Keep it cool met de koelkasten en vriezers van ETNA 

Natuurlijk wil je je eten zo vers mogelijk bewaren in je koelkast en diepvriezer. Er zijn allerlei features die het gebruik van je koelkast, koelvriescombinatie of vriezer nog makkelijker en leuker maken. Wist je bijvoorbeeld dat je dankzij een No Frost functie nooit meer je vriezer hoeft te ontdooien? En dat een koelkast niet saai hoeft te zijn maar een echte blikvanger in je keuken? ETNA heeft modellen die passen bij iedere keuken en elk budget.


Ontdek de voordelen van een koelvriescombinatie 

Superveel ruimte voor koelen en invriezen. Je eten blijft langer vers. De vriezer ontdooien hoeft niet meer. Zomaar een greep uit de handige functionaliteiten van de koelvriescombinaties van ETNA. Ze leveren je een hoop gebruiksgemak op. Wil je weten hoe? Ontdek alle voordelen van ETNA's koelvriescombinaties. 


Lees meer

Design: je koelkast als bijzondere blikvanger 

Maak van je koelkast de eyecatcher in je keuken of kamer. Met een koelkast van ETNA haal je eigentijds design in huis. Voor elke keuken of woonkamer, klein of groot, industrieel of superstrak, bieden deze modellen een oplossing. Een koelkast van ETNA brengt meteen stijl en sfeer in je leefomgeving. Welke stijl past bij jou?


Lees meer

Ontdek de ETNA Retro lijn!

Bekijk hier!

Side by Side Amerikaanse koelkasten

Zeeën van ruimte, een stoer uiterlijk, verser dan vers eten en altijd ijs binnen handbereik. Een Amerikaanse koelkast is jouw stevige baken in de keuken. En met zo’n uiterlijk wordt de koelkast een echte functionele blikvanger. Benieuwd welk gebruiksgemak deze krachtpatser jou allemaal kan geven? ETNA heeft keuze uit verschillende Side by Side modellen.


Lees meer

De voordelen van de vrijstaande vriezer

Heb je een groot gezin? Of nodig je regelmatig gasten uit voor uitgebreide etentjes? Dan is opslagruimte voor boodschappen belangrijk. ETNA biedt daarom het gemak van de vrijstaande vriezer waar je mega veel in kwijt kunt. Welke voordelen haal je in huis met een vrijstaande vriezer?Lees meer

Ontdek alle vrijstaande koel- en vrieskasten van ETNA!

Bekijk hier!