Inventum OV425CS - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
42 liter
Heteluchtfunctie
Ja
Boven- en onderwarmte
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K.Nagelhout 12-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
De draaiknoppen op de oven zijn duidelijk. Makkelijker kan het niet. De oven is niet te groot en niet te klein. Er. past in ieder geval genoeg in. ;-) Bakken, braden en grillen komt ons goed uit, aangezien we hier allemaal van vlees en vooral kip houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Phebe59 27-01-2016

Ik krijg de kip niet bruin en krokant. Als jou dat wel lukt hoor ik graag op welke stand je dat doet.

Reageer

Hegeman-Schippers 16-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Geweldige oven. Voldoet boven verwachting. Geen ingewikkelde instellingen en vele dingen zijn mogelijk. Zelfs grillen!
Mooi design en veel ruimte in de oven. Kunnen er zelf 2 pizza's in bakken i.p.v. 1. Met deze oven krijg je zin om ovenschotels, cakes, koeken te bakken en vlees te grillen. Super blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. K. Aalsmeer 04-02-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

3,2
vanmiddag een OV425CS gekocht en een verse kip in de grill gedaan -
na 3 (!) uur was de kip eindelijk iets gebruind -
dit apparaat voldoet totaal niet aan de verwachtingen en het is
wat ons betreft weggegooid geld - we dachten een volwaardige grill
te kopen, maar zijn meer dan teleurgesteld in het resultaat -

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

TW Wetzels 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

geweldige minioven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
omdat ik bij mijn oude combimagnetron de oven de gerechten niet heet genoeg krijgt besloot ik een mini oven aan te schaffen. na een tijdje zoeken op het web en Kieskeurig is mijn oog gevallen voor dit apparaat. deze hete lucht oven met ontdooi functie werkt bijzonder goed, al mijn gerechten slagen dankzij deze oven.

goed een klein minpuntje is dat die geen indicatielampje heeft, dat die op de gewenste temperatuur gekomen is.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • prijs kwaliteit
  • vormgeving

Minpunten

  • geen lampje voor gewenst temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

M.B. 02-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Voldoet absoluut niet

Algemene score

1,0
Absolute miskoop. Als je de aanwijzingen op de etenswaren volgt over hoe lang ie erin moeten, zit je er altijd naast. Meestal niet lang genoeg. De heteluchtfunctie doet het gewoon niet. Als ik iets op de heteluchtfunctie opwarm, (de meeste gerechten geven aan dat je de over dan iets lager kunt zetten) dan is het volstrekt niet voldoende en komt het gerecht er te koud uit. Zelfs bij een simpele diepvries-pizza is het iedre keer weer afwachten of die er wel goed uitkomt. Heel veel spijt van deze aankoop

Minpunten

  • hetelucht heeft geen toegevoegde waarde
  • temperatuur instellingen nooit goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Nathalie Guijt 22-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige oven

Algemene score

9,0
geweldige oven, veel ruimte voor meerdere dingen tegelijk te bakken, veel extra attributen , gauw warm, helaas geen indicatie dat hij op temperatuur is.

Pluspunten

  • gauw warm
  • extra attributen
  • lekker ruim

Minpunten

  • geen indicatie dat hij op temperatuur is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anira en Henk 10-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

flinke oveninhoud

Algemene score

10,0
Een fijne makkelijk bedienbare oven met een goede binnenverlichting. Hij geeft echte de resultaten die je verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne Wagenaar 02-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Prima app., heb hem nog maar kort, dus kan weinig toelichten.
het app. is precies groot genoeg en bereikt een mooie temperatuur. Over de duurzaamheid kan ik nog niets vertellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EllenM. 19-01-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Mooie strakke compacte oven, makkelijk bedienbaar. Genoeg ruimte voor ovenschotel voor 4 personen. Ovenschotels,vlees en cakes/toetjes, het is geen probleem voor deze oven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

happy time 13-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Heb deze oven nu een paar keer gebruikt voor oa pizza, lasagne, koekjes en broodjes.
Tot nu toe ben ik erg tevreden hij doet wat hij moet doen. Het is even wennen omdat ik 10 jaar een combi magnetron heb gebruikt. En nu even moeten wennen aan de temperatuur en tijdsinstelling. Hij is zeer ruim, er kunnen grote ovenschalen in en met gemak 3 pizza's.
Je kan eventueel de krummelplaat als extra bakplaat gebruiken. Echt een ideale oven door zijn grootte.
Over de duurzaamheid kan ik nog weinig zeggen....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer