Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point - Reviews

Best Reviewed nov 2017 Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point
Best Reviewed - november 2017
Laagste prijzen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Libertines 04-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

flink bereik

Algemene score

9,0
Omdat ik thuis en in mijn winkel maar bar weinig bereik had met de standaard WIFI van de Experiabox V10 zocht ik hier een goede oplossing voor.
De Experia staat op de eerste verdieping maar ondanks dat het een oud pand is, met weinig geïsoleerde wanden en vloeren en zonder betonnen wanden, had ik op de begane grond en op de tweede verdieping vaak geen enkel of slechts een zwak signaal.
Behoorlijk irritant i.v.m. GSM en vooral ook mijn PIN-apparaat.
Dat is nu opgelost, hoewel ik, helemaal achterin op de begane grond, nog wel een dode hoek heb maar dat hoop ik nog wel op te lossen door de AP nog wat gunstiger te plaatsen.
Het installeren is een eitje, zelfs voor een digibeet als ik.
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

BoDinges 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Pak uit...Plug in....en Go !

Algemene score

10,0
Ik had al een Sitecom router en was daar uitermate tevreden over. Toestel werkt altijd en is zeer betrouwbaar. Mijn oude acces point had het begeven en de keus was dan ook niet moeilijk meer, het werd weer een Sitecom product! Na het uitpakken was ik binnen 5 minuten weer online met diverse draadloze toestellen. Mobiel, tablet en/of laptop....met een paar muisklikken zo geregeld!
En in en om huis.....prima signaal!! Bijzonder tevreden dus!

Pluspunten

  • Gemakkelijk, geen gedoe
  • Geen ingewikkelde instellingen...niets!
  • Simpel de gegevens invoeren en klaar!

Minpunten

  • Geen gevonden
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

Luc 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Snelle WIFI, eenvoudige installatie

Algemene score

8,0
Dit is een snelle WIFI access point, met dubbele band (2.4 en 5Ghz). De installatie is zeer eenvoudig, maar er zijn voldoende settings om eea af te stellen naar behoefte. Ik heb er intussen twee hangen om een volledige dekking van mijn vier verdiepingen te bekomen.
Het enige minpuntje is de wel heel beperkte registratieperiode (3 weken na aankoop) om van de 10 jaar garantie te kunnen genieten. Als je dit access point online koopt, rekening houdend met verzendtijd en (als je het als cadeau krijgt) de tijd dat het ingepakt ligt te wachten, kan je soms deze termijn niet halen.

Pluspunten

  • snel
  • eenvoudig te installeren

Minpunten

  • beperkte termijn registratie verlengde garantie
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

Ubo 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voor wie perfecte Wifi wil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ter vervanging gekocht van andere access point. deze Sitecom heeft veel meer bereik en snellere Wifi. Aangesloten via een powerline adapter haal ik op een laptop met Wifi nog steeds 100 Mbps op een 200 Mbps abonnement. Plug and Play - aansluiten is een eitje. Via de Ethernet poorten de TV, Blu-Ray en de decoder aangesloten. En dat voor die prijs - aanrader!

Pluspunten

  • groot bereik Wifi
  • snel
  • 5 Lan poorten

Minpunten

  • velle leds
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

Max 04-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed bereik, beloofde snelheid, 5 GB poorten

Algemene score

10,0
Flink bereik, 5 GB poorten, dual band, snelle installatie. Perfect porduct en niet duur. Daarnaast ook nog 10 jaar garantie als je binnen 3 weken registreert. Sitecom bewijst hoe het ook anders kan!

Pluspunten

  • Flink bereik
  • Beloofde snelheid wordt gehaald
  • Dual band
  • 5 GB poorten
  • Niet duur
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

N. 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle en duidelijke setup

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Snel geleverd door Coolbleu. Direct plug en play voor de onervaren gebruiker.
Voor de ervaren gebruiker; makkelijke interface om snel alles naar eigen hand te zetten.
Sitecom kwaliteit met 10 jaar garantie na registratie zegt genoeg.

Pluspunten

  • Snelle setup
  • Duidelijke Interface
  • Mogelijkheid om als router te gebruiken
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

Marcel 28-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte AC

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze AC is perfect voor mijn toepassingen. Ik heb diverse IPads en Pc aangesloten. Werkt zeer snel. Zelfs op zolder een goed bereik. Top product.
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

MB 13-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede AC, werkt naar behoren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had bijna geen bereik in de woonkamer. Van alles geprobeerd, monteurs van zeelandnet drie keer voor ter plaatse geweest. Op aanraden van de laatste monteur UTP kabel getrokken van modem naar WK, dit Ac point geïnstalleerd en de problemen zijn verholpen. Installatie waar ik een beetje tegen opzag was eenvoudig.

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • snelle wifi
  • prijs/kwaliteit
  • niet super groot, en aanwezig in de WK
  • 5Ghz
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

GijsAntoon 30-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Niet mooi, wel enorm functioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een aankoop waar je geen spijt van krijgt. De installatie is letterlijk 'stekkertjes erin en gaan'. Eenvoudig online inloggen om SSID / wachtwoord te wijzigen. Supersnelle 5G modus (ik test 150 Mb/s up en download), goed bereik (t/m in de tuin). Doet precies wat ik gehoopt had! Enige minpuntje: een access point wil je meestal in het zicht neerzetten. Hij is niet lelijk (ook niet mooi), maar niet in het wit verkrijgbaar, en die lampjes zijn ronduit irritant. Verder super!

