Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
Deze lens kocht ik bij de uitgebreide Canon 350D kit samen met een 18-55 en batterygrip. Deze telezoomlens heeft het ultrasonic mechaniek waardoor hij erg snel scherp stelt. Het zoombereik is genoeg (eq. 80-300). Nadeel is de kortste scherpstelafstand van 1.2 meter en de filtermaat van 52mm. Door dat laatste is de lichtsterkte wat beperkt. Het kleinste diafragma is 4.5 en dat had welk wat beter gekund voor die prijs (losse verkoop ongeveer 250 euro). Het is echter wel een mooie compacte lens en licht van gewicht wat prima past bij de 350D en 400D omdat die van zichzelf ook nogal klein zijn. Er zijn erg mooie foto's mee te maken zonder noemenswaardige vertekening of kleurshift. Als hij niet bij de kit had gezeten had ik hem niet gekocht maar was ik voor een lichtsterkere lens gegaan. Vooral tweedehands nu best een aanrader, er staan er een behoorlijk aantal op de verschillende websites.