De beste Black Deals van Teufel

Vrijdag 27 november is het Black Friday; het moment van het jaar waarop je de beste deals kunt vinden op verscheidene producten. Bij Teufel pakken ze het echter nog iets beter aan: in plaats van één dag met aanbiedingen op Black Friday, geeft Teufel je tijdens de Black Deals dezelfde hoge kortingen over een veel langere periode. Zo bespaar je de komende weken honderden euro’s op de beste home cinema sets, hoofdtelefoons en nog veel meer!


Scoor de beste Black deals! Bekijk hier alle aanbiedingen van Teufel

Ontdek

Black Deals

Tot en met 27 november geeft Teufel hoge kortingen op vrijwel alle productcategorieën. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking, of wilt knallen met een stel krachtige nieuwe luidsprekers, tijdens de Black Deals krijg je de beste prijs. De kortingen lopen op tot wel 43%, dus dit is hét moment om je slag te slaan voor een cadeautje voor jezelf of een ander.

Teufel Boomster

De boombox was een ware hit in de jaren tachtig en negentig, maar komt nu in een vernieuwde vorm weer helemaal terug. De Teufel Boomster heeft een betere geluidskwaliteit, is krachtiger en gaat ook nog eens langer mee dan de boombox van dertig jaar geleden. Met ondersteuning voor Bluetooth en DAB+ digitale radio geniet je door de ingebouwde accu tien uur lang van hoge kwaliteit muziek zonder dat daar een oplader aan te pas komt. Mocht dat voor jou niet lang genoeg zijn, dan kun je met behulp van een stel AA-batterijen daar nog eens zes uur aan toevoegen! Daarnaast is de accu verwijderbaar, waardoor je hem eenvoudig kunt vervangen voor een nieuwe.

De hoge geluidskwaliteit waar Teufel al jaren garant voor staat, wordt in de Boomster gerealiseerd door een vijftal speakers, waaronder twee tweeters en een krachtige subwoofer. Het volume van die subwoofer is in vier verschillende niveaus in te stellen. Zo kun je zelf de keus maken tussen een gebalanceerd geluid of een beukende bas. De ruime behuizing functioneert daarbij als een klankkast voor een vol en natuurgetrouw geluid. Daarnaast beschikt de Boomsterook over een powerbank functie, zodat je je telefoon gemakkelijk kunt opladen.

De Teufel Boomster kost normaal gesproken 349,99 euro, maar tijdens de Black Deals krijg je een dikke 43% korting. Voor slechts 199,99 euro haal je deze dikke boombox 2.0 dus al in huis!


Teufel Real Blue NC

Hou je jouw muzieksmaak liever voor jezelf en wil je niet gestoord worden door anderen? Dan is de Teufel Real Blue NC de ideale headset voor jou. Deze draadloze hoofdtelefoon voorziet je niet alleen van een sprankelend geluid via Bluetooth, maar onderdrukt ook alle storende omgevingsgeluiden zodat je optimaal kunt genieten van je favoriete muziek. Ook als je even geen zin hebt in muziek, maar juist wilt ontspannen in absolute stilte, biedt de Real Blue NC uitkomst. Isoleer jezelf eventjes van de herrie in de trein, de ruis in het vliegtuig of de grasmaaier van de buren.

De hoofdtelefoon laat zich makkelijk bedienen met de handige touchcontrols of maak gebruik van de ondersteuning voor Siri en Google Assistant en bedien je telefoon met je stem. De oplader kun je voor de meeste tripjes ook gewoon thuis laten, want de accu laat je 23 uur lang naar muziek luisteren via Bluetooth terwijl de actieve ruisonderdrukking aan staat. Gebruik je het meegeleverde kabeltje om naar muziek te luisteren, dan blijft de hoofdtelefoon zelfs 60 uur lang doorknallen!

Tijdens de Black Deals is de Teufel Real Blue NC te koop van 229.99 euro voor slechts 129,99 euro. Dat is een korting van 43%! Uiteraard met gratis verzending.


Scoor de beste Black deals! Bekijk hier alle aanbiedingen van Teufel

Ontdek