Inventum OV466CS - Reviews

Specificaties
Type/soort
Grill-ovens
Kleur(en)
zwart, zilver
Diepte
44,00 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum OV466CS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan de Boer 24-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

oven inventum OV466CS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV466CS

Algemene score

10,0
Fantastisch gebruiksgemak en een prima aanvulling op de magnetron. Bakken of grillen het resultaat is uitstekend.

Pluspunten

  • eenvoudig in te stellen
  • prima resultaat van de uitkomende producten
  • gunstige prijs
  • goede hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 15-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, juiste temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV466CS

Algemene score

10,0
Dit is een topper! Na een nare ervaring te hebben gehad met een andere oven, besloot ik eens naar deze te kijken als alternatief. Uiteindelijk de oven besloten te kopen voor mijn mama. De oven warmt het eten erg goed op aan beide kanten zonder deze te verbranden. Je kan de oven ook op een hoge temperatuur zetten, zonder dat je deze ruikt. De temperatuur is precies goed ingesteld. De oven oogt heel mooi in het interieur door het strak design. Grote inhoud qua liter. Het lampje binnen licht de binnenkant van de oven (en daarmee het eten) mooi op. Wij zouden ons geen andere oven meer kunnen wensen!

Pluspunten

  • Juiste temperatuurverdeling
  • Oogt heel mooi in het interieur
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Lampje aan de binnenkant licht eten mooi op

Minpunten

  • Stroomkabel korter dan verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wendy 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote inhoud, gebruiksvriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV466CS

Algemene score

8,0
Fijne oven waarin je prima kunt bakken, ovengerechten en overige gerechten in kunt bereiden.
Je kunt de oven bedienen zonder dat je eerst de gebruiksaanwijzing moet lezen.
En wil je deze wel lezen dan is er een Nederlandse gebruiksaanwijzing bij.
Prima oven en prima prijs-kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irina 13-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruim, snel op temperatuur, betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV466CS

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik de vorige zat was en dacht gewoon te proberen. Heel positief verrast al bij ontvangst omdat het best groot is voor een kleine oven. Heb inmiddels veel lekkere gerechten in bereid: hele kip die draaiend heerlijk werd, appeltaarten, pizza's, brood, vis en groentegerechten. Alles lukt de eerste keer al goed omdat de thermostaat gewoon klopt, dankzij de verschillende standen, dankzij de snelle opwarming en goede warmte verdeling binnen de oven.

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • goede warmte verdeling binnen
  • ruim

Minpunten

  • heeft een max. tijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald van den Brink 07-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijke oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV466CS

Algemene score

9,0
Omdat we sinds enige maanden een Inventum inductie kookplaat met veel plezier gebruiken, was de keuze voor een Inventum oven door ons snel gemaakt.
Net als de kookplaat is ook de oven degelijk en zonder toeters en bellen.
De bediening gaat met drie mechanische draaiknoppen en er is verder geen digitaal display.
De timer is een simpel klokje met een klein belletje voor als de baktijd voorbij is, de oven slaat dan af en het licht gaat uit.
De temperatuur is helaas niet controleerbaar want er is geen thermometer ingebouwd
Ik ervaar de icoontjes als wat klein en die hadden van mij best wat groter gemogen (de oven staat bij ons niet op ooghoogte)
De meegeleverde accessoires zijn netjes afgewerkt en van goede kwaliteit.
De oven wordt door de dubbel laags wanden en deur ook niet te heet aan de buitenzijde.
De ventilator is keurig stil en hoor je haast niet.
Kortom een simpele degelijke oven zonder toeters en bellen die ons naar ik hoop nog vele jaren plezier zal geven.

Pluspunten

  • Wordt niet te heet aan de buitenzijde

Minpunten

  • geen thermometer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Inventum OV466CS grill-oven 46 liter 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum OV466CS grill-oven 46 liter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV466CS

Algemene score

10,0
Eenvoudig en duidelijk in gebruik, stevig, licht van gewicht.
Wordt goed warm, mooi afgewerkt.
Goed schoon te maken.
Roosters zitten goed vast zodat ze er niet uit floepen als je wat wil pakken.
De vorige oven was ook een Inventum maar dan 36 L en die was ook zeer goed.

Pluspunten

  • Goede bakresultaten
  • buitenkant wordt niet heet

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.F. de Vries 19-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

onbekend

Geschreven voor: Inventum OV466CS

Algemene score

5,0
Het vorige type voldeed perfect; deze dus helaas niet omdat alles er bleek en zacht uitkomt, zonder te bakken met een lekker korstje

Minpunten

  • niet bakken maar wel zacht en warm worden

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

jeanet 22-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV466CS

Algemene score

9,0
Ik heb hem gekocht voor de draaispit functie. Hij is fantastisch. Zeer makkelijk schoon te maken. Fijn dat er verlichting in is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cv 14-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ideale oven

Geschreven voor: Inventum OV466CS

Algemene score

10,0
Gemakkelijk in gebruik en onderhoud ! Prijs kwaliteit is heel goed . Wij hebben de oven aangekocht als tweede oven ( om bv grote hoeveelheden om te warmen bij een feest) maar hij wordt het meest gebruikt. De kip aan het spit is heel mals !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Roelofs 21-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum losse oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV466CS

Algemene score

10,0
Prima oven als je regelmatig iets bakt zoals taart /ovenschotels.
Makkelijk verplaatsbaar prima verhouding prijs /kwaliteit netjes en correct thuis afgeleverd

Pluspunten

  • makelijk verplaatsbaar
  • goed zicht bakproces.
  • zeer makkelijke bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank derckx 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

inventum oven

Geschreven voor: Inventum OV466CS

Algemene score

9,0
prachtige oven die makkelijk in het gebruik is en door formaat kun je er bijna alles in bereiden. een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nathalie 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie oven met top prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV466CS

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen, omdat ik een grote oven wilde met veel mogelijkheden, voor een niet al te hoge prijs.
Deze oven voldoet boven verwachting; de oven is makkelijk schoon te houden, heeft genoeg functiemogelijkheden en heeft een mooi design. Ik ben dan ook erg tevreden over de pijs/kwaliteit verhouding en zou iedereen deze oven aanraden.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken door kruimellade
  • Veel oven-standen
  • Mooi design
  • Groot genoeg om alle gerechten in te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille Oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV466CS

Algemene score

9,0
Een hele fijne, vrijstaande oven. Hij is super stil en wordt heel snel warm. Ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Groot
  • Stil
  • Snel warm
  • Draaispit voor twee kippen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Emiel 07-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote los staande oven die makkelijk te gebruiken is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV466CS

Algemene score

8,0
We hebben deze oven gekocht omdat we allebei van vis/aardappeltjes/groeten uit de oven houden en ook regelmatig een ovenschotel maken. Dit een gemakkelijke oven, die groot genoeg is om voor 4 personen een ovenschaal in te maken voor in keuekns waar geen oven is ingebouwd.

Pluspunten

  • groot
  • bakplaat & rooster bijgevoegd

Reageer