Inventum OV305CS - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
30 liter
Heteluchtfunctie
Ja
Boven- en onderwarmte
Nee
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum OV305CS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Oventje2 21-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Ik heb altijd de oven gebruikt in het ouderlijk huis, dit zijn altijd grote inbouw ovens geweest.Dus ben ik ook opgegroeid met het idee dat hoe groter de oven hoe beter deze is. Ik heb op dit moment niet de plaats om een grote oven te plaatsen dus was een mini oven de enigste oplossing. De meeste mensen die hier ervaring mee hadden zeiden dat het helemaal anders in gebruik was en dat het eten kon uitdrogen of aanbranden. Hierdoor was ik natuurlijk niet te happig op een mini oven dus was ik voor een microgolfoven met gril functie gegaan. Deze is natuurlijk niet heel handig om te bakken dus heb ik hem na een jaar aan mijn moeder gegeven en heb ik zelf toch maar de knoop doorgehakt om een oven te nemen. En hier ben ik dan. Deze kleine hete lucht oven doet zijn werk uitstekend, hij kan alles wat mijn microgolfoven kon en meer! En voor de helft van de prijs. Als ik dit product eerder had gevonden dan zou ik nooit voor de combi microgolfoven gegaan zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mt.sluijs 26-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Het gebruiksgemak van deze oven is prima, korte handleiding, maar wel duidelijk. De vormgeving maakt mij niet zo uit, als het maar werkt, maar hij ziet er goed uit.
De mogelijkheden zijn net zo goed als een inbouw of 'gewone' oven, er zit veel ruimte in om te bakken.
Van de duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen, want ik heb hem pas een paar weken, maar ik hoop dat hij nog héél lang meegaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jonneke1965 25-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Deze oven bevalt mij prima. Ik heb er een heerlijke cake in gebakken. Hij wordt inderdaad warm maar daar kan je rekening mee houden. Bij mij staat hij ingebouwd in een open kast, dus niemand die zich er aan kan branden.Ik ben tevreden over deze oven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
aaltje.jonker 07-03-2015

Op welke stand heb je cake gebakken hete lucht of de onderste ovenstand

Angelagina 24-09-2015

Deze heb ik ook ! Cake bak ik altijd op onderwarmte 150 of 160 graden in het midden van de heteluchtoven op het rooster binnen 30 / 35 minuten al klaar. Naar mijn verbazing want veel cake recepten geven aan 60min op 180 graden na een poging is wel gebleken dat bij deze oven dat veel te lang en warm is. Succes !

Reageer

gerrit 23-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV305CS

Algemene score

9,0
we zijn boven de 70 en het oventje werkt perfect niet moeilijk te bedienen , niet te groot ,goed licht in de oven ja zeker een aanrader !

Pluspunten

  • licht
  • compact
  • bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole 14-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Voldoet geheel aan de verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV305CS

Algemene score

9,0
Nog voordat de oven werd bezorgd, werd deze al door mijn dochter geclaimd. Zij wilde koekjes bakken.
Dat ging prima.
De volgende ochtend heerlijk afbakbroodjes bij het ontbijt.
's Avonds vers afgebakken stokbrood bij de soep.
Het bakken van de drumsticks verliep ook prima.
Bladerdeeghapjes, appelflapjes, worstenbroodjes, alles ging goed!
Donderdag de vuurdoop: pizza's.... We hadden direct een tweede rooster bijbesteld bij Inventum, zodat er twee pizza's tegelijk in konden. Halverwege boven en onder even omdraaien en heerlijk weer eens pizza gegeten!
Dochterlief heeft ook nog een taart gebakken en de ovenschotel smaakte ook heerlijk.
Kortom: deze oven voldoet prima in ons gezin van vier. Je moet hem even leren kennen qua temperatuur en baktijden, maar dat moet bij elke oven. Hij is lekker compact, maar niet te klein en wordt bij ons nu bijna iedere dag gebruikt.

Pluspunten

  • compact
  • snel warm
  • handige greep
  • extra rooster bij te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MsRox77 06-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Vandaag deze oven opgehaald bij BCC. Er zat helaas een beschadiging aan de voorzijde, maar dit was alleen oppervlakkig en ik heb al 2x eerder een oven terug moeten sturen bij verscheidene winkels, dus ik vond dit te minimaal om terug te sturen. De oven is ruim en met een duidelijke bediening. Er zit een handige accessoire bij om het draaispit eruit te krijgen als deze heet is. Verder heel compleet met kruimellade, rooster, bakplaat. Vandaag meteen een ovenschotel erin gemaakt, recept van internet en een beetje van mijzelf.. De 'ping' als het gerecht klaar is, is niet al te hard dus houd zelf ook de tijd in de gaten. Als de tijd bereikt is, gaat hij namelijk vanzelf uit. Licht in de oven is ook erg handig. Na gebruik zeer makkelijk schoon te maken! Ik ben er heel erg blij mee....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Miny Geurts 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Inventum OV305CS

Algemene score

9,0
Ons huishouden bestaat uit 2 personen.Tot nu toe heb ik de Etna combi oven/magnetron gebruikt. Deze Inventum oven heeft meer bak mogelijkheden, Zowel voor verschillende vormmaten als het gebruik van onder- en bovenwarmte. Daarnaast is het gebruik van de gril en ontdooi mogelijkheid goed. Er zijn 3 bedien knoppen t.w. temperatuur, oven instellingen en tijd. De aanwijzingen bij deze knoppen zijn duidelijk en goed te bedienen.

Pluspunten

  • bakmogelijkheden;
  • ontdooimogelijkheid

Minpunten

  • voor grotere volumes is dit model niet geschikt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alice 08-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie oven, compact en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV305CS

Algemene score

10,0
Een goed uitziende en makkelijk te bedienen oven. Voor een goede prijs. Ik heb voor deze kleine oven gekozen omdat hij zo op mijn aanrecht past. Prima aankoop. En zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 21-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige maar super oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV305CS

Algemene score

9,0
Na een paar maanden nog steeds super tevreden, makkelijk schoon te maken, koelt snel af, want hij wordt aardig warm, dus ik gebruik de bovenkant als bordenwarmer. Heb ook ontdekt dat je rooster en bakplaat kan bijbestellen, is altijd handig.

Pluspunten

  • eenvoud, dus makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anneke de Korver-Blazer 03-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig formaat, goede tussenmaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV305CS

Algemene score

8,0
De combi-magnetron bevalt mij niet goed voor kleiner bakwerk. Ook hiervoor gebruikte ik altijd de conventionele grote elektrische oven van het fornuis. Inmiddels verhuisd naar een kleiner huis: hier geen ruimte meer voor zowel fornuis als vaatwasser zonder aan sloop/dure vervangende inbouw te beginnen. Volstaan is nu met een vaatwasser met daarop kookplaat en een losse kleine oven. Meer dan genoeg en perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hennie 01-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige maar super oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV305CS

Algemene score

10,0
Een heerlijke ruime oven zonder poespas. Bovenkant wordt warm en is ideaal om borden op te verwarmen. Lekker ruim, er kunnen makkelijk 2 appeltaarten in. Kortom een oven die doet wat hij moet doen met makkelijke bediening.

Pluspunten

  • ruime oven
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna-Elisabeth 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum minioven 305 met draaispit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum OV305CS

Algemene score

10,0
super geweldige minioven voldoet totaal aan mijn wensen!!!
Snel op temparatuur fijn om je broodjes af te bakken .
En super de draaispit .Ik ben happy !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rian 19-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

inventum oven

Geschreven voor: Inventum OV305CS

Algemene score

3,0
De oven is betaalbaar en goed voor eenvoudig gebruik, zoals bakbroodjes en ovenschotels. De kwaliteit van de oven is slecht. Binnen een jaar kwam het handvat er vanaf. Het deurtje ging na verloop van tijd steeds stroever klapte na 3 jaar in 1000 stukjes. Gevaarlijk dus.

Pluspunten

  • betaalbaar

Minpunten

  • slechte kwaliteit
  • temperatuur en tijd niet nauwkeurig af te stellen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

VAATSTRA 15-03-2016
  • Product paar weken in bezit

super oven

Geschreven voor: Inventum OV305CS

Algemene score

10,0
we zochten een nieuwe oven en hebben deze gevonden, deze overtrof onze verwachtingen op alle vlakken.
en dat voor een betaalbare oven met een geweldige design die bijna overal thuis past.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de bray 05-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
makkelijk in gebruik door zijn eenvoud .mooi van model heerlijk kip aan spit van ons een 10 in gebruik dat zelfs mijn man het kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lauraemma 02-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Na een week het apparaat gebruikt te hebben, kan ik wel zeggen, dat hij gebruiksvriendelijk is. Alles staat er duidelijk op. Een tweede rooster voor misschien een tweede pizza zou handig zijn. Maar misschien zijn deze los te koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gramme 26-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
alles wat ik voor de 1ste keer heb klaar gemaakt is goed gelukt. Ik heb nog nooit een bakoven gehad.

Met de ervaring van deze bakoven wil ik niet anders meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ome Jan 02-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Het is een geweldige oven, gebruikersvriendelijk, een leuk model en gewoon een oven die doet wat hij moet doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alie Balkstra 24-01-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Prima oven, bakt goed, mooie vormgeving, niet te groot.
Minpuntoven wordt aan de buitenkant flink heet. Oppassen dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer