Voor ieder budget een Amslod e-bike!

Op zoek naar een nieuwe elektrische fiets, voor werk of recreatief gebruik? Maak kennis met de nieuwe Amslod 2020 e-bikes! Op deze pagina lees je alles over de nieuwe en vertrouwde toepassingen op de Amslod 2020 e-bikes, geven we je tips voor het vinden van de juiste fiets en nemen je mee door verschillende gebruikerservaringen. Zo vind jij met gemak een e-bike op maat!


Vind de e-bike die bij jou past. Vraag nu het gratis magazine aan!

Vraag aan


Amslod e-bikers aan het woord

Voor de aanschaf van een nieuwe e-bike helpt niet alleen het lezen van algemene productinformatie, maar ook meningen van anderen om de juiste keuze te maken. Op deze pagina laten wij drie e-bikers aan het woord en delen wij hun ervaringen met de verschillende modellen van Amslod. Lees hier hun ervaringen.

Lees meer

De nieuwe Amslod 2020 e-bikes

Op zoek naar een nieuwe elektrische fiets, voor werk of recreatief gebruik? Maak kennis met de nieuwe Amslod 2020 e-bikes! Lees hier alles over nieuwe en vertrouwde toepassingen op elke Amslod 2020 e-bike én krijg een duidelijk overzicht van de grootste verschillen. Zo vind jij de juiste e-bike op maat!

Lees meer

Meer weten over de techniek achter Amslod? Lees meer op de speciale accupagina!

OntdekKijken, uitproberen én kopen

Een nieuwe e-bike koop je niet zomaar. Of een elektrische fiets goed bevalt, is namelijk nogal persoonlijk. Niet voor niets ontwikkelde het Nederlandse fietsmerk Amslod voor zijn 2020-collectie elf modellen. Voor iedereen is er een passende e-bike te vinden, maar welke precies past het beste bij jouw wensen?

Lees meer

Ik ga fietsen en neem mee…

Wanneer je een uitgebreide fietstour gaat maken, beleef je met de voorbereiding alvast voorpret. Hoe volg je in een onbekende omgeving bijvoorbeeld de juiste route en welke spullen zijn handig om onderweg mee te nemen? De fietsen van Amslod zijn voor ieder terrein geschikt en bezorgen je een vlekkeloze fietsdag!

Lees meer

Meer weten over de techniek achter Amslod? Lees meer op de speciale accupagina!

OntdekVier financieringstips voor jouw droomfiets

Na aanschaf van een nieuwe Amslod-fiets beleef je gegarandeerd jarenlang rijplezier. Dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zijn e-bikes van dit oer-Hollandse merk prima betaalbaar. Je hebt bovendien keuze uit verschillende financieringsmogelijkheden, waardoor iedereen een splinternieuwe e-bike kan kopen.

Lees meer

Tips voor fietsroutes

Nederland is natuurlijk hét fietsland bij uitstek! Nergens fiets je zo lekker als in ons eigen land. Dat geldt natuurlijk dubbel en dwars als je gebruikmaakt van een e-bike. Heb je nog geen elektrische fiets, maar denk je er wel over na eentje te kopen? Gebruik je fietstocht dan gewoon om de e-bike eens flink te testen!

Lees meer

Vind de e-bike die bij jou past!