Duik in de wereld van inductie: modern, veilig en hygiënisch

Denk je erover na om een nieuwe kookplaat te kopen? Het is bij de aanschaf van een nieuwe keuken of kookplaat steeds gebruikelijker om te kiezen voor inductie. Een inductiekookplaat is een logisch alternatief voor een gaskookplaat; koken op inductie is bijvoorbeeld heel veilig en biedt veel schoonmaakgemak. Gelukkig hoeft overstappen op inductie ook lang niet zo ingewikkeld te zijn als veel mensen denken. Kijk maar naar de nieuwe modellen van ETNA.

ETNA inductie kookplaat kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Overstappen op inductie zonder gedoe

Met het verhogen van de belasting op gas wil het kabinet ervoor zorgen dat huishoudens sneller van het gas afgaan. Aangezien gas duurder wordt, wordt elektrisch koken natuurlijk steeds interessanter. Deze overstap is echter wel spannend...

Lees meer

Je keuken schoon in vier stappen

Je maakt dagelijks gebruik van je keuken en het is daarom belangrijk om je keuken schoon te houden. Het beste is om dit elke dag even te doen. In dit artikel tips over welke dingen je het beste elke dag schoon kunt maken, en hoe je dit snel aanpakt.

Lees meer

Oog voor de veiligheid van je dierbaarste bezit

Je snelt naar de keuken. Net op tijd om je kindje van de kookplaat weg te trekken. Aangezien niemand echt ogen in zijn achterhoofd heeft, is het lastig om je kinderen altijd en overal in de gaten te houden. Helaas kunnen die kleine kinderhandjes in een onbewaakt moment wel een flinke chaos veroorzaken, zeker in de keuken. Gelukkig hebben de kookplaten van ETNA een aantal functies die je tijd in de keuken aangenamer én veiliger maken.

Lees meer