Sony WALKMAN! MP3 player NW-A3000 20 GB - Reviews

Specificaties
Opslagcapaciteit
20 GB
Foto viewer
Nee
Video viewer
Nee
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony WALKMAN! MP3 player NW-A3000 20 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mrs Barbara 31-07-2008
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,8
Ik ben zeer ontevreden over deze aankoop. Ongeveer twee jaar geleden gekocht. Buiten,en daar gebruik je hem toch meestal, is er geen letter van de display te lezen in normaal daglicht. Als je op de fiets zit moet je eerst in de schaduw gaan staan om iets te kunnen zien. Verder is de batterij na tien minuten leeg terwijl hij de hele nacht op de lader gezetten heeft. het apparaatje zelf is erg traag met opstarten en door menu's scrollen en als er veel muziek op staat slaat hij vaak vast. Een echte afrader dus!

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

CanCan 23-01-2008
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,6
Ik heb nu ongeveer twee jaar een paarse a3000 en ik raad iedereen af ooit nog iets van Sony te kopen.
De geluidskwaliteit is prima, en het ding ziet er ook goed uit, maar enige gebruiksvriendelijkheid is er niet.

-Het ding loopt regelmatig vast (evenals de verschrikkelijke software).
-Het menu werkt zo langzaam dat het net lijkt alsof Sony me in de maling zit te nemen.
-Nadat ik mp3's op de speler gezet heb blijkt de batterij (die eenmaal verbonden met de pc juist zou moeten opladen) vaak helemaal leeg gelekt te zijn.
-Ook als het bovenstaande zich niet voordoet haalt de batterij in geen honderdmiljoen jaar de speelduur van 35 of 36 uur die Sony als reclame gebruikt (voor mij een belangrijke reden geweest om 'm te kopen, maar voor niks dus)
-Zelfs als het scherm op de hoogste intensiteit staat ingesteld is het toch alleen binnen af te lezen. Eenmaal buiten, met echt daglicht, valt er geen letter meer te zien op deze glimmende paarse druppel
-De 'artist link' is misschien leuk voor freaks die al hun categorieën-tags op orde hebben, maar ik vind het een zinloze toevoeging, met een SUPER irritant knopje dat je altijd per ongeluk vastpakt en indrukt waardoor het ding weer een uur moet nadenken.

Voor wie het apparaat heeft of toch wil kopen: neem echt niet de moeite om klachten of vragen naar Sony te sturen want het is verspilde tijd. Een reactie blijft toch uit.

Overgens nog een positief punt: als je de bijgeleverde software gelijk in de prullenbak doet en SonicStage daarvoor in de plaats gebruikt (ook echt niet heel fijn) zijn er wel flinke voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld iTunes. Het programma hoeft namelijk niet als de speler verbonden is altijd de herkomst van de mp3's te achterhalen. Wat erop staat, staat erop, klaar. Handig voor wie met externe schijven werk. Ook doet SonicStage geen poging om jouw muziekarchief te herindelen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Goed
Onvoldoende

Reageer

Mark22 29-11-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Dit is mobiele muziek zoals het moet zijn. Wat een supergeluid. En daar gaat het met name om, het geluid. Ik kan me persoonlijk niet echt storen aan het feit dat het allemaal wat trager is. Muziek is voor mij de essentie.
Ik kan me wel voorstellen dat mensen zich ergeren aan de traagheid waarmee de muziek op de speler kan worden gezet. Maar stel je selektie samen, start de transfer en ga lekker even wat anders doen. Kom terug, disconnect en ga genieten van de sound van de nwa-3000. Ik gebruik trouwens zelf SonicStage om te uploaden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Matthijs1337 07-07-2007
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,2
Ik heb dit apperaat nu al bijna 2 jaar, en wat iedereen zegt dat hij traag is... tja, soms is hij een beetje traag met reageren op de knopjes, maar het geluid maakt het allemaal weer goed, en daar gaat het toch tenslotte om...
Hij heeft geen kleurenscherm zoals de iPod, nou en je koopt toch geen mp3speler om zn kleurenscherm?!
de accu-duur is formidabel! Ze claimen bij Sony 36 uur, dit red je helaas niet, maar hij gaat zonder al te veel moeite makkelijk 24 uur mee.
Dat Artist Link, tja het is grappig, ik gebruik het zelf nooit, maar misschien is dit persoonlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sleepwalker 06-07-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Qua design kan dit stuk paarze zeep de concurentie aan met de eeuwige Ipod. Erg sjiek zijn ook de lichtjes die oplichten en het link button die oranje oplicht aan de zijkant van het apparaat.

