Altijd de juiste sfeer, binnen én buiten, met Philips Hue

De lente komt eraan, maar tot die tijd is het 's avonds nog en 's ochtends vroeg natuurlijk nog gewoon donker. Zou het niet fijn zijn als je met één tik in de app je hele huis én tuin kan voorzien van de perfecte sfeer? Dat kan, met de verlichting van Philips Hue. Met Hue-lampen creëer je binnen én buiten de ideale sfeer, en tegelijkertijd zorgt de buitenverlichting voor een fijn, veilig gevoel. 

De slimme lampen zijn eenvoudig te bedienen met de app, dus je hoeft niet eens van de bank te komen als je lekker aan het Netflixen bent. Kies lampen met warmwit of koelwit licht, of ga voor een uitgebreid kleurenpallet dat je helemaal zelf in kunt stellen.Zet je woonkamer vol met prachtige, slimme designlampen, en koppel alles aan de Philips Hue-app om vanuit je luie stoel of vanaf de bank alle lampen in huis te bedienen.

Wil je het hele jaar door fijne verlichting? Met de lampen en van Philips Hue verlicht je iedere kamer in je huis, maar ook je tuin, precies zoals jij het wil hebben. Of het nu lente, zomer, of winter is, zo past je verlichting altijd perfect bij de tijd van het jaar, en heb je binnen én buiten altijd de juiste sfeer. 


Staycation musthaves

Slimme verlichting

Voor de perfecte sfeer


Altijd een sfeervol huis

Licht speelt een belangrijke rol in ons leven. Helder koelwit licht helpt bij het wakker worden en concentreren, terwijl warm, geelachtig licht een rustgevend effect heeft. kun je op veel manieren instellen, zodat ze altijd het juiste licht bieden dat bij het tijdstip van de dag en je gemoedstoestand past.

Heb je moeite met wakker worden? Stel dan ’s avonds alvast je Hue lampen in om je de volgende ochtend rustig aan het licht te laten wennen of laat het lijken op een opkomende zon. Zo word je met een goed gevoel wakker. Als je je probeert te concentreren, tijdens het werk of het studeren, helpt koel licht goed mee. Is de avond gevallen en zoek je juist naar een avondje rust voordat je gaat slapen? Het maakt niet uit of je een film of serie kijkt, een boek leest of naar muziek luistert, met de warme tinten in de Hue lampen wordt relaxen een fluitje van een cent. 

Lees meer

Sfeer in iedere ruimte


Staycation musthaves

Welkom thuis

Met slimme verlichtingSlimme verlichting die ongewenste gasten afschrikt

Je wil je huis natuurlijk zo goed mogelijk beveiligen, en Philips Hue kan je daarmee helpen. Met de slimme oplossingen wek je de indruk dat je thuis bent, zelfs als je een avondje uit of weekendje weg bent. De lampen gaan op willekeurige momenten aan of uit, zodat het lijkt alsof je zelf aan de knoppen draait De nieuwe Mimic Presence-functie zorgt ervoor dat het lijkt alsof je ’s avonds van de woonkamer naar de slaapkamer wandelt. Liever zelf de touwtjes in handen houden? Met de Hue app zet je je lampen aan of uit of verander je ze van kleur, zelfs als je aan de andere kant van de wereld bent.

Een extra toevoeging is de buitensensor. De sensor detecteert beweging en springt aan als er iemand je voortuin in wandelt. Inbrekers worden zo afgeschrikt, omdat het lijkt alsof je toch thuis bent. De buren kunnen ook meekijken met wat zich afspeelt. Kom je zelf thuis na een avondje uit? Ook dan springt de lamp automatisch aan, zodat je niet in het donker op zoek hoeft naar het sleutelgat. Door het slimme systeem kun je zelf instellen welke scène er wordt gebruikt: een schemerlampje als je zelf thuiskomt, maar ’s nachts een fel licht om inbrekers af te schrikken, bijvoorbeeld. Gebruik de app om in te stellen dat het licht in de woonkamer aangaat als je onderweg naar huis bent. Via geofencing weet het systeem zelfs dat je thuiskomt, zodat het licht aan kan springen. Zo kom je altijd thuis in een goed verlicht huis. 

Lees meer

Voel je veilig met Philips Hue slimme verlichting 


Staycation musthaves

Slimme lampen synchroniseren

met je thuisbioscoop


Zo creëer je een thuisbioscoop, next level game-ruimte of concertzaal 

Ook voor entertainment is een ideaal systeem. Met de Philips Hue Play HDMI sync box koppel je vier apparaten aan het Hue-systeem: je soundbar, koptelefoon, laptop, pc of gameconsole, het kan allemaal. De Sync box koppel je vervolgens met een kabel aan je televisie, en al je apparaten worden gesynchroniseerd.

Zo maak je in een handomdraai je eigen thuisbioscoop. Met surroundverlichting geniet je als nooit tevoren: kijk een film of bingewatch je favoriete tv-programma. Je slimme lampen reageren tegelijk met de actie op je beeldscherm. Ze knipperen, schijnen feller, dimmen en veranderen van kleur. Tv-kijken is nooit meer hetzelfde.

Ben je een gamer? Koppel de sync box dan aan je game-console. Elk spel ziet er mooier uit als de kleuren van je monitor of televisie van de muren afspatten. Via je audiosysteem creëer je surroundsound, maar met Philips Hue maak je surround verlichting. De Hue lampen en lichtstrips zorgen voor een lichtshow die je niet snel vergeet.

Ook muziekliefhebbers kunnen genieten van Philips Hue. Gebruikers van Spotify koppelen hun Spotify en Hue accounts, Speel muziek af via de Spotify app en geniet van de lichtshow die zich in je woon- of slaapkamer ontvouwt. Je hoeft eigenlijk niet eens meer de deur uit: je hebt alles wat je nodig hebt, gewoon in je eigen huis. Koppel de sync box met je audiosysteem en je lampen bewegen mee op de maat van de muziek. Je waant je in een concertzaal of een dansclub als de lampen de beat volgen.

Lees meer

Een eigen thuisbioscoop met Hue slimme verlichting!


Philips Hue

Met Philips Hue maak je van je huis een sfeervolle, veilige plek vol entertainment. Wil je de meeste intense ervaring bij het kijken van films of series, het luisteren van muziek of het spelen van games? Met de Philips Hue lampen, lichtstrips en de bijbehorende app maak je van iedere kamer een echte entertainmentroom. De slimme lampen in je tuin en woning helpen inbrekers af te schrikken en zorgen dat je altijd thuiskomt in een goed verlicht huis. Wakker worden en naar bed gaan wordt een feestje met de sfeervolle lichtoplossingen van Philips Hue. Of je nu op zoek bent naar een intense entertainment-ervaring, een extra veilig huis of een fantastische sfeer in iedere kamer, met Philips Hue krijg je het voor elkaar.

Ook tijdens de laatste loodjes van de winter een sfeervol huis creëren? Alle producten vind je op philips-hue.com. 


Vind het Philips Hue product dat bij jou past!