Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Sonicare e-Series HX7022

Vergelijkbare producten

Oral-B CrossAction Opzetborstels Voor Elektrische Tandenborstels x10

Oral-B CrossAction Opzetborstels Voor Elektrische Tandenborstels x10

Oral-B CrossAction Opzetborstel Met CleanMaximiser-technologie, Verpakking Van 10 Stuks

Oral-B CrossAction Opzetborstel Met CleanMaximiser-technologie, Verpakking Van 10 Stuks
Bekijk alle Opzetborstels

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Philips Sonicare e-Series HX7022 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

3,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jeepee49 03-04-2015

Uitstekend product voor gezond tandvlees

Geschreven voor: Philips Sonicare e-Series HX7022

Algemene score

10,0
Ben 65 en gebruik dit al meer dan 10 jaar.
Mijn tandarts zegt dat mijn gebit en tandvlees er zeer goed bijstaan.
Zou dit toestel aan iedereen aanraden met tandvleesproblemen. Eerste dagen, misschien bloedend tandvlees. Doorzetten en je zal na enkele weken versteld staan van je gebit en tandvlees.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

carellebrun 31-12-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

3,0
De Kopers (zoals ik)van de tandenborstel weten bij aankoop niet dat je de borsteltjes niet los kunt vervangen. Dat blijkt uit vele vragen op internetsites. Je moet de hele bovenkant vervangen. Kost ca. €26 euro voor 2 stuks. Betekent bij vervanging per drie maanden €52 euro per jaar. Dat is te gek voor woorden en ook nog eens slecht voor het milieu. Hij poetst wel goed overigens!

Reageer

PeterBrakel 09-09-2013

Apparaat presteert wat ik ervan verwachtte.

Geschreven voor: Philips Sonicare e-Series HX7022

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de Sonicare omdat het gebit daadwerkelijk beter wordt gereinigd. Ik heb dit bemerkt na de behandelingen van de mondhygiëniste.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Elisabeth22 01-07-2013

Dit product is perfect!

Geschreven voor: Philips Sonicare e-Series HX7022

Algemene score

10,0
Dit product is uitstekend, het is degelijk gemaakt en voldoet zeer goed aan mijn wensen, de gehele levensduur lang.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

IkaA 24-06-2013

My Sonicare again as good as new

Geschreven voor: Philips Sonicare e-Series HX7022

Algemene score

10,0
Replacement brushes - now my sonicare works again perfectly. Brushes are quite big but fit perfectly on the handle. Price is steep but my theeth are worth it :-)
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wiru 24-04-2013

Is makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Philips Sonicare e-Series HX7022

Algemene score

10,0
Is door de hoge trillingen erg goed om tandsteen mee te verwijderen (mits bij dagelijks gebruik), goede massage voor tandvlees, en niet vervelend ondanks hoge trillingen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Kenyatta 16-10-2011

Dit product zou ik iedereen aanraden

Geschreven voor: Philips Sonicare e-Series HX7022

Algemene score

10,0
Ik heb eerder een ander merk gebruikt, maar deze bevalt heel goed en doet precies wat je ervan verwacht. Ik zou nu misschien een ander model van Sonicare proberen, maar zal nu altijd voor de Sonicare gaan.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Tepper 13-10-2011

Het gemak dient de Mens

Geschreven voor: Philips Sonicare e-Series HX7022

Algemene score

10,0
Met gemak je tanden poetsen en verzorgen.
Komt op alle plaatsen die je met een gewone borstel minder makkelijk kunt bereiken en het kost je weinig moeite om juist die moeilijke plekjes te bereiken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

PhilipsNXP 02-09-2011

het voldoet uitstekend!

Geschreven voor: Philips Sonicare e-Series HX7022

Algemene score

10,0
We hebben de sonicare al jaren en zijn wij heel tevreden. Goede tandenborstels tegen een zeer scherpe prijs.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer