Zorgeloos en duurzaam afdrukken met HP

Mooie prints maken zonder jezelf steeds af te moeten vragen of je nog wel genoeg inkt hebt? Door de Instant Inkt service van HP is dat verleden tijd. Alleen met originele HP cartridges maak je de beste afdrukken met HP printers. Betrouwbaarheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Op deze pagina lees je alles over de producten en diensten van HP. Van Instant Ink tot het recyclen van cartridges en van het afdrukken van je meest dierbare foto’s tot het eenvoudig vervangen van de cartridges in je HP printer. Navigeer eenvoudig naar het voor jou interessante artikel via de onderstaande knoppen.


Bekijk hier alle HP producten.

Bekijken

Alles over HP lees je hier

Draag met HP-cartridges bij aan een beter milieu

Ben je in bezit van een HP-printer, dan kun je de lege cartridges kosteloos retourneren naar HP. Draag op deze wijze je steentje bij aan een beter milieu en verklein daarmee je ecologische voetafdruk. Printen met originele HP-cartridges is op milieuvlak een goede keuze. Dankzij Instant Ink (HP’s inkt bezorgservice) zit je bovendien nooit meer zonder inkt.

Lees meer

Ontvang automatisch nieuwe cartridges met HP Instant Ink

Wanneer kom je erachter dat je inktcartridges nodig hebt? Altijd te laat, want over het algemeen denk je er pas aan om nieuwe inktcartridges te kopen als de inkt (bijna) op is. Pas dan bezoeken de meeste mensen een winkel in de buurt of een webshop om cartridges te kopen. Dankzij HP’s slimme inkt bezorgservice, Instant Ink, geef je het bestellen van originele HP-cartridges uit handen. 

Lees meer

Bekijk hier alle HP producten.

Bekijken

Een goede print start bij de juiste inkt

Originele HP-inktcartridges stellen je nooit teleur. Hierbij maakt het niet uit of je tekst, afbeeldingen of foto’s afdrukt. HP ontwikkelt al jaren printers en cartridges, waarbij de afdrukresultaten tot in de perfectie zijn geoptimaliseerd. Profiteer met originele HP-cartridges van levensechte kleuren, strakke letters en duurzame printresultaten.

Lees meer

Dierbare foto’s printen in de hoogste kwaliteit

Dankzij de voortvarende ontwikkeling van smartphones hebben we tegenwoordig altijd en overal een goede fotocamera op zak. Het is natuurlijk zonde om je dierbaarste herinneringen op het mobiele toestel of ergens op een harde schijf te laten staan. Druk ze daarom zelf af! Met behulp van een HP-printer met originele cartridges en fotopapier doe je dat in de hoogste afdrukkwaliteit.

Lees meer

Efficiënt printen in de beste kwaliteit

Als printereigenaar ontkom je niet aan de aanschaf van nieuwe inktcartridges. Gelukkig maakt HP printers die op een efficiënte manier originele inkt gebruiken, waardoor zowel tekst als beeld feilloos op (foto)papier wordt afgedrukt. Wie veel print, kan bovendien XL-inktpatronen met een extra hoge capaciteit overwegen. Hiermee valt de prijs per pagina voordeliger uit, terwijl je de cartridges minder vaak hoeft te vervangen.

Lees meerVind het HP product dat past bij jou!