De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.
Wat is het tel.nr want dat heb ik zelfs niet. Op internet gekocht en daar sta je dan. Niemand om op terug te vallen.
Ik vond de service prima, in garantie ging mijn oude stuk. Nu woon ik vlakbij Eemnes dus ben ik er langs gegaan (ik moest de kapotte opsturen) toen hun tips allemaal niet werkten. Ik kreeg meteen een nieuwe mee! En dat was ook de nieuwste uitvoering. Hier hun gegevens:
Indien u contact met ons wilt opnemen betreffende deze aanvraag dan kunt u dit doen via ons gratis telefoonnummer 0800-0233937* (bereikbaar ma t/m vr 9.30 - 18.30) of per e-mail: dutch.support@garmin.com.
*Met een mobiele telefoon belt u 035-5393727, normaal tarief
Ik kan deze ervaring delen, en gebruik ook weer mijn oude Navigon, welke vijf jaar ouder is, maar stukken beter.
Waar zijn ze bij Gaar- in vredesnaam mee bezig?
Volgens mij had Navigon beter Garmin over kunnen nemen i.p.v.omgekeerd.Is deze achteruitgang misschien te wijten aan Duitse arrogantie ? Bah!!!
Na onze Frankrijk ervaring is de Garmin een tijdje in de la blijven liggen. Een poging om de software op de pc te zetten is mislukt. Via de mail wordt mij door Garmin doodleuk aangegeven dat het dan blijkbaar aan mijn pc ligt, en dat ik het op een andere pc moest proberen. Afijn, dit weekend de Garmin weer eens gebruikt in Nijmegen, een voor mij redelijk onbekende stad met een lastig verkeercirculatieplan in het centrum. Nou, dat was voor de Garmin ook te lastig. Meest problematisch is dat de gps blijkbaar niet goed werkt. Volgens het scherm reden wij geregeld in paralelstraten van waar we werkelijk reden. De Garmin verhuist definitief naar de la.
Ik zie dat u problemen had met het downloaden van de Garmin Express. Ik heb net zo'n nieuw apparaat aangeschaft en heb hetzelfde probleem. Ik heb het programma GE al een paar keer verwijderd en opnieuw begonnen, maar telkens wanneer ik het apparaat wil updaten geeft hij aan dat er een fout is. Kunt u mij een tip geven hoe ik dit kan verhelpen? vr.gr. Jolanda
Lees ook dat je geen routes langer dan 200 km kan invoeren?
Zou de lengte van de routes niet langer kunnen met een geheugenkaart er in te stoppen?
Probeer eens een bestemming in te voeren naar bv. Spanje. Niet over tolwegen. Dat kan het apparaat niet aan. Sterker nog reeds meerdere keren kon ik niet verder dan ca. 200 Km. in voeren. En met een extra 16 gb sd kaart. Maar probleem is onderkend door Garmin en hebben de 2597 omgeruild voor de Dezl 760. Maar deze was in eerste instantie niet beter en eerst na vele updates in staat grotere afstanden te berekenen.