Pluspunten

  • Gemak van installatie
  • 5Ghz

Minpunten

  • Zwart
  • Lampjes
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

carmen 11-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Het werkt ontzettend goed

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit product gekozen omdat ik advies heb gevraagd aan een deskundige. Het werkt zo ontzettend goed. De wifi werkt ontzettend goed.
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

Willem 09-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

weinig bereik en voelt goedkoop aan

Algemene score

5,0
ik heb deze access point aangeschaft omdat ik een beter bereik wou in de tuin. dit eindigde met een grote teleurstelling omdat mijn KPN router (V10) een beter bereik had dan deze access point.
de behuizing doet erg goedkoop aan. voor de prijs van bijna 90 euro had ik wel wat beter materiaal/afwerking verwacht. toen ik hem uit de verpakking haalde dacht ik zit er ook nog wat in de behuizing of is ie leeg. er is maar 1 pluspuntje aan dit apparaat en dat is de plug en play. stekker en netwerk kabel inpluggen en de meegeleverde wificode invoeren op je laptop etc. en hij doet het. dus geen ingewikkeld gedoe.

Pluspunten

  • makkelijke installatie

Minpunten

  • weinig bereik
  • doet goedkoop aan
  • te duur voor deze kwaliteit
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point
Hennie Rozengarden 27-06-2017

Je zou ook eens kunnen proberen om via de webinterface het AP eens op een ander kanaal te zetten. Misschien dat je bereik dan wel beter wordt.

Reageer

Hennie Rozengarden 27-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed en snel accespoint

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aangeschaft omdat ik geen wifi op mijn balkon had. Na de installatie goede verbinding op het balkon. En ook nog 5GHz Wifi wat mijn router niet heeft. Redelijk snel geïnstalleerd.

Pluspunten

  • 2.4 en 5 Ghz wifi
  • Snelle installatie
  • Ingebouwde 5 poorts switch
  • Goede prijs prestatie

Minpunten

  • Moet ik nog ontdekken.
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

Teedee 02-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eindelijk simpel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een product waar je alleen de stekker in moet doen! Kopen, stekker erin, en hij doet het. Werkt zowel als switch, 4 uitgaande poorten, als als wifipunt. Code op ipad oid invoeren en het werkt. Geen communicarie zoeken, niks op internet klooien. Nee, gewoon werken. Zo wil je het. Prima.

Pluspunten

  • Simpele installatie
  • Sterk signaal

Minpunten

  • ? Nog niet gevonden
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

Rama1 24-02-2017

Prima accesspoint, top.

Algemene score

9,0
Prima accespoint voor redelijke prijs. Aangeschaft om mijn netwerk met 5 ghz wifi uit te breiden. Zeer goede wifi. Aansluiten is een fluitje van een cent. Makkelijker gaat niet. Ook de gui ziet er eenvoudig uit. Het wijst zich vanzelf.

Pluspunten

  • Goede wifi
  • Makkelijke installatie
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

John Conte 18-02-2017
  • Product paar weken in bezit

WLX-7000 AC-1200 Wifi Acces Point

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top product en makkelijk aan te sluiten, Plug and Play. Nu overal Wifi in huis. Je kan de AC draadloos als bedraad gebruiken. Zelfs voir een leek zoals ik was dit te doen. Nu op alle verdiepingen en zolder volkedige wifi. Kinderen blij, hoeven niet meer beneden te zitten met hun laptop.

Pluspunten

  • Plug and Play
  • Dual band
  • Snel
  • Betere connectie

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

Vermeulen 09-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heel goede Access Point

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet alles wat hij moet doen. Is echt plug-en-play, heb de kabel ingestoken en had direct overal in huis een betrouwbaar en snel wifi-signaal, zonder dat ik zelf moest beginnen installeren en aan instellingen zitten sleutelen.

Pluspunten

  • Plug-and-play
  • Snel en betrouwbaar signaal

Minpunten

  • Houder voor wandbevestiging lijkt wat gammel
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

René Hil 13-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

WLX-7000 AC1200

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkelijk plug & play. aansluiten, aanzetten en tot mijn verbazing werkt hij gelijk.
300 + 900 Mbps door jezelf ook nog aan te passen, kanaal etc.
Via je tel of tablet zo in het menu te komen.
Een oude man zoals ik kan het zelfs.
Gewoon een geweldig apparaat zeker voor de prijs.
En nog na je netwerk aansluiting 4 snelle poorten over.
Zeker aan te bevelen voor uitbreiding van je netwerk.
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

H. Gieling 18-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top product

Algemene score

10,0
Top product. Makkelijk aan te sluiten en overal bereik. Zeer aan te bevelen. Had ik jaren eerder moeten doen.
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

Rene 10-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Super en Simpel

Algemene score

10,0
Sinds een aantal dagen in het bezit van een Sitecom AC1200. Na meerdere andere apparaten te hebben geprobeerd is dit de meest betrouwbare en simpel te installeren oplossing voor uw Wifi probleem!
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

Bert 30-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Blij met de aanschaf van de Sitecom WLX-7000

Algemene score

9,2
Van deze aankoop heb ik echt geen spijt.
WiFi leek bij ons thuis nergens op, als je op de eerste verdipeing kwam of op zolder dan was de lol er af of liever gezegd er was geen of nauwelijks signaal. Nu kunnen we overal in huis of buiten om het huis gewoon gebruik maken van een goed werkend WiFi signaal.
Geschreven voor: Sitecom WLX-7000 AC1200 Wi-Fi Dual-band Access Point

Reageer

Toon meer reviews