Inventum OV366CS - Reviews

Best Reviewed 2 keer dec 2019 Inventum OV366CS
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
Type/soort
Grill-ovens
Kleur(en)
zwart, zilver
Diepte
41,00 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum OV366CS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rianne Hardam 19-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer makkelijke bediening voor een keuken beginneling.

Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
De uitkomst was echt boven verwachting. Ideaal. Als je geen keuken of kook ervaring heb zou je dit apparaat zelfs aan kunnen schaffen. Let er op; vaak wordt gezegd eerst voor te verwarmen, maar dat zou ik bij dit apparaat niet doen. Gewoon de tijd zoals de verpakking van je product aangeeft, aanhouden en de graden en je zal gaan genieten van een heerlijk maaltje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Compacte oven 01-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Oven Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Compacte oven die doet wat verwacht word.
Voldoende groot voor een degelijke ovenschaal.
Mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Muller 05-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Ik vind het een goed product en makkelijk te bedienen.
Ik wilde een oven waar ik veel in kan bereiden en met deze oven is dat allemaal mogelijk.

Pluspunten

  • knoppen makkelijk te bedienen
  • Ruime oven en goed overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

criz 01-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijke knoppen mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

8,0
gekeken naar ovens maar deze springt er uit duidelijk groot genoeg en wat voor mij veel betekent is de garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 23-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zacht prijsje voor veel oven

Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
was op zoek naar combimagnetron maar ben spontaan in de winkel overgegaan op de aankoop van de vrijstaande oven van Inventum en deze bevalt prima. Prijs is top en oven maakt weinig geluid. En wat mij betreft veel oven voor weinig geld een aanrader!

Pluspunten

  • heel gebruiksvriendelijk
  • weinig geluid
  • prijs
  • weegt niet zo zwaar makkelijk te verplaatsen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsinga 22-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
Wij zijn heel erg tevreden over dit apparaat, hij doet het super.
eindelijk een oven die werkt naar behoren, ook is hij makkelijk te bedienen.
het was zeker het geld waard om deze over aan te schaffen!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a verzijl 26-03-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goed produkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
het werkt goed heb er nog een bij gekocht voor op de camping en bak nu voor de buuren cake en brood ik ben blij met de ovens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaby 26-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel en ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Makkelijke bedienbare oven. Die ook nog een super ruim en handig is. De timer is ideaal en alles wat er uit komt is ontzettend lekker en goed gelukt! Enorm blij met deze aankoop

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Ruim
  • Snel op temperatuur

Minpunten

  • Beetje onduidelijk wanneer oven is voorverwarmd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Saskia 01-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel op temperatuur, gerechten lekker warm, handig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
Handig in gebruik, snel op temperatuur, gerechten lekker warm, genoeg binnenruimte voor grote ovenschaal en pizza. Heel blij mee!!

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • 'Binnenverlichting'
  • Gerechten lekker warm
  • Ziet er mooi uit
  • Voldoende binnenruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

V. Galluccio 31-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Good basic oven. Interior coating needs improvement

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

7,0
Good basic oven. It works well. Interior coating needs improvement. Upper grill can be improved in power

Pluspunten

  • Good price/quality
  • Nice design

Minpunten

  • Interior coating quality

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey82 29-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dit is wat prijs-/kwaliteit verhouding moet zijn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Zeer degelijke oven voor een meer dan schappelijke prijs. De oven heeft een eenvoudige bediening, warmt snel op en heeft een degelijk design. De bakresultaten zijn prima. Kortom een prima oven.

Pluspunten

  • design
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 26-01-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veel te dunne sleuven

Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

1,0
Deze oven heeft veel te dunne sleuven. Wanneer je een ovenschaal met iets gewicht er in zet dan is de kans groot dat het hele rooster er uit kiepert. Zeker als na verloop van tijd het rooster door hitte en gewicht iets door begint te buigen. Zeer irritant, kans op verbrande vingers en de inhoud over de vloer bij het er uit halen. Een volgende oven, van welk merk dan ook, zal diepere sleuven moeten hebben..

Pluspunten

  • Eenvoudig

Minpunten

  • Sleuven te smal, roost valt eruit
  • Geen exacte tijdaanduiding

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

abraham verzijl 07-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed over zicht bediening makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
ik heb al veel van dit merk bevalt uitstekend en bediening is goed en verder geen klachten ik beveel het zeker aan

Pluspunten

  • goed merk

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dynja Bosker 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed formaat, mooie oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
De oven werkt naar verwachting en ik ben zeer tevreden over het formaat. Ik heb gekozen voor deze oven vanwege de scherpe prijs en verschillende standen. Bovendien ziet de oven er erg mooi uit.

Pluspunten

  • formaat
  • gebruik
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Veerle 04-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design, praktisch in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Ideaal om kippen zelf te braden, pizza's te maken en veel andere lekkere gerechten te maken. Wij zijn in elk geval overtuigd!

Pluspunten

  • design
  • handig in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De.Bot 13-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact oven

Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
Spieszaal gekocht voor de grillfunctie,
Hij is heel gemakkelijk te bedienen en stil in gebruik.
Mooi uiterlijk en een grote inhoud waar je heerlijk in kan grillen en nog veel meer!!! Geweldig apparaat en niet duur!

Pluspunten

  • grillfunctie
  • Compact

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

riwi 06-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
Zoals verwacht een mooie functionele oven. Gewoon via de postbode.
Meteen geprobeerd. Hij werkt goed

Pluspunten

  • er kan veel in

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy rutten 19-10-2019
  • Product gekocht

Zeer goede oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik. Gebruiksaanwijzing is duidelijk. Aantal keren de binnentemperatuur opgemeten met een oventhermometer en de temperatuur wijkt niks af. Super blij mee. Groot pluspunt zijn de extra's zoals de kruimelblik onderin, goede verlichting in de oven en hoop opties en dat allemaal voor een mooie prijs

Pluspunten

  • Verschillende opties met bakken
  • Verlichting
  • Kruimelblik onderin
  • Snel op temperatuur

Reageer

Hans 05-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi oventje voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

9,0
In deze zogenaamde mini oven passen ook grotere ovenschalen en zelfs een pizza. Hij is nog wel gemakkelijk te tillen en daardoor ook goed te gebruiken in kleinere huizen waar de oven niet permanent in de keuken kan staan.
Tot nu toe een paar keer gebruikt: was gemakkelijk in gebruik en heeft het goed gedaan. Alle keren een mooi resultaat met het bakken van o.a. lasagne en pizzabroodjes.
Voor dit geld zeker een aan te raden oven!

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Grootte
  • Gewicht

Minpunten

  • Deurtje valt makkelijk helemaal open

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra Braakmann 17-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, makkelijk en geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV366CS

Algemene score

10,0
Eindelijk weer een heteluchtoven gevonden waar je niet voor gestudeerd hoeft te hebben. Hij is mooi, makkelijk in het gebruik en geruisloos. Prima prijs-kwaliteitverhouding!

Heb er al fijne gerechten mee bereid.

Pluspunten

  • makkelijk
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews