Inventum OV606CS - Reviews

Best Reviewed feb 2019 Inventum OV606CS
Best Reviewed - februari 2019
Specificaties
Type/soort
Grill-ovens
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum OV606CS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m niest 12-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

oven OV606CS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

9,0
voldoet aan de verwachting, heeft wel een erg klein snoertje zodat ik bij geen enkel stopcontact kan komen en toch hem weer m.b.v. een verlengsnoer moet aansluiten hetgeen mijn keuken niet aantrekkelijker maakt en wel wat moeilijker schoon te houden.
onduidelijk met de garantie , vind nergens een garantiebewijs of is dat normaal bij internet aankopen?

Pluspunten

  • vlotte levering
  • snelle opwarmtijd
  • baksels mooi egaal bruin

Minpunten

  • kort snoertje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jan 11-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

8,0
Geweldige oven voldoet aan al mijn wensen, beste aankoop in mijn keuken voor een schappelijke prijs. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H.van Zuijlen 08-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijne oven met veel ruimte

Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Deze oven voldoet geheel aan onze verwachting.Het is een ruime oven met zelfs een spit om kippetjes te garen. Wat ook heel handig is, is de speciale greep die aan het rooster te klemmen is om zo het rooster makkelijk en veilig uit te oven te kunnen trekken. De oven is snel voorverwarmd en heeft ook nog een mooie uitstraling !

Pluspunten

  • extra spit voor kip
  • een greep om het rooster veilig te verwijderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 09-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

9,0
Goede oven in deze prijsklasse simpel in gebruik doet wat ik er van heb verwacht .
Simpele gebruiksaanwijzing .

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Iertje 11-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel op temperatuur, goed bakresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Een goede losse oven, niet te zwaar in gewicht maar toch heel ruim. Is snel op de gewenste temperatuur, wordt van buiten niet echt heet, dus goed geïsoleerd.

Pluspunten

  • snel op temeperatuur
  • goed bakresultaat
  • veel ruimte, er past een grote vlaai vorm in

Minpunten

  • gleuven waar rooster in zit lopen omhoog

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dierckx 04-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi groten oven de inventum ov606cs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

8,0
ik heb het product gekocht om dat de prijs goed is en ook mooie oven is en veel mogelijk heden heb..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilja 01-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote 60 liter heteluchtoven met heerlijke resultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Doordat wij niet de mogelijkheden hebben voor inbouw en met de kookplaat geen extra kosten willen maken voor drie fase aansluiting en ook nog eens een energieverbruik van meer dan 11KW hebben met inductiefornuis bewust gekozen voor vrijstaande oven en vrijstaande inductie kookplaat van Inventum.
Totaal energieverbruik 5700 watt bij maximaal gebruik.
Heerlijke bakresultaten van de oven en de baktijden een stuk korter dan de combimagnetron.
Door de grote korting op de inductie bij Inventum de oven voor zeer lage prijs aangekocht en daarom voor ons een win win lekker bakken en koken situatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia de Wit 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum oven OV606CS

Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de oven.
Prijs kwaliteit is prima. Strak van model. Ruime inhoud van 60 l.
Natuurlijk gelijk uitgeprobeerd. Dacht eerst even dat de oven het niet deed, zo stil is de oven.
min puntje:
Oven wordt erg warm aan de buitenkant (energie verlies)
met 1 "ping" de melding dat het gerecht klaar is. Bij mij staat de oven in de bijkeuken dus dat wordt ook een kookwekker zetten.
Ben erg blij en tevreden met deze aankoop

Pluspunten

  • mooie strakke vormgeving
  • er kan niet op de ovendeur gehangen worden
  • geluidloos

Minpunten

  • oven wordt erg warm aan de buitenkant
  • 1 "ping" dat gerescht klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yolanda 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie grote oven

Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

9,0
Deze grote oven gekocht vanwege het formaat en de geboden mogelijkheden. De oven ziet er mooi en degelijk uit en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. De broodjes die ik gebakken heb kwamen mooi bruin uit de oven. Ik zal zeker nog veel recepten uit proberen.
De oven is makkelijk te bedienen met mechanische knoppen en dat is heel wat makkelijker dan digitale toeters en bellen.
Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen en geef daarom een, goed, maar zoals gezegd de oven ziet er degelijk uit.

Pluspunten

  • formaat
  • mogelijkheden
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert jansen 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijne compacte oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

7,0
De oven heeft een nette uitstraling die makkelijk in de meeste interieurs past. De oven voelt degelijk en heeft voldoende mogelijkheden om te concurreren met een inbouwoven. Een lichtje geeft aan wanneer de oven is opgewarmd. Minpuntje is dat de oven maximaal 220 graden wordt. Voordeel is dat de oven ontzettend makkelijk te bedienen is en ondanks zijn formaat al onze ovenschotels en bakvormen kwijt kan.

Pluspunten

  • Compact formaat
  • Eenvoudige bediening
  • Heeft vele mogelijkheden

Minpunten

  • Maximum temperatuur is 220 graden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ivonne 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uiterlijk en een goede inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

10,0
Een van de weinige grote ovens die super betaalbaar is en er nog mooi uit ziet ook!!!! werkt eenvoudig en heeft veel mogelijkheden. 2 kippen aan het spit, een ontdooifunctie!! super handig apparaat

Pluspunten

  • grote inhoud
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jos van der kraan 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm, makkelijk bedienbaar en grote inhoud.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV606CS

Algemene score

8,0
Deze oven gekocht voor mijn vrouw. Zij bakt graag en deed het tot nu toe met een combi. deze ging kapot en zodoende moesten wij een nieuwe kopen. Bij mediamarkt in Zoetermeer zijn wij gaan kijken zagen in het grote aanbod deze Inventum. Wat aantrok was de prijs en de inhoud en het uiterlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer