Sony SEL55210 - Reviews

Best Reviewed dec 2017 Sony SEL55210
Best Reviewed december 2017
Specificaties
Beeldstabilisator
Ja
Objectiefbajonet
Sony E
Filtermaat
49 mm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Celien 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige lens voor een leuke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds kort ben ik in het bezit van een Sony A5100, mijn eerste systeemcamera. Ik ben gestart met de standaard lens, maar wilde uiteindelijk toch een extra lens.

De SEL55210 is een hele fijne lens met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De lens is niet al te zwaar waardoor hij makkelijk mee te nemen is. De focus is goed en de foto's blijven op iedere afstand scherp. Fijn ook dat de lens komt met een zonnekap! Zeker een aanrader, ook voor de beginnende fotograaf.

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Scherp
  • Licht en compact
  • Makkelijk in te stellen
  • Makkelijk te (de)monteren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AL1992 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige lens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Fijne lens, goede focus. Zonnekap bij inbegrepen. Waar voor je geld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

J Stravers 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lichte lens

Algemene score

9,0
Fijne lens prima bereik en ook bijgeleverde zonnekap is fijn,
lens is licht en heeft ook een mooie uitstraling.
voldoet aan mijn eisen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lex 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed bereik als aanvulling op de standaard lens.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op advies van de verkoper aangeschaft bij een Sony systeemcamera en heb er zeker geen spijt van. Goede lens met prima bereik en makkelijk scherp te stellen. Hij weegt ook niet heel veel.

Pluspunten

  • Goed bereik
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima telelens met mooi objectief en zeer handzaam.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Naast een bezoek aan 2 winkels en een uitgebreid onderzoek op Kieskeurig.nl heb ik deze lens gekocht bij de goedkoopste aanbieder. Camera.nu stond goed aangeprezen en de service was beter dan verwacht. De lens voldoet volledig aan mijn wensen en dat voor een zeer goede prijs. De lens werd zelfs geleverd samen met een zonnekap. Dit had ik graag vooraf geweten. Misschien een extra tip dat de buitenmaten bij het product worden vermeld zodat de keuze van een beschermhoes ook direct te maken is. Natuurlijk is een UV filter bijna onmisbaar bij zo'n lens. Kortom een prima product zeker wat prijs en kwaliteit verhouding betreft.

Pluspunten

  • zeer lichte lens
  • scherp beeld
  • compact

Minpunten

  • heb nu 2 zonnekappen.
  • maten waren niet aangegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Knaagdier85 31-07-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Goede lens die eenvoudig te gebruiken is; snel zoomen met de grote draaischijf, makkelijk op te toestel te monteren, maakt scherpe foto's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer