ASUS ZenBook: je laptop als Personal Assistent

Neem alleen genoegen met het beste: van ultrasnelle connectiviteit onderweg tot streamingdiensten voor ontspanning en zakelijk performen. Jouw zoektocht naar succes mag gezien worden. Maar hoe hou je alle balletjes hoog? En vooral: hoe zorg je ervoor dat jouw persoonlijke levensstijl en ontspanning perfect geïntegreerd zijn? Gebruik je laptop als Personal Assistent. Dit is de plek om te leren hoe je de verhouding tussen werk en vrijetijd goed kunt balanceren.


Eye Candy

OLED beeldschermtechnologie

Deze ASUS ZenBooks ogen niet alleen fraai, maar ze zijn ook uitgerust met de nieuwste OLED-beeldschermtechnologie. Dat is niet onbelangrijk: je kijkt immers meerdere uren per dag naar de laptop. Dan kan ‘ie maar beter in alle opzichten oogstrelend zijn. Het is niet alleen mooier, maar ook beter voor je ogen.

Welke laptop helpt jou met multitasken?

Multitasken met de laptop van de toekomst

Een goede laptop bespaart tijd. Dankzij een rappe processor, haarscherpe monitor en prettig toetsenbord handel je allerlei uiteenlopende taken sneller af. Door de slimme functies van de ZenBook Pro Duo ben je productiever zodat je voortaan meer vrije tijd over houdt!


ASUS ZenBook kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Ontdek jouw creatieve kracht

De pérfecte laptop voor elke creatieveling

Mensen met een creatief beroep stellen nogal wat voorwaarden aan hun laptop. En terecht, want ze werken vaak op wisselende locaties en gebruiken allerlei zware grafische toepassingen. De ASUS ZenBook Pro Duo geeft je maximale vrijheid om je creatieve skills volledig te ontplooien.

Lees meer

De juiste laptop voor een betere productiviteit

Werk met deze 10 tips productiever dan ooit

Tijd is geld. Zo simpel is het als je als freelancer of zzp’er werkt. Maar ook wanneer je goede sier bij je werkgever wilt maken is een hoge productiviteit belangrijk. Voor een hoge productiviteit speelt een goede laptop met Windows 10 een sleutelrol. We geven je tien productiviteitstips.

Lees meer

Met een lichtgewicht laptop kun jij de wereld aan!

Altijd en overal werken zonder concessies

Digitale nomaden en flexwerkers hebben een hekel aan extra ballast. Daarom kiezen ze veelal voor een bescheiden laptop die gemakkelijk in een tas past. De ASUS ZenBook 13 is een lichtgewicht laptop die alles in huis heeft wat mobiele werkers maar wensen. Leer de kleinste 13,3inch-notebook van het moment beter kennen en verover de wereld!

Lees meer

Op welke laptop kan je het beste film kijken?

Flexibel filmmaatje voor thuis en onderweg

Het streamingaanbod is momenteel breder dan ooit. Zoek je een laptop of tablet waarmee je onbelemmerd van films en series kunt genieten? De ASUS ZenBook Flip is een 2-in-1 oplossing die dankzij het draaibare scherm altijd in de gewenste positie gedraaid kan worden. Of je nou thuis, in de trein of vanuit bed kijkt, met deze alleskunner geniet je optimaal van beeld en geluid!

Lees meer


Vind de ZenBook die bij jou past!