Koel, fris en vers de zomer door met LG

De zomer is de perfecte gelegenheid om samen met je familie en gezin te genieten van een fantastische barbecue. Daarvoor haal je natuurlijk allerlei lekkers in huis zoals verschillende vleessoorten, groente, vis en fruit. Om van al deze etenswaren optimaal te kunnen genieten zonder in te leveren op smaak of textuur, is het belangrijk dat ze goed gekoeld worden bewaard. Een goede koelkast is hier natuurlijk essentieel voor. Dus wil je toevallig een nieuwe koelkast kopen als voorbereiding op het warme zomer weer? Dan bieden de koelkasten van LG allerlei mogelijkheden om je producten koel, fris en vers te houden.

Opbergen in een handomdraai

Ga je thuis een barbecue organiseren voor de hele familie? Dan zul je flink wat boodschappen in huis gehaald hebben om je gezins- en familieleden te voorzien. Deze boodschappen moet je natuurlijk ook allemaal goed kwijt kunnen en dan komt een ruime en overzichtelijke koelkast zeer goed van pas. De nieuwe modellen koel- en vriescombinaties van LG zijn nu voorzien van wel 10% meer opslagruime en ook de Amerikaanse koelkasten hebben een enorme inhoud. Denk voor een ruime soort koelkast bijvoorbeeld aan een dubbeldeurs koelkast of een Amerikaanse koelkast.

Deze koelkasten met Amerikaans uiterlijk zijn ingericht op de grootsheid van de Amerikaanse lifestyle. Dat betekent dus heel veel opbergruimte én handige extra’s zoals een koelkast met waterdispenser waar je met hetzelfde gemak ook ijsklontjes mee maakt en je dus in een mum van tijd een ijskoud drankje op tafel zet.

LG koelkast kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

De GSX960NSVZ en de GMX844MCKV koelkasten van LG zijn beiden Amerikaanse koelkasten die uitgerust zijn met de InstaView Door-in-Door™. Door twee keer te kloppen op het spiegelglas wordt deze transparant. Zo zie je meteen waar je producten staan. Doordat de deur minder lang open hoeft te zijn verbruikt de koelkast minder energie en blijft de rest van de koelkast beter gekoeld. Bovendien kan je hier snel bij vanwege het extra deurtje! De Door-in-Door. In dit extra compartiment kun je bijvoorbeeld je favoriete drankjes opbergen en kun je ze ook nog altijd zien staan. Zo is een echte coca cola koelkast opeens mogelijk!En wil je voor de barbecue flessen witte wijn en rosé koel bewaren? Dan zijn deze koelkasten ook nog eens uitgerust met een handig wijnrek.Als je de deuren eenmaal opent, heb je een overvloed aan opbergruimte mét speciale lades die specifiek zijn ontwikkeld om jouw vlees, vis, groente en fruit zo lang mogelijk vers te houden.

LG koelkast kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Naast de FreshBalancer lade en de MoistBalance Crisper, waar je groente en fruit optimaal in kunt bewaren, is er ook een Utility lade voor alle kleine ditjes en datjes die je in je koelkast bewaart.

Vers, verser, verst

Natuurlijk wil je dat jouw vlees, vis, groente en fruit zo lang mogelijk vers blijft. Er worden tegenwoordig steeds meer technieken ontwikkeld om daarvoor te zorgen, zonder dat jij in hoeft te leveren op de smaak en textuur van je etenswaren. De beste koelkast en het beste koelkastmerk voor jou zijn van veel van deze technieken voorzien.

De koel- vriescombinaties van LG zijn ontworpen om de producten die je hierin bewaart zo lang mogelijk vers te houden. De koel- vriescombinatietypes GBB72STCXN, GBB72MCUFN en GBB61PZGFN zijn alle drie voorzien van DoorCooling en LinearCooling technologie. De DoorCooling technologie zorgt door openingen bij de deur van de koelkast ervoor dat de binnenkant tot wel 32% sneller afkoelt.

De LinearCooling technologie zorgt ervoor dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de koele lucht die binnenin de koelkast circuleert. Hierdoor worden temperatuurschommelingen verminderd en wordt de inhoud van de koelkast 24 uur per dag gelijkmatig gekoeld. Zo blijft fruit en groente langer vers, stevig en knapperig.

Vlees, vis en groente bewaar je het beste in de FRESHConverter. Deze koelkast met lades heeft namelijk een speciale lade voor deze versproducten. In de FreshConverter stel je namelijk zelf de optimale bewaartemperatuur in voor vlees, vis en groente. Hiervoor hoef je simpelweg het schuifje op de juiste categorie te zetten.

Slim en stil

Met de SmartThinQ-app bedien jij je koelkast zelfs op afstand. Wil je dus heel snel iets koelen vanwege een spontane barbecue of omdat je gauw een lekker koud drankje wil drinken? Dan kun je gewoon vanaf je telefoon de temperatuurinstellingen aanpassen. Op de SmartThinQ-app kun je ook andere belangrijke meldingen en informatie over de koelkast terugvinden. Daarnaast zijn de koel- vriescombinaties van LG met een maximaal geluidsniveau van 36dB erg stil en zijn ze dus zeer geschikt voor de keuken die dichtbij de woonkamer ligt.