Langer vers en energiezuinig met DoorCooling+™

Bij de aanschaf van een nieuwe koelkast komt veel kijken: is het wel tijd voor een nieuwe koelkast? En wat is de meest energiezuinige keuze? Daarnaast wil je natuurlijk dat je alle boodschappen goed kunt opbergen en dat alles zo lang mogelijk vers blijft. Haal het uiterste uit je koelkast zonder energie en voedsel te verspillen.

LG koelkast kopen? Vergelijk hier de prijzen

Bekijken

Optimale bewaartips voor groente en fruit

Je ziet het wel eens in de supermarkt of op TV: boven de groente- en fruitrekken steken kleine buizen uit die een nevelige mist over de groente en het fruit sproeien. Maar wat zijn dat nou eigenlijk voor slangetjes en wat voor effect hebben ze?

Lees meer

Een koelkast voor het hele gezin

Een te kleine koelkast kan een enorme frustratie zijn voor diegenen die vaak grote hoeveelheden boodschappen in één keer doen. De LG koel/vriescombinatie heeft ondanks het slanke en elegante uiterlijk toch voldoende opslagcapaciteit.

Download de checklist!

Alle tips over koelen op een rijtje
Download dan nu de gratis checklist.

* Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om (zie onze privacyverklaring). Door het downloaden van de checklist meld je je aan voor onze nieuwsbrief van Kieskeurig. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden. Ook ontvang je éénmalig een mail vanuit LG en Expert

Zorg voor het laagste energieverbruik

Koelkasten en vriezers kunnen echte energievreters zijn. Ze verbruiken al snel 15% van het energieverbruik in een huishouden. Met deze tips zorg je voor het laagste energieverbruik van je koelkast en/of diepvries.

Video: De beste tips voor je groente en fruit

Ben jij ook wel eens iets te enthousiast als je groente en fruit koopt voor de week? En moet je dan aan het eind van de week helaas wat weggooien? Dan hebben we hier wat tips om je groente en fruit extra vers te houden.

Deze pagina is tot stand gekomen in samenwerking met LG.