MediaMarkt bezorgservice: vandaag besteld, vandaag in huis

De nationale lockdown heeft ervoor gezorgd dat even snel winkelen op dit moment geen optie is. Lastig, want soms heb je iets simpelweg dezelfde dag nodig. MediaMarkt komt met een oplossing in de vorm van een lokale bezorgservice. Op die manier combineer je het gemak van veilig online winkelen met het voordeel van alles alsnog snel in huis hebben. Je bent aan het thuiswerken en de oplaadkabel van je laptop begeeft het plotseling. Of de kinderen moeten videobellen met school, maar je blijkt helemaal geen webcam te hebben. Het zijn maar twee voorbeelden van situaties waarin je je spullen zo snel mogelijk nodig hebt, en waarbij zelfs de levertijd van een werkdag wegens omstandigheden nog te lang is. In dat geval is het fijn wanneer je het bestelde product nog dezelfde dag in huis hebt.

Efficiënt en milieuvriendelijk

Het lijkt misschien een onmogelijke missie, toch is dat precies de dienst die MediaMarkt z’n klanten biedt. Producten die je voor 14:00 bestelt, worden via de MediaMarkt-bezorgservice nog dezelfde dag aan huis geleverd. Hoe dit werkt? Tijdens het bestellen wordt simpelweg de dichtstbijzijnde winkel geselecteerd, welke vervolgens een lokale levering uitvoert. Dat bespaart niet alleen tijd, maar is ook nog eens een stuk milieuvriendelijker, omdat het transporttraject aanzienlijk korter en efficiënter is.

DISCLAIMER: In verband met het drukte is het mogelijk dat je langer op de levering moet wachten dan dat je van ons gewend bent. De verwachte levertijd staat aangegeven bij het product.

Bezorgservice

Bestellen via de MediaMarkt-bezorgservice is heel eenvoudig. Op MediaMarkt.nl zoek je naar het product dat je wilt bestellen. Wanneer je het product hebt geopend, dan zie je onder de prijs twee bezorgopties, namelijk Bezorging door PostNL, inclusief de levertijd, en MediaMarkt-bezorgservice, met daarbij de melding voor hoe laat je de bestelling moet plaatsen voor levering dezelfde dag. Onder deze optie vind je een veld waarin je je postcode kunt invoeren (zonder spatie tussen de cijfers en de letter). Klik vervolgens op het vergrootglas en je ziet direct of levering dezelfde dag in jouw regio mogelijk is (dit is afhankelijk van de aanwezigheid van een filiaal van MediaMarkt bij jou in de buurt). De optie is beschikbaar wanneer je binnen een afstand van 10 km van een MediaMarkt-winkel woont.

Dezelfde dag geleverd

Wanneer de service in jouw regio beschikbaar is, en je plaatst je bestelling voor het aangegeven tijdstip, dan kun je de levering van de producten dezelfde dag verwachten. Dat is natuurlijk ideaal voor eerdergenoemde situaties waarin je de producten snel nodig hebt, maar laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk ook gewoon heel fijn als je geen zin hebt om te wachten en je bestelling gewoon

graag in huis wilt hebben. Dankzij de MediaMarkt-bezorgservice kun je veilig winkelen vanuit je eigen huis met het grootste voordeel van traditioneel winkelen: je hoeft niet te wachten op je producten, niet eens één dag. Snel geleverd kunnen krijgen is natuurlijk een uitkomst, maar niet teveel betalen voor je producten is natuurlijk óók fijn. Om die reden heeft MediaMarkt in de eerste week van dit jaar een aantal mooie deals voor je geselecteerd. Om het jaar goed te beginnen vind je de beste 20 van 20 op een rij op deze pagina.