Sony SEL55210 - Reviews

Best Reviewed dec 2017 Sony SEL55210
Best Reviewed december 2017
Specificaties
Beeldstabilisator
Ja
Lensvatting
Sony E
Filtermaat
49 mm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stegeman 03-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony E-Mount Lens 55 - 210 mm OSS

Algemene score

9,0
Sony E-Mount Lens 55 - 210 mm, deze is in vergelijking met ander telelenzen erg licht. Met beeld-stabilisatie (OSS).
Scherpe foto's in combinatie met mijn A6000. Als je helemaal ingezoomd bent, wel minimaal schieten met 1/400 anders krijg je ondanks de beeldstabilisatie wel een waziger beeld.

Pluspunten

  • Licht
  • Gemiddelde f-stops ( F4.5–6.3 )
  • Optische beeld-stabilisatie

Minpunten

  • Geen powerzoom, handmatig draaien om te zoomen
Geschreven voor: Sony SEL55210

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kellie 29-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zoomlens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze lens is een perfecte aanvulling op de lens Sony 16-50mm. Het is een zeer mooie zoomlens en ook geschikt voor portretten. De lens heeft een uitstekende kwaliteit en is handig in gebruik. Er zat ook gratis een zonnekap bij, wat ideaal is voor buiten te fotograferen.

Pluspunten

  • zeer scherp en van goede kwaliteit
  • handig in gebruik
  • goed voor portretten

Minpunten

  • Groot / lang / iets zwaarder
Geschreven voor: Sony SEL55210

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima lens voor de huis- tuin- en keukenfotograaf

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze lens is onderdeel van een pakket (sony a6000 incl 55-210 lens). Nog niet bijster veel gebruikt maar de eerste indrukken zijn erg positief. Scherpe foto's met prima contrast, zoomen gaat erg soepel. De lens voelt robuust aan en ligt erg prettig in de hand. uiteraard is de lens aan de prijzige kant maar daar krijg je wel een stukje kwaliteit voor terug

Pluspunten

  • zoomen gaat soepel
  • ligt robuust in de hand

Minpunten

  • Aan de prijzige kant
Geschreven voor: Sony SEL55210

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens 14-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs voor mooie telezoom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs voor een mooie telezoom-lens. Heel geschikt voor sport-fotografie, maar ook te gebruiken voor foto's van dieren (bijv in het wild tijdens een wandeling, of in de dierentuin) en ook voor portretten. Voelt solide aan en ligt prettig in de hand.

Pluspunten

  • prijs
  • zoomfunctie

Minpunten

  • vrij hoge f-waarde
Geschreven voor: Sony SEL55210

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 25-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact, licht en fijne lens

Algemene score

10,0
Heb de Sony a6000 aangeschaft met de 16-55 mm lens en gelijktijdig de 55-210 mm telelens gekocht.
De combinatie van een heel fijn toestel met de mogelijkheid van een betaalbare telelens is voor mij veel fotoplezier.
Ondanks dat dit een zogenaamde kitlens is werkt hij voor een amateurfotograaf boven verwachting.

Pluspunten

  • compact, licht, stabilisatie
  • prima zoombereik

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Sony SEL55210

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celien 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige lens voor een leuke prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds kort ben ik in het bezit van een Sony A5100, mijn eerste systeemcamera. Ik ben gestart met de standaard lens, maar wilde uiteindelijk toch een extra lens.

De SEL55210 is een hele fijne lens met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De lens is niet al te zwaar waardoor hij makkelijk mee te nemen is. De focus is goed en de foto's blijven op iedere afstand scherp. Fijn ook dat de lens komt met een zonnekap! Zeker een aanrader, ook voor de beginnende fotograaf.

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Scherp
  • Licht en compact
  • Makkelijk in te stellen
  • Makkelijk te (de)monteren
Geschreven voor: Sony SEL55210

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AL1992 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige lens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Fijne lens, goede focus. Zonnekap bij inbegrepen. Waar voor je geld.
Geschreven voor: Sony SEL55210

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

J Stravers 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lichte lens

Algemene score

9,0
Fijne lens prima bereik en ook bijgeleverde zonnekap is fijn,
lens is licht en heeft ook een mooie uitstraling.
voldoet aan mijn eisen
Geschreven voor: Sony SEL55210

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lex 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed bereik als aanvulling op de standaard lens.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op advies van de verkoper aangeschaft bij een Sony systeemcamera en heb er zeker geen spijt van. Goede lens met prima bereik en makkelijk scherp te stellen. Hij weegt ook niet heel veel.

Pluspunten

  • Goed bereik
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Sony SEL55210

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima telelens met mooi objectief en zeer handzaam.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Naast een bezoek aan 2 winkels en een uitgebreid onderzoek op Kieskeurig.nl heb ik deze lens gekocht bij de goedkoopste aanbieder. Camera.nu stond goed aangeprezen en de service was beter dan verwacht. De lens voldoet volledig aan mijn wensen en dat voor een zeer goede prijs. De lens werd zelfs geleverd samen met een zonnekap. Dit had ik graag vooraf geweten. Misschien een extra tip dat de buitenmaten bij het product worden vermeld zodat de keuze van een beschermhoes ook direct te maken is. Natuurlijk is een UV filter bijna onmisbaar bij zo'n lens. Kortom een prima product zeker wat prijs en kwaliteit verhouding betreft.

Pluspunten

  • zeer lichte lens
  • scherp beeld
  • compact

Minpunten

  • heb nu 2 zonnekappen.
  • maten waren niet aangegeven
Geschreven voor: Sony SEL55210

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Knaagdier85 31-07-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Goede lens die eenvoudig te gebruiken is; snel zoomen met de grote draaischijf, makkelijk op te toestel te monteren, maakt scherpe foto's
Geschreven voor: Sony SEL55210

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer