Swift 5: State of the art

De Acer Swift 5 is gebouwd op het Intel Evo-platform. Intel Evo-laptops zijn ontworpen om gelijke tred te houden met de snelle levensstijl van vandaag. Zo is de Swift 5 uitgerust met een Intel-processor van de elfde generatie, tot 8GB werkgeheugen en tot 256 GB SSD. Intel stelt daarnaast ook eisen bijvoorbeeld aan de accuduur, de microfoon en de aansluitingen. Zo maak je met de nieuwste technologie via dual-band wifi 6 en Bluetooth 5.1 bijvoorbeeld snel verbinding met draadloze netwerken. Profiteer voor snelle gegevensoverdracht en voeding bovendien van de verschillende poorten zoals usb-c, Thunderbolt 4 en usb 3.2 Gen 2.

Meer kleur in je leven

De Swift 5 is uitgerust met een 14-inch Full HD IPS-touchscreen. Met een helderheid van 340 nit en een kleurengamma van 100 procent sRGB zijn de kleuren heerlijk levendig. Daarbij is de schermruimte royaal dankzij het design met smalle rand. Met de dunne randen van de nieuwe Swift-modellen benut je het heldere, kleurrijke scherm namelijk nóg beter. 


Verbluffend dun

De Acer Swift 5 is voorzien van behuizing van hoogwaardig magnesium-lithium en magnesium-aluminium, waardoor hij amper één kilogram weegt en verbluffend dun is: slechts 14,95 mm. Je kunt ‘m dus gemakkelijk met je meenemen. Als je de hele dag onderweg bent, heb je natuurlijk wel een flinke batterij nodig. Onderweg zonder energie zitten, zal je met de Acer Swift 5 echter niet gebeuren! Met een batterijduur van maximaal 17 uur blijf je mobiel én productief. De batterij kan ook snel worden opgeladen in noodgevallen. Na slechts 30 minuten laden kun je weer vier uur verder.

Gebruik je stem

Acer heeft dus aandacht voor je veiligheid. Dat merk je ook aan de geïntegreerde vingerafdruklezer, waarmee Windows Hello snel en veilig je identiteit kan controleren. Ook handig: activeer en gebruik Windows 10 wanneer het scherm is uitgeschakeld met Wake On Voice (WoV). Op die manier kun je ook interacteren met Cortana terwijl het apparaat in moderne stand-by-modus staat.

Bekijk het aanbod Acer Swift 5 laptops