Panasonic Lumix camera’s: voor iedere fotograaf een passende camera

Niet iedereen zoekt hetzelfde in een camera. Zo hebben professionele fotografen en fanatieke hobbyfotografen behoefte aan geavanceerde mogelijkheden. Ook stellen ze de hoogste eisen aan zowel beeldkwaliteit als apparatuur. Andere fervente en fanatieke fotografen hebben ook een veelzijdige camera nodig. Maar zij lopen liever met een compacter en lichter toestel rond, waarbij ze nog steeds kunnen kiezen uit een ruim lenzenaanbod. Meer reguliere fotografen met een oog voor beeldkwaliteit zijn vooral op zoek naar een kleine camera met vast ingebouwde zoomlens, maar wél met een grote beeldsensor en de mogelijkheid om alles zelf in te stellen. Tot slot zijn er point-en-shoot-fotografen. Zij letten vooral op eenvoud en gebruiksgemak en geven daarom de voorkeur aan een compactcamera met een riant zoombereik. Kortom: niet iedereen heeft dezelfde eisen en wensen. Daarom heb je bij Panasonic de keus uit verschillende typen Lumix-camera’s.Panasonic Lumix systeemcamera kopen? Bekijk hier het aanbod.

Bekijken

Lumix S - Ultieme beeldkwaliteit voor professionele foto’s

Voor professionele fotografen en fanatieke fotohobbyisten is het essentieel dat foto’s van hoge kwaliteit zijn, en dat een camera niet alleen snel en adequaat reageert, maar ook intuïtief te bedienen is en prettig in de hand ligt.De Lumix S series biedt verschillende Full-Frame camera’s voor de professionele fotograaf.

Lees meer

Lumix G - Compacte, lichte spiegelloze systeemcamera’s

Of je nu een beginnend fotograaf bent of semiprofessioneel fotografeert, de Lumix G-serie van Panasonic bestaat uit veel verschillende modellen, zodat er altijd wel een toestel bij zit dat precies aan jouw eisen en wensen voldoet. Zo is de stijlvolle GX880 uiterst compact en licht, zodat je hem makkelijk overal mee naartoe neemt. Ook als je niet speciaal eropuit trekt om te fotograferen.

Lees meer

Panasonic Lumix G kopen? Bekijk hier het aanbod.

Bekijken


Compact camera’s met grote sensoren - Hoge beeldkwaliteit zonder lenzen te verwisselen

Wie op zoek is naar een camera met een groot optisch zoombereik, komt automatisch uit bij de Lumix-bridgecamera’s en premium-compactcamera’s. Groot voordeel van deze toestellen is dat je een camera koopt waar al een lens op zit, omdat de lens een vast onderdeel is van het toestel.

Lees meer

Compact camera’s - Point-and-shoot voor eenvoud en gemak

Richten, klikken en klaar. Panasonic scoort aanzienlijk hoger dan een smartphone qua gebruiksgemak, ergonomie en veelzijdigheid. Dit maakt het de ideale camera voor iedereen die veel belang hecht aan gebruiksgemak. Er zijn veel modellen waaruit je kunt kiezen, dus er is altijd wel een compactcamera te vinden die precies bij jou past.

Lees meer

Digitale camera van Panasonic kopen? Bekijk hier het aanbod.

Bekijken