Duik in de wereld van inductie: modern, veilig en hygiënisch

Denk je erover na om een nieuwe kookplaat te kopen? Het is bij de aanschaf van een nieuwe keuken of kookplaat steeds gebruikelijker om te kiezen voor inductie. Een inductiekookplaat is een logisch alternatief voor een gaskookplaat; koken op inductie is bijvoorbeeld heel veilig en biedt veel schoonmaakgemak. Gelukkig hoeft overstappen op inductie ook lang niet zo ingewikkeld te zijn als veel mensen denken. Kijk maar naar de nieuwe modellen van ETNA.


Maak koken makkelijker met de Performance inductiekookplaten van ETNA

Je staat graag in de keuken om heerlijke gerechten te bereiden voor je gasten. Maar je wilt ook niets van de gezelligheid missen wanneer er wordt bijgepraat en geproost. De inductiekookplaten van ETNA bieden allerlei mogelijkheden die het plezier van het koken versterken. Daarvoor hoef je écht niet uren in de keuken door te brengen. Je tovert binnen no time een smaakvolle maaltijd tevoorschijn waar jullie samen van kunnen genieten. Kijk snel welke functionaliteiten jou daarbij kunnen helpen!

Lees meer

Alle ruimte en vrij zicht tijdens het koken 

De keuken is de plek waar je niet alleen maar wilt koken. Het is ook de plek waar je wilt bijpraten na een dag hard werken. Waar je die leuke etentjes wilt hosten met familie of vrienden. Met een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging zoals ETNA's Hood-in-Hob creëer je een zee van ruimte in je keuken. Dat ziet er niet alleen maar mooi uit. Je hebt vrij zicht en geen gedoe met een afzuigkap aan het plafond. Hoe werkt dat precies, geïntegreerde afzuiging? Lees meer


ETNA inductie kookplaat kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Overstappen op inductie zonder gedoe

Met het verhogen van de belasting op gas wil het kabinet ervoor zorgen dat huishoudens sneller van het gas afgaan. Aangezien gas duurder wordt, wordt elektrisch koken natuurlijk steeds interessanter. Deze overstap is echter wel spannend...

Lees meer

Je keuken schoon in vier stappen

Je maakt dagelijks gebruik van je keuken en het is daarom belangrijk om je keuken schoon te houden. Het beste is om dit elke dag even te doen. In dit artikel tips over welke dingen je het beste elke dag schoon kunt maken, en hoe je dit snel aanpakt.

Lees meer

Oog voor de veiligheid van je dierbaarste bezit

Je snelt naar de keuken. Net op tijd om je kindje van de kookplaat weg te trekken. Aangezien niemand echt ogen in zijn achterhoofd heeft, is het lastig om je kinderen altijd en overal in de gaten te houden. Helaas kunnen die kleine kinderhandjes in een onbewaakt moment wel een flinke chaos veroorzaken, zeker in de keuken. Gelukkig hebben de kookplaten van ETNA een aantal functies die je tijd in de keuken aangenamer én veiliger maken.

Lees meer