Voor ieder budget een Amslod e-bike!

Op zoek naar een nieuwe elektrische fiets, voor werk of recreatief gebruik? Maak kennis met de nieuwe Amslod 2020 e-bikes! Op deze pagina lees je alles over de nieuwe en vertrouwde toepassingen op de Amslod 2020 e-bikes, geven we je tips voor het vinden van de juiste fiets en nemen je mee door verschillende gebruikerservaringen. Zo vind jij met gemak een e-bike op maat!


Vind de e-bike die bij jou past. Vraag nu het gratis magazine aan!

Vraag aan

De nieuwe Amslod 2020 e-bikes

Op zoek naar een nieuwe elektrische fiets, voor werk of recreatief gebruik? Maak kennis met de nieuwe Amslod 2020 e-bikes! Lees hier alles over nieuwe en vertrouwde toepassingen op elke Amslod 2020 e-bike én krijg een duidelijk overzicht van de grootste verschillen. Zo vind jij de juiste e-bike op maat!

Lees meer

Het verhaal achter Amslod

Sinds 2015 is het Nederlandse Amslod in rap tempo uitgegroeid tot een van de grootste e-bikemerken van ons land. De merknaam stamt echter al uit 1915 toen fietsenbouwer Dolsma uit Drenthe begon met de fabricage van een gemotoriseerde fiets. Lees hier meer over de achtergrond van dit fietsenmerk.

Lees meer

Waarom kiezen voor een Amslod e-bike?

De e-bike is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Juist omdat er zoveel modellen zijn, kan het kiezen van de voor jou ideale elektrische fiets behoorlijk uitdagend zijn. Om je keuze wat makkelijker te maken, vertellen wij je graag waarin de Amslod fiets uitblinkt ten opzichte van andere e-bikes.

Lees meer

Vind de e-bike die bij jou past. Vraag nu het gratis Amslod magazine aan!

Vraag aan

Tips voor fietsroutes

Nederland is natuurlijk hét fietsland bij uitstek! Nergens fiets je zo lekker als in ons eigen land. Dat geldt natuurlijk dubbel en dwars als je gebruikmaakt van een e-bike. Heb je nog geen elektrische fiets, maar denk je er wel over na eentje te kopen? Gebruik je fietstocht dan gewoon om de e-bike eens flink te testen!

Lees meer

De Amslod Aston MTX 600

De Amslod Aston MTX-600 is dé e-bike voor recreatieve tochten. De fiets is uitgerust met een krachtige middenmotor en dito accu. Daarbij bieden het display en de sensoren slim gebruiksgemak, en zorgt de lage instap voor extra comfort. Met andere woorden: de Aston MTX-600 is een echte kilometervreter!

Lees meer

Vind de e-bike die bij jou past!


Deze pagina is tot stand gekomen in samenwerking met Amslod.