Geluidskwaliteit is goed! Geen ruis of bijgeluiden te bekennen, de bijgeleverde oordopjes zijn ook prima.
Een eigen equaliser voorkeur is in te stellen, erg prettig. (Voor de Hardrockers & Metalheads: +2 +2 -2 -1 0 0, nog een beetje bijtunen en de afstelling is perfect ;) )
Ik weet niet hoe ze het bij Sony voor elkaar gekregen hebben, normaal klinkt MP3 zelfs in de hoogste kwaliteit als net niet , nu klonk het overtuigend, alsof er werkelijk CD's in het apparaat waren gestopt. Wow!

Voorts waren er problemen met de software bij sommige mensen, op mijn PC geen last van ('n 4 jaar oud beestje)
Nadeel van de speler is wel dat de software ook de enige manier is om muziek over te zetten, via Explorer kan je wel muziekbestanden er op zetten maar worden ze niet herkend door de speler. Een gemiste kans Sony!

En met 20 GB beschikbaar kan ik voorlopig nog wel voort :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Patrick3000 12-04-2007
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
Dit is DÉ speler onder de MP3 spelers! Ten eerste valt zijn mooie uiterlijk op. Ziet er gelikt uit. Ik heb 'm in het zilver, nu zo'n acht maanden al, heb er geen hoesje voor maar er zitten ook nog geen krassen op. Beetje voorzichtig mee zijn en hij blijft clean van krassen. Wel vingerafdruk gevoelig maar dat veeg je zo weg.

Waar het om gaat is het geluid en dat is bij deze speler gewoon FENOMENAAL! Het standaard hoofdtelefoontje voldoet niet, die kan zo in de prullenbak. Ik heb er een paar Sennheiser in-ear phones bijgekocht en het geluid is VET KICKEN!! Haal wel de volumebeveiliging eraf zoals dat op Internet makkelijk te vinden is! (Let wel op medeluisteraars om je heen. Niets is irritanter dan meeluisteren met iemand anders' muziek. Met in-ear phones beperk je dit al ten zeerste).

Ik zet elk nummer er met 320kb op en dan alleen eigen cd's. Deze upload ik via de SonicStage ripper. Download dus ook zeker SonicStage en dan wel de nieuwste versie. Werkt supergoed.

Het enige jammere is dat de speler niet gelockt kan worden als deze uitstaat. Je kunt 'm wel op 'hold' zetten als deze aanstaat maar zit de speler in je zak en staat 'ie uit, dan kan het zo maar gebeuren dat je ineens geluid uit je binnenzak hoort komen omdat er per ongeluk een knopje ingedrukt is en de speler aan is gegaan. Da's wel een minder puntje maar gebeurt echt niet dagelijks.

Ik ben helemaal gek op dit apparaatje en als hij het wil mag 'ie nog jaren bij me blijven! Dit geluid is niet meer te overtreffen namelijk!!!

Kun je 'm nog krijgen, zeker doen dan als deze je interesse al gewekt had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoihoi 23-03-2007
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,6
De mp3 speler geeft goed geluid. daar blijft het dan ook bij.
de mp3 speler is ongelovenlijk traag, als je naar het volgende nummer wilt is ie meer dan 5 sec. bezig, ook als je naar home of artiesten gaat doet ie er zo lang over.
Het lijkt ook alsof er een soort vertraging tussen de toetsen en mp3 speler zit. maar dit is nog niet het vervelendste.

Toen ik de mp3 speler net had kon ik er niks mee, ik ben een mac gebruiker, ik sloot hem aan op mijn computer en ik kon er geen muziek op zetten omdat er gewoonweg geen software bijzat voor os X. vervolgens heb ik sony een mailtje gestuurt, maar geen reactie. vervolgens nog een stuk of 5 mailtjes maar nog steeds geen reactie.
Toen heb ik via een omweg ook windows op mijn computer gezet, toen kon ik sonicstage installeren en dit is het langzaamste programma dat ik ooit in mijn hele leven heb gezien, mp3 op je mp3speler zetten duurt een eeuwigheid en de software is zeer instabiel.

het apparaat zelf kraakt ook aan alle kanten en is extreem vingerafdruk gevoelig.

Nooit meer een sony voor mij dus, het is kwa uiterlijk een mooie mp3 speler en de batterij is ook redelijk.
hele prettige mp3speler als je 1 nummer de hele dag in repeat luistert (als je dat nummer er dan wel opkrijgt)

ik raad iedereen af om deze mp3 speler te kopen, hoe aantrekkelijk hij ook is kwa prijs, uiterlijk en geheugen.
liever spaar je even door voor een phillips, samsung of apple mp3 speler die wel normaal werken, deze bedrijven hebben ook veel betere service dan sony.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

marc corvers 21-03-2007
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,6
uiterste tevredenheid. aangeschaft eind 2006.
niet echt goedkoop, maar superkwaliteit :geluid,mogelijkheden en ruime opslag (zeker met atrac3-formaat...)
beste methode om , bijv. eigen CD's te transformeren
naar deze mp3-speler =
1. software van sonicstage
2. de geïmporteerde muziektitels dan overplaatsen
naar connect
3. tenslotte met connect via USB-aansluiting naar de mp3-speler overbrengen.
d.w.z. sonicstage is gebruiksvriendelijker dan connect... vind ik toch.
tip : steeds eropletten dat je internetverbinding hebt met de fameuze Gracenote Database zo wordt automatisch alle gegevens (titels, artiesten enz...) van
de geïmporteerde muziekbestanden meegegeven...

Is weliswaar bedacht voor de echte muziekliefhebbers onder ons, en niet gedacht voor andere doeleinden zoals video of foto... daarvoor zijn andere spelers...

Ik ben meer als tevreden.... heb ondertussen méér dan
4000 nummers erop gezet en er is nog plaats voor nog eens zoveel nrs. ....gedaan met meezeulen van CD'tjes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bora 27-02-2007
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
prima speler goed geluid en mooi om te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thommy 21-02-2007
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,6
Niet een geweldig apparaat. Heb hem nu al 3x moeten leeggooien en er nieuwe nummers op moeten zetten omdat m'n harde schijf gecrashed was. Als de nummers die op het apparaat staan en niet op de aangesloten pc staan mag je de speler eerst helemaal wissen voordat je nieuwe nummers erop kan zetten. Ronduit belachelijk!!!!! Waardeloos. Verder is het ding superrrr traag in de menu's en in het zoeken naar nummers. Het enige voordeel is de lange accuduur en mogelijkheden+geluidskwaliteit. Design is ook niet slect.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Marcel Kaan_nl 09-01-2007
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,8
Ik heb deze speler 2 weken geleden gekocht. Ik vind het desine erg mooi en ook
het geluid klinkt prima. Het enige waar ik totaal geen goed woord voor over heb
is de software die meegeleverd wordt. Het is echt hopeloos. Na het installeren
probeer ik het op te starten maar keer op keer loopt de software na enkele
seconde vast. In de winkel hadden ze mij verteld dat deze mp3 speler alleen
maar werkt met de meegeleverde software. daar zat ik dan met een mooi apparaat
wat ik niet aan de praat kreeg. Gelukkig las ik op deze site dat er wel
degelijk andere software is waar deze speler mee werkt en na het installeren
werkt hij geweldig. Ik ben zeer te spreken over de mp3 speler maar totaal niet
over Sony.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juleswin 09-01-2007
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
De speler een week geleden voor een zeer aantrekkelijke prijs gekocht. Na de
eerste keer installeren van de sofware jawel....problemen, zoals hier al zo
vaak aangegeven. Niet starten, vastlopers enz. Toen de zaak opnieuw
geinstalleerd maar in eerste instantie zonder upgrade (het programma vraagt om
de laatste upgrade te downloaden).
Op de site van Sony heb ik toen de op-een-na laatste uograde gedownload. En zie
alles loopt behoorlijk goed, alleen af en toe een foutmelding bij afsluiten.
Connect blijkt dan zeer handig en snel te zijn: ik zet zo'n 80 mp3's per minuut
over op de speler!!
Verder is het rippen handig en snel genoeg.
Bij mijn vorige speler (Phillips) kreeg ik SonicStage.
Dat werkte bij mij juist zeer langzaam.
Wat betreft de speler. Klasse, veel mogelijke zoekfuncties, goede
geluidskwaliteit (met goede oordopjes: ik heb de Sennheiser PX 10).
Voor wat betreft het geluidsniveau: Volumebeperking kun je aan of uit zetten
(of ligt dit aan de firmware?).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tom Reijnders 20-12-2006
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,6
De nw-a 3000(20GB) heb ik nu al een aardige tijd in mijn bezit en ben nog
steeds erg tevreden.
Een naar mijn mening,erg degelijk en betrouwbaar apparaat, wat altijd mijn
ervaring is geweest met sony-apparatuur.
Een erg mooi design, en voelt ook zeer stevig aan.Het scherm(/hele voorkant)
lijkt misschien krasgevoelig,MAAR na een lange tijd dagelijks gebruik heb ik
nog steeds haast geen krasje weten te vinden.

