Bespaar tijd en geld met deze was-en droogtips!

Tijd en geld overhouden voor leuke dingen? Dat kan. Op deze pagina vind je allerlei tips rondom tijd- en energiebesparend wassen, het voorkomen van beschadiging aan je kleding, wassen met een groot gezin en wist je dat je je wastijd kunt halveren?

LG TWINWash kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Tijd- en energiebesparend wassen

De nieuwe wasmachines zijn tegenwoordig niet alleen duurzaam voor onze leefomgeving, maar ook voor je portemonnee! Benieuwd hoe jij tijd en geld kunt besparen? 

Lees meer

Voorkom beschadiging van je kleding

Wil je je kleding het liefst zo lang mogelijk mooi en intact houden? Tips waar je allemaal op moet letten tijdens het wassen, zodat je kleding mooi blijft? En je je kleding langer kunt blijven dragen?

Download de checklist!

Alle wastips op een rijtje?
Download dan nu de gratis checklist.

* Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om (zie onze privacyverklaring). Door het downloaden van de checklist meld je je aan voor onze nieuwsbrief van Kieskeurig. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden. Ook ontvang je éénmalig een mail vanuit LG en Expert

Zo doe je snel de was!

Vlogger Shifra Jumelet van A Cup of Life deelt met jou haar wastips! Benieuwd hoe zij naast haar werk als vlogger snel haar was wegwerkt?


Optimaal wassen met een groot gezin

Enorme bergen was zijn voor grote gezinnen vast en zeker herkenbaar. Een grote wasmachine is een uitkomst voor ieder groot gezin. Ideaal is een wasmachine waarmee je maar liefst twee wasjes tegelijk kunt draaien zoals de TWINWash van LG.

Voordelen van de TWINWash

De aanschaf van een nieuwe wasmachine is een behoorlijke investering. Je wilt als consument de beste keuze maken, niet alleen een die binnen het budget past, maar ook voldoet aan de behoeftes van je huishouden. Lees hier alle voordelen van de LG TWINWash.

Deze pagina is tot stand gekomen in samenwerking met LG TWINWash