Een nieuwe koelkast kopen: hier moet je op letten

Als je koelkast toe is aan vervanging, wil je natuurlijk een goed doordachte keuze maken. Ga energie- en voedselverspilling tegen door op verschillende aspecten te letten zoals het energieverbruik, de inhoud en de eventuele extra functies van de koelkast zoals vochtregelaars of een app.

LG koelkast kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Altijd vers en vitaminerijk: groente en fruit bewaren

Het optimaal bewaren van groente en fruit helpt natuurlijk de voedselverspilling tegen te gaan. Immers lever je op deze manier minder in qua smaak, textuur, kleur en vitamines. In de supermarkt hebben ze daar al een tijdje een handige oplossing voor bedacht: slangetjes die flinterdunne mist over de groente en het fruit verspreiden.

Lees meer

Koel, fris en vers de zomer door

De zomer is de perfecte gelegenheid om samen met je familie en gezin te genieten van een fantastische barbecue. Daarvoor haal je natuurlijk allerlei lekkers in huis zoals verschillende vleessoorten, groente, vis en fruit. Om van al deze etenswaren optimaal te kunnen genieten zonder in te leveren op smaak of textuur, is het belangrijk dat ze goed gekoeld worden bewaard.

Download de checklist!

Alle tips over koelen op een rijtje
Download dan nu de gratis checklist.

* Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om (zie onze privacyverklaring). Door het downloaden van de checklist meld je je aan voor onze nieuwsbrief van Kieskeurig. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden. Ook ontvang je éénmalig een mail vanuit LG en ExpertEnergiezuinig koelen: goed voor het milieu

Een verouderde koelkast en/of diepvries kan een behoorlijke aanslag zijn op de energierekening. Oude apparaten moeten vaak harder werken om een constante temperatuur te behouden. Een koel- vriescombinatie beslaat al snel 15% van het gehele energieverbruik. Een goede inspectie en vergelijking van de energielabels helpt om een energiezuinige keuze te maken.

Boodschappen opbergen in eenhandomdraai

Grote huishoudens hebben wekelijks flinke hoeveelheden boodschappen nodig. Het goed kunnen opbergen van deze boodschappen is dan een vereiste om alle producten lang vers en lekker te houden. Te weinig opbergruimte kan voor veel frustratie zorgen. De LG koel/vriescombinatie heeft ondanks het slanke en elegante uiterlijk toch voldoende opslagcapaciteit.


LG koelkast kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken