TomTom VIA 62 - Reviews

Specificaties
Schermgrootte
6 inch
Kaarten
Europa
TMC
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lenie 03-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

gps Tomtom via 62

Algemene score

9,0
Scherm is duidelijk en het toestel is makkelijk te bedienen. een pluspunt vind ik dat er handsfree bellen via de gps mogelijk is.
Geschreven voor: TomTom VIA 62

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mini trekkertje 24-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

een geweldige tom tom

Algemene score

10,0
een mooie vorm gegeven tom tom , die je goed kan bedienen , goed afleesbaar is en je zeer goed "begeleid " naar je bestemming.
erg handig is de ophang mogelijkheid voor aan het raam , lang oplaad snoer voor in de 12 volt stekker plug .en groot scherm

Pluspunten

  • lang oplaad snoer
  • groot scherm
  • makkelijk in gebruik
  • duidelijke stem
  • makkelijk in te stellen
Geschreven voor: TomTom VIA 62

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 29-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Via 62

Algemene score

5,0
Mooi apparaat maar slecht ontvangst van sataliet valt uit onderweg na +_20km geen ontvangst na resetten

Minpunten

  • Slecht ontvangs
  • Valt uit
Geschreven voor: TomTom VIA 62

Reageer

geke 11-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

TomTom VIA 62 Perfect Navigatiesysteem.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We waren al jaren in het bezit van de TomTom GO , die werkte uitstekend. We waren aan een nieuw Navigatie toestel toe, en dat moest weer een TomTom worden,
vanwege de prima ervaringen van de vorige.

Pluspunten

  • Mooi helder en grootbeeld (6 inh)
  • Duidelijke weg markeringen, heldere spraak tekst.
  • Hands Free bellen : SUPER
  • Gemakkelijk te installeren, zelfs voor mij..
  • Info voor vinden, winkels / benz pomp

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: TomTom VIA 62

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 28-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Perfecte navigatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een makkelijk en overzichtelijk apparaat zonder kennis te moeten hebben van hoger wiskunde.
Hij pakt na het ingeven van een adres direct het gps signaal op.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Groot en duidelijk scherm
  • Zeer snelle GPS
  • Heldere handsfree
  • Geeft op tijd instructies

Minpunten

  • Geen minpunt kunnen vinden
Geschreven voor: TomTom VIA 62

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marlou Daniels 10-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goed gebruiks gemak

Algemene score

8,0
De via 62 in makkelijk in gebruik. Goed instelbaar. Duidelijke display. Wegen worden goed aangegeven, ook bij een afslag.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Telofoon aansluiten

Minpunten

  • Scherm schitterd te veel.
Geschreven voor: TomTom VIA 62

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MB 08-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Algemene score

8,0
Deze versie van TomTom is de grootste miskoop.
De eerste geprogrammeerde rit heeft mij geheel Zuid Holland laten zien, waardoor afspraak gemist!
Na een update van ca.2 uur werkte het systeem nog niet naar behoren.

De geadviseerde reset van het systeem heeft geleid tot de functies aan-en uit niet meer werkte.
Mijn conclusie is toestel rijp voor vernietiging!

Pluspunten

  • Geen
Geschreven voor: TomTom VIA 62

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Paul 20-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Nooit meer een TomTom

Algemene score

1,0
Scherm is lekker groot en je krijgt duidelijke aanwijzingen. Maarrrrr, het opstarten duurt soms wel 5 tot 10 minuten. Ik moet echt eerder in de auto gaan zitten wil ik op tijd weg kunnen. De accu loopt snel leeg als je niet elke dag dit apparaat gebruikt. Hoe anders is dat in vergelijking met mijn vorige TomTom. TomTom krijgt het niet voor elkaar om dit op te lossen. Ook het vervangende apparaat dat ik van ze kreeg heeft precies dezelfde mankementen. Vandaar: nooit meer een TomTom.

Pluspunten

  • Lekker groot scherm

Minpunten

  • Heel traag opstarten
  • Accu loopt snel leeg
Geschreven voor: TomTom VIA 62

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Appeltje1970 03-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slecht navigatie systeem

Algemene score

1,0
Deze Navigatie in combinatie met KPN in Duitsland - Italië werkt slecht tot zeer slecht.

Om verkeersinformatie kunnen ontvangen dien je een 3/4G data verbinding te hebben. daar dat KPN - alleen gericht is op NL ben je dus als gebruiker afhankelijk van de geboden netwerk. In ons geval O2 & WIND. deze zijn van een dusdanige slechte kwaliteit dat de werking van het navigatie systeem niet goed is, en dus te wensen overlaat.

Minpunten

  • Niet werkzaam met KPN
Geschreven voor: TomTom VIA 62

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer