Alles over flexibele steelstofzuigers

Stofzuigen is nog nooit zo makkelijk geweest. Jezelf in moeilijke posities manoeuvreren om onder een bank die laatste paar kruimels of dierenharen van je favoriete viervoeter weg te krijgen. Daar herkennen we ons vast in. Dat is nu verleden tijd door het gemak van de snoerloze steelstofzuigers. Flexibele steelstofzuigers die gemakkelijk meebewegen om zo in ieder hoekje, kiertje of gaatje het laatste vuil weg te nemen. Benieuwd wat een flexibele steelstofzuiger voor jou kan betekenen? Navigeer eenvoudig naar het voor jou interessante artikel via de onderstaande knoppen.


Bekijk hier alle Rowenta stofzuigers.

Bekijken

Gemaakt voor elke ondergrond

De veelzijdigheid van steelstofzuigers 

Vraag een gemiddeld huishouden eens naar hun favoriete en meest gebruikte apparaat in huis. De steelstofzuiger staat bij héél veel mensen in de top 3 van favoriete huishoudelijke apparaten. Steelstofzuigers maken het leven net een beetje makkelijker, zeker als je geen tijd hebt voor een grote en langdurige schoonmaakbeurt. Je gebruiksgemak gaat er ten opzichte van een normale stofzuiger alleen maar op vooruit! Wat maakt dit product nu zo veelzijdig en handig? 

Lees meer

Steelstofzuigers in de praktijk

Het is vandaag mamadag! Een fijne, maar ook een intensieve dag, want je hebt heel wat ballen hoog te houden. Je baby moet op tijd naar bed, je peuter moet vermaakt worden, je hond moet een flinke wandeling maken en ondertussen wil je het huis ook nog een beetje op orde houden. Een hele uitdaging. Gelukkig heb je sinds gisteren een efficiënte hulp in huis die je altijd even kan helpen wanneer dat nodig is: je nieuwe steelstofzuiger! 

Lees meer

Zo flexibel was een stofzuiger nog nooit
De X-Force Flex steelstofzuigers van Rowenta

Iedereen wil een schoon huis. Maar niemand wil de hele dag bezig zijn met stofzuigen! Met de X-Force Flex steelstofzuigers van Rowenta hoeft dat gelukkig ook niet. In een handomdraai is je hele huis gestofzuigd, inclusief alle kleine en donkere hoekjes waar je met een normale stofzuiger niet makkelijk bij kunt komen. Waarom is het stofzuigen met een steelstofzuiger van Rowenta nou zo makkelijk en efficiënt? Navigeer eenvoudig naar het voor jou interessante artikel via de onderstaande knoppen.

Lees meer