Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
geweldige mp3!!!! ben helemaal verliefd op dit ding geworden toen ik m voor t eerst zag geweldig geluid ook uit de boxjes!! ben gek op m vindt t dan ook stom dat hij niet meer verkocht wordt de s5 vindt ik persoonlijk een stuk minder goed geluid hebben. ik vindt de k5 echt een geweldig ding heb m met pijn in m'n hart moeten vervangen door een ipod touch met pijn in men hart want t is echt een geweldig ding!!!!
Ik ben werkelijk helemaal verliefd op deze mp3-speler! Heb 'm nu ruim een maand en ben er echt heel blij mee. Het geluid is prima en de boxjes werken ook erg goed. In de buitenlucht heb je er misschien niet veel aan, maar binnenshuis is het volume absoluut ruim voldoende om fijn muziek te luisteren. Dat is overigens ook het enige wat ik ermee doe, dus hoe de rest werkt interesseert me niet zo. En hij ziet er natuurlijk echt prachtig uit!!
Ik heb deze mp3-speler nu bijna 2 jaar. Ik ben er erg tevreden over. De geluidskwaliteit is goed en de vormgeving ziet er fantastisch uit. Ook het geluid uit het boxje is goed, maar omdat het volume niet erg hard kan, is de box eigenlijk alleen geschikt in een stille omgeving. De radio doet het goed. Foto's zien er mooi uit op het beeldscherm (scherm is misschien een beetje klein). 1 klein minpuntje: Het is niet mogelijk om de fade-in uit te zetten. Dit is een beetje irritant wanneer je nummers luistert die in elkaar overlopen.
Een hele mooie mp3- speler. Heb hem nu een half jaartje. De geluidskwaliteit is echt super en hele mooie touch-screen. Alleen nadeel is dat hij echt heel dik is om in je broekzak te doen, onhandig dus. In pratijk blijkt ook dat je de boxen bijna nooit gebruikt, zonde dus om er geld aan uit te besteden.
Ik heb deze speler nu 1 dag in bezit en ben er vrij snel wegwijs mee geworden.Alles spreekt eigenlijk voor zich, makkelijker kan het niet. Ik mis de videoviewer niet en ook de foto-opslag is voor mij niet interessant, mede door het kleine schermpje.Maar wat geluid betreft : prima !!! Ook het speakertje doet goed zn werk, je moet alleen opletten dat je de muziek niet te zacht overzet naar de speler....
Ik merk alleen wel dat je het speakertje voorzichtig dicht moet doen,het LIJKT me vrij kwetsbaar!
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?
Heb je al een account? Log dan hieronder in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina. Klik hieronder om in te loggen.