De tuin aan kant in één middag

Een nette, opgeruimde tuin die klaar is voor de zomer of herfst: iedereen wil dat. Maar lang daarmee bezig zijn, is minder aanlokkelijk. Het is veel lekkerder om van de tuin te genieten met een voldaan gevoel, na een paar uurtjes werk in plaats van een weekend zwoegen. De tuingereedschappen van Bosch maken allerlei karweitjes in de tuin een stuk makkelijker met hun verwisselbare, universele accu. 

Met de hand of machinaal

Snoeien en maaien met handgereedschap kan natuurlijk ook, en er is niks mis mee. Sommige mensen vinden het fijn elk takje te beoordelen en zorgvuldig te kijken waar het afgeknipt moet worden. Maar elektrisch tuingereedschap maakt elke klus zoveel fijner, en het gaat een stuk sneller. Met een scherpe heggenschaar kortwiek je de bodembeplanting, siergrassen en kleine struiken, zodat ze klaar zijn voor het nieuwe seizoen. En met een grastrimmer zorg je zonder veel moeite voor een lekker fris gazon, om twee veelvoorkomende klussen te noemen.


Koop nu de universele wisselbare accu van Bosch Power for ALL.

Bekijken

Geen gedoe met snoeren en kabels  

Hoewel werken met elektrische tools veel tijd bespaart, kenden ze tot nu toe vaak een flink nadeel. Ze gebruiken stroom van het stroomnet via een onhandige kabel, of ze werkten met een accu die alleen voor één apparaat geschikt waren. In huishoudens met kinderen of huisdieren is werken met stroomkabels geen fijn idee. Bovendien kunnen ze onhandig zijn als je telkens moet opletten de kabel niet door te knippen of snijden. Of telkens checken of je nog genoeg lengte hebt, en er weer een verlangkabel bij moeten pakken. Al die accu’s voor allerlei apparaten is ook niet handig, voor je het weet hangt er aan elk stopcontact een lader en is het afwachten wanneer je aan de slag kunt. 

Eén accu voor alle apparaten

Bosch wilde dit probleem oplossen en bedacht het Power for ALL-platform. Dit gamma bestaat uit twee universele accu’s en tientallen apparaten die ermee kunnen werken. De 18volts-accu is enorm veelzijdig en geschikt voor de meest uiteenlopende gereedschappen. Voor het zeer zware werk is er de 36volts-accu waarmee je echte de volledige power van gereedschap inzet, zoals een extra krachtige bladblazer of grasmaaier.

Het voordeel van dit systeem is dat je maar één accu nodig hebt voor tientallen verschillende apparaten. Heb je de accu eenmaal in huis, dan kun je extra gereedschappen zonder accu erbij kopen, dat scheelt weer in de kosten. 

Supersnel laden

Wat dit Power for ALL-platform bijzonder geschikt maakt voor tuinklussen, is niet alleen het brede assortiment aan geschikte apparaten, maar vooral de gebruiksvriendelijkheid. Je hoeft niet urenlang te wachten tot de accu opgeladen is, of er meerdere als reserve te houden omdat het bijladen zo lang duurt. De geavanceerde lader uit de Starter set laadt de accu in slechts 40 minuten op tot 80 procent van het maximale vermogen. Om de accu te verwisselen, heb je geen gereedschap nodig. Het is simpelweg een kwestie van de batterij in een apparaat klikken en de tool starten. Dan kun je meteen lange tijd aan de slag!

Mobiele hogedrukreiniger

Wil je je terrasmeubels eens goed afspoelen, of kan je fiets wel een goede reinigingsbeurt gebruiken? En heb je geen kraantje of stopcontact in de buurt? Dan biedt de Fontus 18V uitkomst. Dat is een mobiele hogedrukreiniger die je gebruikt waar je maar wilt. Met het waterreservoir van 15 liter kun je bijvoorbeeld vieze tegels afspuiten, of je tuinmeubels eens lekker opfrissen. De machine heeft namelijk 3 drukstanden oplopend tot max 20 bar en komt inclusief een reinigingsborstel en andere handige accessoires. Je kunt daarnaast verschillende spuitpatronen gebruiken, afhankelijk van het karwei. Ook een fijn apparaat om je kliko’s goed te reinigen na lediging, zeker in de zomer een goed idee. 


Koop nu de universele wisselbare accu van Bosch Power for ALL.

Bekijken

Makkelijk water geven

Heb je een regenton in de tuin? En wil je graag dat water gebruiken voor je planten? Met de Garden Pump 18 hoef je niet meer in de weer met een kraantje en een gieter. Je bevestigt dit handige apparaat in je regenton en sluit er een tuinslang en sproeipistool of spuit-unit op aan. De pomp zorgt dat het water daar komt waar het het meest nodig is: in de aarde bij je planten. Een duurzame oplossing waarmee je meteen je waterverbruik vermindert. 

Power for ALL voor al je tuinklussen

Het scala aan tuingereedschappen is natuurlijk veel breder, en biedt voor elke tuinman (m/v) handige hulpjes, of het nu gaat om trimmen van een heg, snoeien van een boom of doorzagen van dikkere takken op moeilijk bereikbare plaatsen. Met de verwisselbare, universele accu’s van Bosch ben je sneller klaar en werk je efficiënter. De accu werkt ook op alle 18 V-machines van Bosch, binnen klus-en huishoudgereedschappen, en andere merken waaronder Gardena, Rapid, Gloria door de POWER FOR ALL ALLIANCE.


Alles over je tuin lenteklaar maken.

Ontdek nu