Inventum OV366CS - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum OV366CS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rianne Hardam 19-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer makkelijke bediening voor een keuken beginneling.

Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
De uitkomst was echt boven verwachting. Ideaal. Als je geen keuken of kook ervaring heb zou je dit apparaat zelfs aan kunnen schaffen. Let er op; vaak wordt gezegd eerst voor te verwarmen, maar dat zou ik bij dit apparaat niet doen. Gewoon de tijd zoals de verpakking van je product aangeeft, aanhouden en de graden en je zal gaan genieten van een heerlijk maaltje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henny 12-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vrijstaande oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Mijn oude oven was kapot gegaan en je kunt niet zonder. Nu een vrijstaande gekocht. Nu een paar maal gebruikt. Gebruiks vriendelijk. Resultaat is prima en is ook nog een aanwinst in je keuken. Een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

natalie 24-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie ruime en goede oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
nadat mijn oude stuk ging kwam ik na gezoek uit op deze, wat n mooie oven zeg en zowel de pizza als de chiffoncake kwamen gisteren mooi gebakken uit de oven, lekker ruim en compact. ik ben er zeer blij mee echt een aanrader

Pluspunten

  • ruim
  • compact

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel Compleet voor een schappelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Mooie heteluchtoven voor een schappelijke prijs. Ondanks dat het geen magnetron kent heeft het wel een ontdooistand. Het bakken met de heteluchtstand gaat goed, mooi bruin aan de buitenzijde.
Het spit voor een hele kip moeten we nog proberen, maar gezien andere resultaten verwacht ik er veel van.
De ovenruimte is groot genoeg voor een flinke ovenschaal (6 personen) en roosters/bakplaat zijn op 5 niveau's te plaatsen. Ik ben tevreden.

Pluspunten

  • Heteluchtoven
  • Ontdooistand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gibran 19-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simplistisch, makkelijk in gebruik en licht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Simplistisch, stil, makkelijk in gebruik. Zeer duidelijk, geen moeilijke instellingen. Het oogt ook zeer modern, en de klep gaat makkelijk open en dicht maakt ook geen geluid.

Pluspunten

  • Simplistisch
  • Makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita Beumer 30-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie Oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Mooie oven waar je veel mee kan omdat er drie bedieningsknoppen op zitten
De maten die er worden weer gegeven kloppen ,dit was belangrijk i.v.m beperkte ruimte.
Contact gehad met klantenservice erg goed geholpen.
Kreeg zonder te vragen de tip om het product te registreren waardoor je 5 jaar garantie krijgt.

Pluspunten

  • Maten kloppen zoals ze vermeld staan
  • Handige bediening met afzondelijke knoppen
  • Kruimelplaat zit er bij erg handig

Minpunten

  • Geen mooie oven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Murielo 24-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel warm maar fragiel

Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

3,0
De oven werkt fijn.
Bij levering was 1 schroefje van de vier "draaispit" pennen niet aanwezig.
Echter na drie maanden is de glasplaat aan de voorkant gesneuveld. De randen zijn niet beschermd en bij een gering tikje is deze versplinterd. Deze is ook niet als reserve onderdeel op hun site te vinden.
Constructie is dus niet goed over na gedacht. Ik beveel deze niet aan of men dient de randen te voorzien van een strip.

Pluspunten

  • Oven is snel warm

Minpunten

  • Raam buitenkant deur is fragiel

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Compacte oven 01-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oven Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Compacte oven die doet wat verwacht word.
Voldoende groot voor een degelijke ovenschaal.
Mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Muller 05-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Ik vind het een goed product en makkelijk te bedienen.
Ik wilde een oven waar ik veel in kan bereiden en met deze oven is dat allemaal mogelijk.

Pluspunten

  • knoppen makkelijk te bedienen
  • Ruime oven en goed overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

criz 01-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijke knoppen mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

8,0
gekeken naar ovens maar deze springt er uit duidelijk groot genoeg en wat voor mij veel betekent is de garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 23-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zacht prijsje voor veel oven

Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
was op zoek naar combimagnetron maar ben spontaan in de winkel overgegaan op de aankoop van de vrijstaande oven van Inventum en deze bevalt prima. Prijs is top en oven maakt weinig geluid. En wat mij betreft veel oven voor weinig geld een aanrader!

Pluspunten

  • heel gebruiksvriendelijk
  • weinig geluid
  • prijs
  • weegt niet zo zwaar makkelijk te verplaatsen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsinga 22-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
Wij zijn heel erg tevreden over dit apparaat, hij doet het super.
eindelijk een oven die werkt naar behoren, ook is hij makkelijk te bedienen.
het was zeker het geld waard om deze over aan te schaffen!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a verzijl 26-03-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goed produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
het werkt goed heb er nog een bij gekocht voor op de camping en bak nu voor de buuren cake en brood ik ben blij met de ovens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaby 26-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel en ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Makkelijke bedienbare oven. Die ook nog een super ruim en handig is. De timer is ideaal en alles wat er uit komt is ontzettend lekker en goed gelukt! Enorm blij met deze aankoop

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Ruim
  • Snel op temperatuur

Minpunten

  • Beetje onduidelijk wanneer oven is voorverwarmd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Saskia 01-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel op temperatuur, gerechten lekker warm, handig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
Handig in gebruik, snel op temperatuur, gerechten lekker warm, genoeg binnenruimte voor grote ovenschaal en pizza. Heel blij mee!!

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • 'Binnenverlichting'
  • Gerechten lekker warm
  • Ziet er mooi uit
  • Voldoende binnenruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

V. Galluccio 31-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Good basic oven. Interior coating needs improvement

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

7,0
Good basic oven. It works well. Interior coating needs improvement. Upper grill can be improved in power

Pluspunten

  • Good price/quality
  • Nice design

Minpunten

  • Interior coating quality

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey82 29-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dit is wat prijs-/kwaliteit verhouding moet zijn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Zeer degelijke oven voor een meer dan schappelijke prijs. De oven heeft een eenvoudige bediening, warmt snel op en heeft een degelijk design. De bakresultaten zijn prima. Kortom een prima oven.

Pluspunten

  • design
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 26-01-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veel te dunne sleuven

Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

1,0
Deze oven heeft veel te dunne sleuven. Wanneer je een ovenschaal met iets gewicht er in zet dan is de kans groot dat het hele rooster er uit kiepert. Zeker als na verloop van tijd het rooster door hitte en gewicht iets door begint te buigen. Zeer irritant, kans op verbrande vingers en de inhoud over de vloer bij het er uit halen. Een volgende oven, van welk merk dan ook, zal diepere sleuven moeten hebben..

Pluspunten

  • Eenvoudig

Minpunten

  • Sleuven te smal, roost valt eruit
  • Geen exacte tijdaanduiding

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

abraham verzijl 07-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed over zicht bediening makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
ik heb al veel van dit merk bevalt uitstekend en bediening is goed en verder geen klachten ik beveel het zeker aan

Pluspunten

  • goed merk

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dynja Bosker 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed formaat, mooie oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
De oven werkt naar verwachting en ik ben zeer tevreden over het formaat. Ik heb gekozen voor deze oven vanwege de scherpe prijs en verschillende standen. Bovendien ziet de oven er erg mooi uit.

Pluspunten

  • formaat
  • gebruik
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews