én een hond is opeens een makkelijke taak. Je pakt het apparaat er snel bij, de stofzuiger heeft veel kracht en je hebt geen gedoe meer met snoeren. De Rowenta X-Force Flex steelstofzuiger is de must have voor ieder huishouden waarin slim omgaan met je tijd een noodzaak is!