Een prachtig geluid komt eruit, wanneer je de juiste hoofdtelefoon aansluit,
hier kan menig ander mp3-speler nog een puntje aan zuigen.
-Dit hoor je echt goed wanneer je bijv. in een compleet stille ruimte een
nummertje luistert, heel erg zuiver, zowel op lage als hogere volumes.

Wat betreft de levensduur van de batterij, deze is in de praktijk niet zo lang
als de fabrikant zegt, maar dat geldt volgens mij voor bijna elke mp3 speler
met een ingebouwde accu. Desondanks houd hij het gerust urenlang vol en ik heb
nooit het gevoel dat hij erg snel leeg raakt.

Er is echter een minpunt aan de NW-A3000, en dat minpunt zit eigenlijk niet
eens aan de mp3speler zelf. Het is de software die je er van SONY bij krijgt om
nummers op het apparaat te zetten.
-Het mag ,vind ik, gezegd worden dat het programma echt dramatisch is.
Het werkt belachelijk traag en is niet altijd even duidelijk. Vooral het
overzetten van een grote hoeveelheid nummers in 1 keer, is bij mij nog nooit
snel gelukt.
Dit kan natuurlijk per computer een beetje verschillen, maar ik heb zelf een
prima pc, en stoor me alsnog aan de sloomheid van de 'sony - connect'software.

Dat is dus vrij lastig voor mensen die geen geduld , of heel weinig verstand
van computers hebben.

Dit is echter echt geen reden om de Sony walkman niet te kopen. Wanneer je je
nummers er eenmaal op hebt staan heb je veel luisterplezier en kwaliteit in de
handen. Daar komt bij dat je een mp3speler hebt die lekker exclusief is en dus
zullen veel mensen je vragen wat is dat voor een vet ding??!! .

KOPEN!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LuXXX 04-12-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Er is heel veel niet goed met deze speler, maar om de een of andere reden voelt
dit op een stuk paarse zeep lijkende apparaat gewoon goed, en nog wel beter dan
goed :-D!

Met de hack om het volume te verhogen, de ondersteuning voor Atrac-extensie (op
het eerste gehoor klinkt het beter dan mp3) en de eenvoudige equalizer klinkt
mp3 (of eigenlijk atrac bij dit apparaat) voor het eerst even goed als een cd
:-), en beter nog met mijn Sony MDR-V300 nerdphones...

Toegegeven de software is een ramp, de mogelijkheden erg basic en het display
is inderdaad nogal vaag en ouderwets, maar zodra deze speler begint en het
volume omhoog gaat, maakt het niets meer uit. DE vormgeving is erg shiny en
voor velen misschien te shiny, maar voor mij is het nu al een designklassieker!

Absoluut een aanrader als het puur om geluid gaat en een unieke vormgeving
(bovendien een welkome afwisseling voor de I-pods...).

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

sandroid 13-11-2006
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Ik ben heel erg tevreden over dit toestel. Ik ruilde mijn kapotte zen sleek
photo voor dit toestel op aanraden van een verkoper. Zijn batterij is enorm
sterk (tot 36 uur). De geluidskwaliteit is bovenmaats (en d.m.v. een simpele
hack - gemakkelijk te googlen - is het volume te verhogen). Ook het design vind
ik in orde. Het programma connect is wel niet interessant, sonicstage is veel
beter (gemakkelijk te downloaden + je kan er op dezelfde site je MP3-speler
updaten waardoor klok en kalendar als functies worden toegevoegd). Ook de
unieke optie artist-link is interessant, via sonicstage kan je die handmatig
instellen, zodanig dat je in principe van heel erg uitgebreide afspeellijsten
kan spreken.
Ik belsuit daarom dat dit het beste toestel is dat ik ooit in handen heb gehad
(van Philips, naar Lenco, naar Creative Muvo² en Zen Sleek Photo).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben Groenewegen 21-09-2006
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Het eerste wat opvalt aan deze speler is het schitterende design, weer eens wat
anders dan al die Ipod-klonen.

Maar is dit juweeltje ook een goede mp3-speler? Het antwoord hierop is
volmondig ja! De geluidskwaliteit is prima, de bediening is niet al te
ingewikkeld en ook de opslagruimte van 20 Gb is (voor mij althans) ruim
voldoende.
Een kleurenscherm heeft deze speler niet, maar dit ervaar ik niet als een
gemis, het is immers een mp3-speler, geen foto- of videospeler.

Zitten er ook nog minpunten aan dit apparaat? Aan het apparaat op zich niet,
maar aan de interactie van de speler met de computer helaas wel. De
bijgeleverde Connect-software is helaas dramatisch slecht. Gelukkig kun je ook
een ander softwarapakket gebruiken, namelijk SonicStage, dit werkt iets beter
dan Connect, maar het blijft behelpen.

Kortom de mp3-speler op zich is fantastisch, maar helaas is de bijgeleverde
software niet van hetzelfde niveau.

Nu maar hopen dat Sony zich iets van de kritiek aantrekt, want het is een
schande dat zo'n mooie mp3-speler met zulke slechte software geleverd wordt.



Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shar 17-09-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,8
Prachtige speler. Nou hem nog aan de gang krijgen . Zowel bij de sonicstage
software als de connectsoftware krijg ik de melding dat er een fout in module
huppelepup zit, en dat de lees/schrijfbewerking niet kan worden uigevoerd op
dat en dat geheugenadres. Met windowsmediaplayer tracks gesynct op de speler,
zijn niet terug te vinden op de speler, pas als ik die aankoppel leest windows
verkenner wél de tracks. Raar dus. Beetje wanhopoig.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Rob141 01-09-2006
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Ik ben het helemaal met ertxxx eens,
Software is waardeloos, onbegrijpelijk voor een merk als Sony.
Mijn pc slaat steeds vast, software is traaaaag en nummers gaan verloren.
Ik durf er bijna geen nieuwe nummers bij te zetten, bang dat alles verloren
gaat.
De helpdesk van Sony wist met te vertellen dat ze nog geen eerdere klachten
over de software gehad hadden en dat het waarschijnlijk aan mijn pc zou liggen.
Misschien moeten ze de beoordelingen op kieskeurig eens lezen.
Over het apparaatje zelf ben ik wel tevreden, iets aan de trage kant, maar het
geluid is erg mooi.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

gr-54 21-06-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Goed dat ik mij niet heb laten (mis)leiden door de kritiek van sommigen in dit
forum m.b.t. de bijgeleverde software. We weten wel dat Sony wat eigenwijs is
en vaker een eigen systematiek hanteert (denk maar even aan Betamax-video,
Memorystick en de eigen audio-compressie). Connect-player is echter uitstekend
en zorgt ervoor dat je heel snel alle muzieknummers met alle info op de
NW-A3000 overzet en snel en gemakkelijk met de zoekfunctie kan terugvinden.
PRIMA ! Wat mij betreft: Blij dat ik niet gekozen heb voor de 'coole' iPod met
die achterlijk dure accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nozem2006 01-04-2006
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,6
heb de nwa-3000 nu al een paar maanden, het is een geweldige mp3speler, ik ben
er nog steeds verliefd op, de handleiding is nergens voor nodig, want alles
spreekt eigenlijk voor zichzelf. Ik zat erg in over de software, omdat je
overal hoort dat deze verschrikkelijk is, en eerst scheen mijn angst terecht te
zijn, ik had mijn gehele library geimporteerd, toen moest ik de computer
opnieuw opstarten, en toen duurde het ten eerste 5 tot 10 minuten voor het
programma connect opstartte, en duurde het zeker een minuut per nummer om op de
speler te zetten. ik heb toen het programma en alles wat er mee te maken had
verwijderd, en sonicstage gebruikt, hier was ik erg tevreden over, alleen
verschillende functies van de speler, waarvoor ik de speler eigenlijk voor
gekocht had, deden 't niet met sonicstage, dus twee weken terug besloot ik
connect nog 's te proberen, dit keer heb ik niet mijn gehele library
geimporteerd, maar alleen de nummers die ik op de speler wilde hebben, een stuk
of 1000, en alles loopt gesmeerd, ik ben nu dus ook zeer tevreden over de
nwa3000

er zijn niet heel veel mogelijkheden, er mocht best een fm-radio en dergelijken
op zitten die standaard op de meeste andere mp3spelers zitten, maar de
uitstraling van deze speler maakt dat allemaal weer helemaal goed. het enige
wat ook niet zo hoog is is de degelijkheid, hier heb ik nog mijn twijfels over
omdat de voorkant van plastic is, en doordat de speler een klein beetje kraakt
als ik op de back knop druk, maar voor zover nog niets om mij druk over te
maken

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews